The Legend of Zelda: Skyward Sword HD saattaa tietovuodon perusteella tukea amiiboja Kommentit pois päältä artikkelissa The Legend of Zelda: Skyward Sword HD saattaa tietovuodon perusteella tukea amiiboja

Pelijätti  ilmoitti hetki sitten, että se aikoo tuoda The : Skyward Sword -pelin Switchille. Pelin kontrollit on optimoitu Switchille, visuaaleja on hieman paranneltu ja myös -teemaisia joy-coneja on saatavilla.

Kun Nintendon verkkokaupan ennakkotilaus käynnistyi, paljastui tilaajille samalla myös ominaisuus, josta ei etukäteen tiedetty. Verkkokaupan mukaan peli tukee amiiboja – interaktiivisia keräilyfiguureja ja kortteja, jotka voivat kommunikoida yhteensopivien Nintendo Switch, Wii U- ja Nintendo 3DS-pelien kanssa.

Nintendo ei ole kommentoinut vahingossa tapahtuneeseen tietovuotoon verkkokaupassa, ja nähtäväksi jää, kuinka amiibot oikein toimivat kyseisen pelin kohdalla.

Alun perin Nintendo Wii -konsolille ilmestynyt peli julkaistiin vuonna 2011. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ilmestyy Switchille 16. heinäkuuta.

Kommentoi

Nintendo Switchin jatkajalle suunnitellaan suurempaa Samsungin OLED-näyttöä Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switchin jatkajalle suunnitellaan suurempaa Samsungin OLED-näyttöä

Nintendo Switch

Bloombergin lähteiden mukaan Samsungin näyttöjen tehtailija valmistautuu kesällä käynnistämään massatuotantoaan seitsemän tuuman OLED paneeleille, joita ollaan ilmeisesti kuskaamassa Nintendon suuntaan.

Tämä viittaisi Bloombergin mukaan siihen, että aikonee julkistaa mahdollisen Nintendo Switch Pron loppuvuoden lomakautta varten.

Nettijulkaisun omien lähteiden mukaan Nintendo on päättänyt käyttää OLED-ruutuja seuraavassa konsolimallissan niiden hinta-laatusuhteen vuoksi.

Näyttöteknologian konsulttina toimiva Yoshio Tamura vertaili Bloombergille pelitalon tulevan konsolin näyttöä nykyiseen: ”OLED-paneeli kuluttaa vähemmän virtaa sen väreissä on parempi kontrasti ja sen vasteaika on nykyiseen ruutuun verrattuna vielä pienempi.”

Nykyisten Nintendo Switch -konsolien ruudut ovat 6.2 tuumaa perusmallissa ja Liten näyttö on 5.5 tuumaa.

Kommentoi

Wii U sai uuden ohjelmistopäivityksen täysin puskista Kommentit pois päältä artikkelissa Wii U sai uuden ohjelmistopäivityksen täysin puskista

Siitä huolimatta, että ei ole juuri välittänyt Wii U -konsolistaan viime aikoina, on kyseinen konsoli saanut täysin puskista uuden ohjelmistopäivityksen. Kyseessä on ensimmäinen uusi päivitys konsolille kahteen vuoteen.

Uusi Ver. 5.5.5 -päivitys tarjoaa kerrotun mukaan ”parannuksia systeemin stabiiliuteen ja käyttökokemukseen”. Ilmoituksesta ei ilmoitettu etukäteen, ja se saattaa myös sisältää paljon enemmän, kuin on kerrottu.

Wii U -linja lakkautettiin virallisesti vuonna 2017. Viimeisin peli konsolille oli : Breath of the Wild. Sen jälkeen Nintendo on esimerkiksi poistanut Netflix -palvelun Wii U -konsolilla, ja sisäänrakennettu Miiverse -palvelu poistettiin käytöstä.

Kommentoi