The Last of Us -sarjan pilotin ohjaajaksi valikoitui Chernobyl -ohjaaja Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarjan pilotin ohjaajaksi valikoitui Chernobyl -ohjaaja

The Last of Us

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna kuinka -peli onkin saamassa elokuvan sijaan oman tv-sarjan. Nyt sarjan ensimmäisen jakson ohjaajaksi on valikoitunut -sarjan ohjaaja Johan Renck.

Sarjan käsikirjoituksesta vastaa niinikään Chernobyl -sarjan parissa työskennellyt Craig Mazin ja sarjan tuotannossa on mukana pelin käsikirjoittaja Neil Druckmann. Tuotantoon osallistuu myös Naughty Dogin toimitusjohtaja Evan Wells, sekä monia menestyneitä sarjoja :lle tuottanut Carolyn Strauss (The Sopranos, The Wire, Six Feet Under).

Ensimmäisen pelin tarinassa pandemia on ravisuttanut maailmaa ja selviytyjät pakenevat tartunnan saaneita tai tappavat toisiaan saadakseen ruokaa ja aseita. Päähahmo Joel joutuu salakuljettamaan 14-vuotiaan Ellien armeijan karanteenialueelta läpi Yhdysvaltojen.

Pelisarjan ensimmäinen osa The Last of Us ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa ilmestyy -konsolille kesäkuun 19. päivä.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla

Gundam Breaker 4

Toimintaroolipeli on vihdoin saanut virallisen julkaisuajankohdan ja se ilmestyy 29. elokuuta :lle ja konsoleille. Peli on seuraava osa tutussa hack and slash -sarjassa ja se on ennakkotilattavissa jo nyt.

Uusi traileri paljastaa lisää pelin kustomointiominaisuuksista. Pelaajat voivat muun muassa hyödyntää SD Gundameja, säätää yksittäisten osien kokoa ja luoda omia väriteemojaan.

Pelissä taistellaan vihollisia vastaan joko yksin tai jopa kahden kaverin kanssa yhteistyömoninpelissä. Gundam Breaker 4 palaa sarjan juurille ja antaa pelaajien luoda unelmiensa Gunpla valtavasta osavalikoimasta. Uutuutena on lisätty myös Diorama-tila, jossa pelaajat voivat ihastella luomuksiaan.

Pelin Standard-, Deluxe- ja Ultimate-versiot voi ennakkotilata digitaalisesti jo PlayStation -konsoleille ja PC:lle (). Nintendo Switchin ennakkotilaukset tulevat myöhemmin. Ennakkotilaamalla saat bonuksena:

  • RX-78 Gundam Recirculation Colour -värin aikaisemmin käyttöön
  • Builders Parts -osat aikaisemmin käyttöön

Deluxe Edition sisältää:

  • Season Pass
  • Season Pass -bonus: Gambarrel Strike Gundam -osat (Gundam Breaker Ver.)
  • 15 Gunpla-osan aikaisempi avaus

Ultimate Edition sisältää Deluxe Editionin sisällön lisäksi:

  • Diorama Pack -paketit ja Diorama Pack -settibonus

Lisäksi Bandai Namco Storesta voi ostaa Collector's Editionin. Tämä erikoisversio sisältää Ultimate Editionin pelin lisäksi rajoitetun erän Gunpla-mallin (Gunbarrel Strike Gundam – Gundam Breaker Ver.), digitaalisen soundtrackin ja steelbookin.

Tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan juhliva MOBILE SUIT GUNDAM on scifi-sarja jättirobotteja, eli Mobile Suiteja, keskiössä. Sunrise Inc.:n luoma sarja näki päivänvalon ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 1979 animaationa. Sarja on vuosien varrella kasvattanut suosiotaan ja nykyään Gundam-universumi käsittää yli 50 televisiosarjaa, elokuvaa ja OVA-animaatiota. Franchise on laajentunut myös runsaaseen oheistuotteeseen, joista tunnetuin lienee Gunpla. Nämä muoviset pienoismallisarjat mahdollistavat fanien koota pienoismalleja omista suosikki-Mobile Suiteistaan.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun 29. päivä , ja Nintendo -konsoleille sekä PC:lle.

Ensimmäinen Pac-Man -aiheinen moninpeli ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen Pac-Man -aiheinen moninpeli ilmestyi – katso traileri

Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Hyvä uutinen kaikille Pac-Man-faneille – legendaarinen keltainen pallo on tehnyt paluun uuden -moninpelin myötä. Peli tarjoaa vauhdikkaita Pac-Man-mittelöitä jopa 64 pelaajalle värikkäissä, toisiinsa yhteydessä olevissa sokkeloissa.

Unohda perinteinen Pac-Man, sillä tässä pelissä kaikki sokkeloita lukuunottamatta on syötävää. Pelaajat ahmivat pisteitä, power-uppeja, haamuja ja jopa toisia Pac-Maneja tavoitteenaan olla viimeinen jäljellä – eli Chomp Champ. Peli on ensimmäinen Pac-Man -aiheinen moninpeli, joka toimii myös eri laitteiden välillä. Mukana on myös kaverijärjestelmä, jossa neljä pelaajaa voi liittyä samaan peliin, seurata toistensa edistymistä ja katsoa kavereidensa pelejä.

Pelissä on kaksi pelitilaa: Eliminointikamppailu, jossa pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan arcade-tyyppisesti ja ansaitsevat Tokeneja, joilla pystyy muokkaamaan Pac-Mania. Toinen pelitila on Ranked Mode, jossa pelaajat yhdistetään taitotason mukaan muiden pelaajien kanssa maailmanlaajuisesti taistelemaan sijoituksista.

Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs on saatavilla , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.