The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom -pelin Nintendo Switch OLED -versiota ja Pro Controller -ohjainta voi nyt tilata ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom -pelin Nintendo Switch OLED -versiota ja Pro Controller -ohjainta voi nyt tilata ennakkoon

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

esitteli uutta pelikuvaa tulevasta The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelistö. Kauan odotettu jatko-osa julkaistaan ​​12. toukokuuta, ja se on ensimmäinen Nintendo-published Switch -peli, joka myydään 70 dollarin hintaan.

Pelisarjan tuottajana häärivä Eiji Aonuma esittelee alla olevassa videossa pelin päähenkilön Linkin kykyjä.

Pelin standardiversion lisäksi tarjolle tulee useita muita Tears of the Kingdom -tuotteita, joita voi yrittää tilata ennakkoon, mukaan lukien uutena ilmoitettu erikoispainos Zelda Switch OLED -konsolista, joka näyttää melko mellevältä.

Kommentoi

Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen? Kommentit pois päältä artikkelissa Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen?

The Super Mario Bros. Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta. Elokuvan IMDB arvosana on tällä hetkellä 7.3.

Nyt kun elokuva on jatkuvasti esillä joka paikassa, on hyvä hetki puhua Super Mariosta sen perinteisessä muodossaan, eli videopelinä. Me toimituksessa olemme oman suosikkipelimme jo valinneet, mutta tahdomme kuulla myös sinun mielipiteesi pelisarjan parhaimmasta teoksesta. Mikä on juuri sinun lempparisi Super Marion pitkästä urasta?

Äänestä alta omaa pelisuosikkiasi Super Marion ihmeellisestä maailmasta.

Parhain Super Mario-peli kautta aikojen mielestäsi on?

Kommentoi

Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkossa lähes kaksi viikkoa ennen sen virallista julkaisupäivää.

Maanantaina, vapun kunniaksi verkkoon alkoi ilmestyä kuvia ja videoita, jotka näyttivät pelin alkukohtauksen. Tämä johti siihen, että materiaali alkoi leviämään laajasti sosiaalisen median sivustoilla ja yksityisissä Discord-kanavissa.

Eräs pelaaja jopa striimasi peliä Twitchissä noin 30 minuutin ajan, ennen kuin kanava poistettiin ”tekijänoikeuksien haltijan pyynnöstä”.”

Epäilemättä ne, jotka haluavat välttää juoni- ja pelikokemusta koskevat juonipaljastukset ennen pelin 12. toukokuuta julkaisupäivää, saattavat haluta olla varovaisia sosiaalisessa mediassa seuraavat kaksi viikkoa.

Kommentoi