The Last of Us Part II päivittyi PlayStation 5 -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us Part II päivittyi PlayStation 5 -konsolille

The Last of Us Part II

Viime vuonna ilmestynyt ja useita palkintoja kahminut Part II -peli on saanut tehopäivityksen uuden sukupolven 5 -konsolille.

Ilmainen päivitys mahdollistaa ruudunpäivitysnopeuden vaihdon 30 fps:stä 60 fps:ään. Pelin kehitystiimi on parhaillaan tutkimassa mitä muita parannuksia peliin voidaan saada uudella konsolilla.

Pelin julkaisua myöhäistettiin useaan otteeseen ja suuri osa sen tarinasta vuoti ennakkoon verkkoon.

on saatavilla yksinoikeudella 4 -konsolille. Peli on takaisinpäin yhteensopiva PlayStation 5 -konsolin kanssa.

Kommentoi

Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva My Friend Peppa Pig -peli on ilmestynyt PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin

Pelissä pelaajat suunnittelevat ja vaatettavat oman eläinhahmon ja pääsevät Pipsan mukaan moniin seikkailuihin. Pääset auttamaan Sika-isää löytämään silmälasinsa, jäljittämään metsäneläimiä ja leikkimään mutalätäkössä.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One ja Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

Sports on julkaissut uusimman 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

on saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille, :lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi