The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viides ja viimeinen kausi alkaa huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viides ja viimeinen kausi alkaa huhtikuussa

The Marvelous Mrs. Maisel Season

on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevalle The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viidennelle päätöskaudelle. Voit katsoa trailerin alta.

Viidennellä kaudella Midge Maisel pääsee lähemmäksi unelmiaan kuin koskaan aiemmin. Mutta onko asia kuitenkaan niin?

Sarjan luoja Amy Sherman-Palladino ja vastaava tuottaja Daniel Palladino kertovat olleensa täysin varmoja miten sarja saadaan päätökseen aina neljännen kauden loputtua.

Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluu Emmy-voittaja Rachel Brosnahan, nelinkertainen Emmy-voittaja Tony Shalhoub, kolminkertainen Emmy-voittaja Alex Borstein, Emmy-ehdokas Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, SAG Award -voittaja Reid Scott, Alfie Fuller sekä Jason Ralph.

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viides kausi starttaa Prime Videolla huhtikuun 14. päivä.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa Prime Videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa Prime Videolla

Suoratoistopalvelu Prime Video on paljastanut uusia sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa huhtikuussa 2023. Mukana on mm. Redefined: J.R. Smith -dokumenttisarja NBA-pelaajasta, tositarinaan perustuva On a Wing and a Prayer -elokuva sekä The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan päätöskausi.

Redefined: J.R. Smith

4.4.2023

Redefined: J.R. Smith on neliosainen dokumenttisarja entisestä NBA-pelaajasta J.R. Smithistä, jonka tarina on muistutus siitä, että päättäväisyydellä ja sitkeydellä voi voittaa vaikeimmatkin takaiskut ja menestyä elämässä. Vain 19-vuotiaana NBA:han suoraan lukion jälkeen valittu J.R. huomaa yhtäkkiä olevansa ilman NBA-sopimusta, jonka myötä hän joutuu palaamaan takaisin lähtöruutuun ja määrittelemään elämänsä suunnan uudelleen. Sarja kuljettaa katsojaa J.R:n matkassa, kun hän asettaa itselleen uudet tavoitteet, hankkii koulutuksen ja lähtee tavoittelemaan uutta urheilullista intohimoaan golftiimin jäsenenä North Carolina A&T:ssä, maan suurimmassa etnisessä yliopistossa.

On a Wing and a Prayer

7.4.2023

On a Wing and a Prayer on tositarinaan pohjautuva elokuva uskosta ja selviytymisestä, jossa seurataan amerikkalaisperheen painajaismaista lentomatkaa yksityislentokoneella. Kun lentokapteeni menehtyy yllättäen sairauskohtaukseen, on perheen isän Dougin (Dennis Quaid) otettava ohjat käsiinsä saadakseen lentokoneen turvallisesti maihin ja perheensä pelastetuksi.

The Marvelous Mrs. Maisel kausi 5.

14.4.2023

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viidennellä ja viimeisellä tuotantokaudella Midge on lähempänä unelmiensa täyttymistä kuin koskaan. Samalla hän huomaa, että niiden toteutuminen ovat vielä kaukana edessäpäin.

Greek Salad

14.4.2023

Tom, 26, ja hänen sisarensa Mia, 22, ovat Xavierin ja Wendyn (L’Auberge Espagnole) lapsia, ja kun heidän isoisänsä kuolee, he perivät hänen maatilansa Ateenasta. New Yorkissa startup-alalle kouluttautunut Tom matkustaa sisarensa luokse Kreikkaan, mutta paikalle päästyään huomaa, että sisko, jonka hän on uskonut opiskelevan Erasmus-ohjelmassa, onkin oikeasti kapinallisaktivisti. Sisarusten erimielisyydet ja erilaiset elämäntavat tekevät perinnön jakamisesta monimutkaista, mutta pian he huomaavat asuvansa kollektiivisesti joukon nuoria kanssa, jotka ovat tulleet kaikkialta Euroopasta – kuten heidän vanhempansakin 25 vuotta aiemmin. Samalla kollektiivinen elämä auttaa heitä pääsemään lähemmäksi toisiaan. Greek Salad käsittelee terävähuomioisesti eurooppalaisten nuorten elämää ja heidän kokemuksiaan nyky-yhteiskunnasta niin hyvine kuin huonoine puolineen.

Alex Borstein: Corsets & Clown Suits

18.4.2023

Kolminkertainen Emmy-voittaja ja Marvelous Mrs. Maisel -hittisarjan tähtinäyttelijä Alex Borstein saa ensimmäisen Amazon Original -komediajaksonsa. Jaksossa Borstein yhdistelee henkilökohtaisia ja fiktiivisiä elementtejä samalla pilaillen leikkisästi katsojien havainnointikyvyn kustannuksella. Ainutlaatuinen erikoisjakso tarjoaa pirskahtelevaa komedian ja musiikin vuoropuhelua, samalla johdattaen yleisön Borsteinin mielen syvyyksiin, jossa korsetit ja klovniasut ovat samaan aikaan sekä provosoivia että vilpittömän humoristisia.

Dead Ringers

21.4.2023

Dead Ringers -sarja on moderni versio David Cronenbergin vuoden 1988 Erottamattomat-trilleristä, jonka pääosassa nähtiin tuolloin näyttelijä Jeremy Irons. Nyt näyttelijä Rachel Weisz luotsaa Dead Ringers -sarjaa tuplaroolissa eläytyen lääkärikaksosten Elliot ja Beverly Mantlen hahmoihin. Sarjassa kaksoset jakavat keskenään kaiken, niin huumeet, rakastajat kuin häpeilemättömän asenteenkin tehdä mitä huvittaa – samalla kun he venyttävät lääketieteen eettisiä rajoja tavoitteenaan haastaa vanhentuneet käytännöt ja tuoda naisten terveydenhuoltokysymykset suurempaan tietoisuuteen.

Judy Blume Forever

21.4.2023

Jo vuosikymmenten ajan Judy Blumen radikaali rehellisyys on lohduttanut ja kiehtonut lukijoitaan – ja nostanut hänet julkisen debatin keskipisteeseen murrosikään ja seksiin liittyvissä monimutkaisissa kysymyksissä. Nyt rakastettu amerikkalainen kirjailija jakaa avoimesti tarinansa. Emmy-palkitut elokuvantekijät Davina Pardo ja Leah Wolchok kuvaavat elokuvassaan Blumen matkaa pelokkaasta, mielikuvituksellisesta lapsesta tarinankertojapioneeriksi, joka antoi äänen lasten ja teini-ikäisten fyysiselle ja henkiselle elämälle ja nousi mielipiteitä jakavaksi kirjailijaksi, joka edelleen taistelee sensuuria vastaan. Judy Blume Forever kertoo huumorin ja herkkyyden keinoin – sekä sopivassa määrin murrosikäisten mielenmaisemasta ammentaen – naisesta, jonka uraauurtavat kirjat muuttivat miljoonien lukijoiden tavan ymmärtää itseään, seksuaalisuuttaan ja sitä, mitä aikuiseksi kasvaminen tarkoittaa.

kausi 1.

28.4.2023

Sarjan alkaessa on kulunut kahdeksan vuotta siitä, kun keskeisiä maailmantapahtumia manipuloiva, varjoissa toimiva Manticore-järjestö onnistui kaatamaan globaalin -vakoojaverkoston, jonka perimmäinen tehtävä oli taata ihmisten turvallisuus kaikkialla. Citadelin kaatumisen jälkeen eliittiagentit Mason Kane (Richard Madden) ja Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) onnistuivat niukasti pakenemaan, minkä aikana heidän muistonsa pyyhkiytyivät. Autuaan tietämättöminä menneisyydestään, he elävät tahoillaan uusien identiteettiensä turvin, kunnes eräänä yönä Masonin entinen agenttikollega Bernard Orlick (Stanley Tucci) saapuu ja pyytää apua estääkseen Manticoren tavoitteet luoda uusi maailmanjärjestys.

Muita uusia julkaisuja huhtikuussa 2023:

Carlito’s Way – 1.4.2023
Warcraft – 1.4.2023
The Purge: Election Year – 1.4.2023
Kung Fu Panda 3 [Dub] – 1.4.2023
Nocturnal Animals – 1.4.2023
Central Intelligence – 1.4.2023
Fifty Shades of Grey – 1.4.2023
Home (2015) – 1.4.2023
Trolls [Dub] – 1.4.2023
Escape from Pretoria – 1.4.2023
How to Train Your Dragon – 1.4.2023
The Witch – 1.4.2023
Angels & Demons – 1.4.2023
About Time – 1.4.2023
Men in Black – 2.4.2023
Song to Song – 2.4.2023
The Imitation Game – 2.4.2023
Their Finest – 3.4.2023
American Underdog – 9.4.2023
Manchester by the Sea – 15.4.2023
Resident Evil: Welcome to Raccoon City – 16.4.2023
Silver Linings Playbook – 22.4.2023
The Amazing 2 – 30.4.2023

Kommentoi

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viimeisestä kaudesta saatiin virallinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viimeisestä kaudesta saatiin virallinen traileri

The Marvelous Mrs. Maisel Season 5

on julkaissut virallisen trailerin tulevasta The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viidennestä päätöskaudesta. Voit katsoa trailerin alta.

Viidennellä kaudella Midge Maisel pääsee lähemmäksi unelmiaan kuin koskaan aiemmin. Mutta onko asia kuitenkaan niin?

Sarjan luoja Amy Sherman-Palladino ja vastaava tuottaja Daniel Palladino kertovat olleensa täysin varmoja miten sarja saadaan päätökseen aina neljännen kauden loputtua.

Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluu Emmy-voittaja Rachel Brosnahan, nelinkertainen Emmy-voittaja Tony Shalhoub, kolminkertainen Emmy-voittaja Alex Borstein, Emmy-ehdokas Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, SAG Award -voittaja Reid Scott, Alfie Fuller sekä Jason Ralph.

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viides kausi starttaa Prime Videolla huhtikuun 14. päivä.

Kommentoi