The Handmaid’s Tale -sarjan neljäs kausi starttaa huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Handmaid’s Tale -sarjan neljäs kausi starttaa huhtikuussa – katso uusi traileri

The Handmaid's Tale

Hulun suureen suosioon nouseen The Handmaid's Tale -sarjan odotettu neljäs kausi käynnistyy huhtikuun 28. päivä. Samalla kausi on saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Neljännellä kaudella päähahmo June pakenee Gileadista Kanadan puolelle ja samalla sodan syttyminen lähestyy. June kohtaa myös yllättäviä haasteita ja vaaroja samalla kun hän janoaa kostoa.

The Handmaid's Tale -sarja perustuu Margaret Atwoodin vuoden 1985 samaa nimeä kantavaan romaaniin. Dystopisessa tarinassa hedelmälliset naiset joutuvat synnyttämään jälkeläisiä orjuudessa isäntäperheelleen.

Menestyssarja The Bear saa odotetun kolmannen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa Menestyssarja The Bear saa odotetun kolmannen kauden

ilmoitti taannoin, että kriitikoiden ylistämä ja palkittu, :n tuottama menestyssarja on uusittu kolmannelle kaudelle. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta ovat heti katsottavissa Suomessa Disney+ -palvelussa.

The Bear, joka hurmasi yleisön ensimmäisellä kaudellaan ja saavutti vielä suurempaa suosiota toisella kaudella, on muodostunut kulttuuri-ilmiöksi”, kertoi Nick Grad, FX Entertainmentin presidentti.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tehdä yhteistyötä Christopher Storerin, Joanna Calon, Josh Seniorin ja muun luovan tiimin sekä upean näyttelijäkaartin, jota johtavat Jeremy Allen White, Ayo Edebiri ja Ebon Moss-Bachrach. Heidän ja tiimin saavutuksensa ovat todella huomionarvoisia, ja me ja kumppanimme ja Disney+ odotamme innolla seuraavaa lukua 'The Bearin' tarinassa.”

Ensimmäinen kausi on tällä hetkellä ehdolla 13 Emmy®-palkinnon saajaksi, mukaan lukien Paras komediasarja, näyttelijäehdokkuudet näyttelijöille: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal ja Oliver Platt, sekä ehdokkuudet käsikirjoituksesta, ohjauksesta, roolituksesta, tuotantosuunnittelusta, kuvan editoinnista, äänen editoinnista ja äänen sekoituksesta.

Kriitikoiden ylistämä sarja palkittiin myös AFI TV -vuoden ohjelmana ensimmäisellä kaudellaan ja se keräsi lukuisia palkintoja, mukaan lukien WGA-palkinto, PGA-palkinto, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award ja ACE Eddie Award. Lisäksi Jeremy Allen White voitti Golden Globe -palkinnon, SAG-palkinnon ja Critics Choice -palkinnon komediasarjan pääosasta.

Rick and Morty -luoja Justin Roilandin uudesta animaatiosarjasta ensimmäinen traileri nähtävissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rick and Morty -luoja Justin Roilandin uudesta animaatiosarjasta ensimmäinen traileri nähtävissä

on julkaissut ensimmäisen trailerin Justin Roilandin -nimeä kantavasta sarjasta. Sarja sisältää runsaasti väkivaltaa ja alieneita, aivan kuten .

Ohjelma kertoo ulkoavaruudesta saapuvasta perheestä, joka matkustaa maan päälle ymmärtämättä, että planeettamme on saastunut ihmisillä. Heidän on tehtävä parhaansa paitsi sulautuakseen joukkoomme, myös käsitelläkseen kaikkia planeettamme monimutkaisuuksia. Voisi jopa kuvitella, ​​että kaikki eivät tule menemään ihan putkeen.

Alla kyseinen traileri:

Kaikki jaksot Solar Opposites -sarjan ensimmäisestä kaudesta julkaistaan 8. toukokuuta. Hulu ei tosin valitettavasti ilman VPN:n apua näy vielä Suomessa (suunniteltu rantautuvan Suomeen 2021), mutta toivon mukaan joku tapa ilmenee katsoa sarjaa Amerikan ulkopuolellakin.

Justin Roilandin tuotoksista pääsee nauttimaan myös pelaamalla peliä , jonka on luonut hänen perustamansa pelinkehitysstudio, .

Rick and Mortyn 4. kauden loppupuoliskolle ei ole vielä julkaisupäivää.