The Looter -pelissä yhdistyvät räiskintä ja selviytyminen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Looter -pelissä yhdistyvät räiskintä ja selviytyminen – katso traileri

The Looter

Puolalainen on julkaisemassa uutta sivultapäin kuvattua räiskintää ja selviytymistä yhdistelevää The Looter -peliä. Pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pikseligrafiikkaisessa pelissä olet yksi ihmiskunnan viimeisistä rippeistä ja joudut selviytymään Tortura nimisen jättimäisen metsän vaaroista. Samalla löydät jäänteitä menneestä sivilisaatiosta.

Joudut kilpailemaan muiden selviytyjien kanssa resursseista ja taistelemaan vaarallisia mutantteja vastaan. Aseita ja työkaluja voi etsiä tai rakentaa materiaaleista.

saapuu Steam ja GOG -palveluihin :llä ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja PC:lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi