The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana Kommentit pois päältä artikkelissa The Matrix saa jatkoa – alkuperäinen ohjaaja ja Keanu Reeves mukana

The Matrix

Aikoinaan ennennäkemättömillä visuaalisilla efekteillään järisyttäneen leffasarjan paluusta on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt se on vihdoin varmaa.

Tänä vuonna 20-vuotta täyttänyt alkuperäinen -elokuva on saamassa jatkoa ja leffasarjan neljänen osan ohjaa ja käsikirjoittaa sarjan luojana tunnettu Lana Wachowski. Näyttelijäkaartiin palaa Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss.

Tulevan elokuvan tuotantoyhtiön kertoo leffan kuvauksien alkavan ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Tältä kuulostaa Mortal Kombat -elokuvaan päivitetty tunnusmusiikki Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä kuulostaa Mortal Kombat -elokuvaan päivitetty tunnusmusiikki

Mortal Kombat

Tunnettu Techno Syndrome -kappale on saanut päivityksen vuoteen 2021, kun tulevasta Mortal Kombat -elokuvasta julkaistaan lisää sisältöä. Yksi suosituimmista videopelisarjojen tunnusmusiikeista on kiistatta Mortal Kombat -sarjan tunnari ”Techno Syndrome”. Nyt legendaarinen kipale on saanut päivityksen Mortal Kombat -elokuvaan ja on kuunneltavissa alla olevalla videolla.

Päivitetty versio on elokuvasäveltäjä Benjamin Wallfiscin käsialaa, joka on aiemmin säveltänyt musiikkia elokuviin kuten ”Blade Runner 2049”, ”Shazam!”, ”The Invisible Man” sekä ”Hidden Figures”. Elokuvan soundtrack ja tunnusmusiikki julkaistaan WaterTower Music -levy-yhtiön toimesta, joka on -studion omistuksessa toimiva levy-yhtiö. WaterTower Music on vastuussa elokuvien kuten ”Justice League” ja ”Godzilla vs. Kong” alkuperäisistä sävellyksistä.

”Techno Syndrome” tehtiin alunperin mainokseen, mutta päätyikin videopelisarjaan ja nyt vuosien saatossa siitä on tehty useita versioita ja parodioita. Alkuperäisen kappaleen tekivät Praga Khan ja Olivier Adams eli ”The Immortals”. Molemmat ovat Lords of Acid -yhtyeen jäseniä. Kappaletta on käytetty myös ensimmäisessä Mortal Kombat -elokuvassa vuonna 1995.

Mortal Kombat julkaistaan 23. päivä huhtikuuta

Kommentoi

James Gunnin Suicide Squad -elokuva sai uuden trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa James Gunnin Suicide Squad -elokuva sai uuden trailerinsa

Ohjaaja James Gunnin tuleva Suicide Squad -elokuva sai juuri uuden trailerin. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Godzilla vs. Kong -elokuvan näytöksen lopussa. Kyseessä ei ohjaajan itsensä mukaan ollut aprillipila.

Tuleva Suicide Squad -elokuva ei ole jatko-osa vuoden 2016 David Ayerin ohjaamalle elokuvalle, vaan oma tulkintansa samasta lähdemateriaalista. Gunn itse kuvailee elokuvaansa ”supersankariversioksi vuoden 1967 elokuvasta The Dirty Dozen”.

Uusi Suicide Squad -elokuva nähdään teattereissa ja HBO Maxilla 6. elokuuta.

Trailerin voit katsastaa alhaalta.

Kommentoi