The Last of Us -sarjan pilotin ohjaajaksi valikoitui Chernobyl -ohjaaja Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarjan pilotin ohjaajaksi valikoitui Chernobyl -ohjaaja

The Last of Us

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna kuinka -peli onkin saamassa elokuvan sijaan oman tv-sarjan. Nyt sarjan ensimmäisen jakson ohjaajaksi on valikoitunut -sarjan ohjaaja Johan Renck.

Sarjan käsikirjoituksesta vastaa niinikään Chernobyl -sarjan parissa työskennellyt Craig Mazin ja sarjan tuotannossa on mukana pelin käsikirjoittaja Neil Druckmann. Tuotantoon osallistuu myös Naughty Dogin toimitusjohtaja Evan Wells, sekä monia menestyneitä sarjoja :lle tuottanut Carolyn Strauss (The Sopranos, The Wire, Six Feet Under).

Ensimmäisen pelin tarinassa pandemia on ravisuttanut maailmaa ja selviytyjät pakenevat tartunnan saaneita tai tappavat toisiaan saadakseen ruokaa ja aseita. Päähahmo Joel joutuu salakuljettamaan 14-vuotiaan Ellien armeijan karanteenialueelta läpi Yhdysvaltojen.

Pelisarjan ensimmäinen osa The Last of Us ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa ilmestyy -konsolille kesäkuun 19. päivä.

Kommentoi

FIFA 21 -pelistä ei saada demoa – kehittäjät keskittyvät pelin viimeistelemiseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 21 -pelistä ei saada demoa – kehittäjät keskittyvät pelin viimeistelemiseen

FIFA 21

EA Sportsin tuleva FIFA 21 -jalkapallopeli ei tule saamaan perinteistä demoa, sillä kehittäjät haluavat keskittyä pelin viimeistelemiseen.

Peliä pääsee sen sijaan kokeilemaan ennakkoon, mikäli on EA Play -tilaaja. Tällöinki kokeiluversiota voi pelata ainoastaan 10 tuntia.

FIFA 21 ilmestyy lokakuun 9. päivä , Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä PC:lle. Peli saapuu myös seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series -konsoleille. Pelin saa maksutta uusille konsoleille, mikäli on ostanut sen nykyisille konsoleille.

Kommentoi

No Man’s Sky saa Origins -päivityksen ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa Origins -päivityksen ensi viikolla

No Man's Sky

Avaruussimulaatio No Man’s Sky on saamassa uuden Origins -päivityksen ensi viikolla.

Itse päivityksen sisällöstä ei sen tarkemmin ole vielä tietoa, mutta kehittäjä Hello Games viittasi tiedotteessaan päivityksen olevan osa isompaa tulevaa kokonaisuutta.

Alunperin vuonna 2016 ontuneesti ilmestynyt peli on sittemmin saanut monia päivityksiä kuten esimerkiksi VR-tuen ja aiemmin tänä vuonna tuen ristiinpelaamiselle. Peliin on saanut aiempien päivityspakettien myötä myös tukikohdan rakentamista, erilaisia kulkuneuvoja sekä uusia biomeja.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi