The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana Kommentit pois päältä artikkelissa The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana

The Matrix

Aikoinaan ennennäkemättömillä visuaalisilla efekteillään järisyttäneen leffasarjan paluusta on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt se on vihdoin varmaa.

Tänä vuonna 20-vuotta täyttänyt alkuperäinen -elokuva on saamassa jatkoa ja leffasarjan neljänen osan ohjaa ja käsikirjoittaa sarjan luojana tunnettu Lana Wachowski. Näyttelijäkaartiin palaa Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss.

Tulevan elokuvan tuotantoyhtiön kertoo leffan kuvauksien alkavan ensi vuoden puolella.

Mortal Kombat 2 saa ensi-iltansa syksyllä 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 2 saa ensi-iltansa syksyllä 2025

Mortal Kombat

on ilmoittanut, että saapuu elokuvateattereihin loppuvuodesta 2025. Jatko-osa vuoden 2021 Mortal Kombat -elokuvalle saa ensi-iltansa -teattereissa 24. lokakuuta 2025.

Ohjaaja palaa ohjaamaan Mortal Kombat 2:sta, jonka käsikirjoittaa Moon Knight -sarjan käsikirjoittaja . Vahvistettuun näyttelijäkaartiin kuuluvat Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson ja Tadanobu Asano. Myös Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle, Martyn Ford, Chin Han, Joe Taslim ja Hiroyuki Sanada ovat vahvistettujen näyttelijöiden listalla.

Huhuja Mortal Kombat 2:sta alkoi liikkua vuonna 2022, kun Slaterin huhuttiin olevan mukana käsikirjoituksessa. Aiemmin kuultiin myös huhua The Boys -sarjan Karl Urbanin kiinnityksestä Johnny Cagen rooliin. Urban on aiemmin nähty myös elokuvasarjassa Taru sormusten herrasta, uusissa Star Trek -elokuvissa sekä elokuvassa Thor: Ragnarök.

WWE-painija The Miz toivoi julkisesti saavansa Johnny Cagen roolin Mortal Kombat 2:ssa, mutta hän on sittemmin osoittanut tukensa Urbanille sanoen: ”Uskon, että hän tekee mahtavaa työtä Johnny Cagena, ja voit olla varma, että aion katsoa elokuvan.”

Ensimmäinen Mortal Kombat -elokuva voitti avausviikonlopun lipputulot vuonna 2021, ja se oli tuolloin toiseksi tuottoisin avausviikonloppu koronapandemian alkamisen jälkeen.

Lähde: IGN

The Batmanin jatko-osa lykkääntyy vuodella Kommentit pois päältä artikkelissa The Batmanin jatko-osa lykkääntyy vuodella

The Batman

The Batmanin jatko-osan julkaisua on siirretty lokakuuhun 2026. Elokuvan faneilta vaaditaan täten hieman enemmän kärsivällisyyttä jatko-osan odottelussa. ilmoitti, että – Part II on siirretty kokonaisella vuodella, ja se saapuu teattereihin nyt 2. lokakuuta 2026.

The Batman – Part II, jonka pääosassa hääräilee jatkossakin Robert Pattinson, oli alun perin määrä julkaista lokakuussa 2025. Viivästyksen myötä ensimmäisestä elokuvasta on kulunut lähes viisi vuotta.

Gunnin DCU:ssa tullaan näkemään oma Batman-elokuva, The Brave and the Bold, jonka odotetaan saapuvan vuonna 2026 tai 2027. Sillä välin DC-fanit voivat odottaa innolla James Gunnin Superman-elokuvaa, joka on nyt nimeltään Superman: Legacy, ja joka on edelleen suunniteltu heinäkuulle 2025.