The Last of Us Part II ilmestyy helmikuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us Part II ilmestyy helmikuussa 2020

The Last of Us Part II

paljasti State of Play -tapahtuman yhteydessä odotetun The Last of Us Part II -pelin julkaisuajankohdan. Peliä päästään pelaamaan viiden kuukauden päästä eli helmikuun 21. päivä. Sitä odottaessa voi vaikka napata The Last of Us Remastered -version, joka on yksi lokakuun PS Plus -ilmaispeleistä.

Trailerin perusteella Ellie saa kostoretkellään vastaansa varteenotettavan armeijan ja tietenkin tarunnan saaneita. Myös Joel näyttäytyy trailerin lopulla.

Myös pelin julkaisuversiot paljastettiin. Perinteisen version lisäksi on saatavilla Special Edition, joka sisältää steelbook kannet ja sueraavassa kappaleessa mainitut digitaaliset lisäsisällöt.

The Last of Us Part II Ellie Edition sisältää mm. Ellien repun ja näköispatsaan.
Ellie Edition sisältää mm. Ellien repun ja näköispatsaan.

Lisäksi saatavilla on kattava Collector’s Edition, joka sisältää Ellien näköispatsaan, Ellien rannerenkaan, steelbook kannet, taidevihon, emalipinssejä, taidejulisteen sekä tarrasetin. Keräilyversio sisältää myös digitaalista lisäsisältöä kuten dynaamisen PS4 -teeman, 6 Network avataria sekä digitaaliset versiot ääniraidasta ja taidevihosta.

Entistä pröystäilevämpi Ellie Edition sisältää kaiken aiemmin mainitun lisäksi Ellien repun, kangasmerkin sekä 7″ vinyylin.

Digitaalisten vaihtoehtojen ystäville on tarjolla Digital Deluxe Edition, joka sisältää aiemmin mainitut digitaaliset lisäsisällöt.

Ennakkotilaajille tarjoillaan erityistä PSN avataria sekä pelin sisäisiä lisäyksiä kuten Ammo Capacity Upgrade ja Crafting Training Manual.

ilmestyy helmikuun 21. päivä yksinoikeudella 4 -konsolille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi