The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana Kommentit pois päältä artikkelissa The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana 139

Aikoinaan ennennäkemättömillä visuaalisilla efekteillään järisyttäneen leffasarjan paluusta on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt se on vihdoin varmaa.

Tänä vuonna 20-vuotta täyttänyt alkuperäinen -elokuva on saamassa jatkoa ja leffasarjan neljänen osan ohjaa ja käsikirjoittaa sarjan luojana tunnettu Lana Wachowski. Näyttelijäkaartiin palaa Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss.

Tulevan elokuvan tuotantoyhtiön kertoo leffan kuvauksien alkavan ensi vuoden puolella.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Robert Pattinson on seuraava Batman näyttelijä Kommentit pois päältä artikkelissa Robert Pattinson on seuraava Batman näyttelijä 120

Twilight-näyttelijä Robert Pattinson on värvätty näyttelemään Batmanin roolia tulevassa The Batman -elokuvasarjassa kertoo tuotantoyhtiö Elokuvien ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Matt Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes).

Pattinsonia vastassa oli Nicholas Hoult, joka tavoitteli myös samaista roolia. Pattinson perii roolin Ben Affleckilta, joka näytteli supersankaria useammassa elokuvassa.

The Batman elokuvasarjan kuvaukset alkavat tänä kesänä ja ensimmäinen elokuva saapuu teattereihin kesäkuun 25. päivä 2021.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Suosittu mangasarja Akira saapuu valkokankaalle toukokuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu mangasarja Akira saapuu valkokankaalle toukokuussa 2021 101

Ohjaaja Taika Waititi tuo suositun mangasarjan Akiran valkokankaalle toukokuun 21. päivänä vuonna 2021. Waititi kertoi vuosi sitten Dazed -lehdelle, että aikoo kuljettaa tulevaa elokuvaa toteutetun sarjakuvan pohjalta eikä tuoda tarinaa vuonna 1988 toteutetun anime-elokuvan perusteella. Hän muistuttaa Akira-faneille, että kuusi-osaisessa kirjasarjassa on paljon ammennettavaa.

“What I wanted to do was an adaptation of the books, ’cos a lot of people are like, ‘Don’t touch that film!’ and I’m like, ‘I’m not remaking the film, I want to go back to the book. A lot of the people freaking out haven’t even read the books, and there are six gigantic books to go through. It’s so rich.”

Elokuvaprojekti on saanut siunauksensa mangakirjailija ja anime-elokuvan ohjaajalta Katsuhiro Otomoltakin, joskin hän haluaa hyväksyä käsikirjoituksen etukäteen. Vaikka fanit ovat uutisesta varautuneita, on Waititin edellinen, kriitikoiden ylistämä, ohjaus Thor: Ragnarok osoittanut, että hänellä on taitoja elokuvamaailman parissa. Ilmoitus Akira-elokuvan virallisesta ilmestymispäivästä antaa faneille päivän, johon kohdistaa huomion ja joka tulee merkata kalenteriin. Elokuva ilmestyy :n kautta.

Kommentoi

Detective Pikachua ei pidä ottaa liian vakavasti Kommentit pois päältä artikkelissa Detective Pikachua ei pidä ottaa liian vakavasti 212

Pokémon: Detective Pikachu (Warner Bros)

6.8 / 10
Hyvää Hyvin toteutetut Pokémonit, toimintakohtaukset ovat hauskaa katsottavaa ja kaiken kruunaa Mewtwo:n kulmien kurtistelu Huonoa Onhan se vähän hölmö tietenkin Lyhyesti Pokémon: Detective Pikachu on hauska toimintaelokuva lapsille ja ainakin tilapäisesti lapsenmielisyyteen kykeneville.

Kun näin ensimmäisen animaatioiden ulkopuolelle astelleen Pokémon -tuotoksen trailerin muistin 1990-luvun alkupuolen ja Turtlesit. Pokémon: Detective Pikachun trailerin herättämä kollektiivinen hämmästys ja ihmetys ei vetänyt mukaansa, koska tapa tehdä tutuista piirroshahmoista realistisia oli tuttu jo siitä ajasta kun itse olin lapsi. Sattuneesta syystä sillä ikäluokalla, joka tuntee omasta lapsuudestaan Turtlesien, Dinosaursien ja muiden aikanaan nukeilla toteutettujen hahmojen estetiikan on sen ikäisiä lapsia, joille Pikachun etsiväseikkailu on suunnattu. En ole itse Pokémon -fani, joten hahmot ovat lähinnä pinnallisesti tuttuja, mutta se ei haitannut missään vaiheessa.

Jos pitäisi valita yksi elokuva, missä on paljon samaa, olisi se muutaman vuoden takainen turri-noir Zootopia. Jotkut uskaltavat jopa käyttää sanaa ’remake’. Itse en menisi niin pitkälle, vaikka paljon yhteisiä elementtejä onkin. Pokémon: Detective Pikachun ehdoton koukku on siinä, miten se yhdistää toimintaelokuvan tummasävyisiä elementtejä kepeään koululaisille tarkoitettuun elokuvaan samalla tavalla, joskin hieman lievemmin kuin oman lapsuuteni Turtles ja sen jatko-osat. Nuoremmat Pokémon-fanit löytävät nostalgiaa tutuista hahmoista, jotka on ensimmäistä kertaa mallinnettu kulkemaan oikeiden ihmisten seassa. Omalle ikäluokalleni nostalgia löytyy nyansseista ja vaikutteista, jotka sijoittuvat 80- ja 90-lukujen vaihteeseen ja sen ajan populaarikulttuuria muovanneisiin teoksiin.

Kokemus ei ollut fiksu, eikä taiteellisesti erityisen korkeatasoinen mutta se oli pirun hauska. Elokuvaa ei voi mennä katsomaan ilman valtavaa kasaa karkkia, popcornia ja huumoria, koska muuten siinä näkee vain vikoja ja heikkouksia. Pokémon: Detective Pikachu osaa nauraa itselleen ja otuksille joihin se perustuu, eikä onnekseen välitä nauraako yleisö sille vai sen kanssa.

Pelinkehittäjä, muotoilukeskuksen VR/AR -hessu, kolmekymppinen pc-pelaaja, indie guy. For reviews, contact sebastian ( at ) errori.net

Kommentoi