The Occupation tutkijatrilleriä avataan uudella pelivideolla Kommentit pois päältä artikkelissa The Occupation tutkijatrilleriä avataan uudella pelivideolla

The Occupation on tuleva ensimmäisen persoonan tutkijatrilleri. Pelin tarina sijoittuu 80-luvun lopulle Koillis-Englantiin ja siinä pelaaja omaksuu tutkivan journalistin roolin. Erittäin tarkasti mallinnetussa maailmassa muut pelihahmot reagoivat pelaajan tekemisiin ja aika on siinä suurin vihollinen.

Pelin taustalla on White Paper Games, jonka taidonnäyteinä on mm. Ether One -seikkailupeli. Pelin julkaisijana toimii Humble Bundle.

Pelivideolla avataan pelin mekaniikkaa. Siinä keskitytään intensiivisiin kuulusteluihin ja tutkintaan. Pelissä nähdään klassisia 80-luvun lopun teknlogoioita ja estetiikkaa kuten hakulaitteita, digitaalisia rannekelloja sekä diskettejä, unohtamatta vuosiluvulle ominaista musiikkia.

The Occupation saapuu :lle sekä ja Xbox One -konsoleille maaliskuun 5. päivä.

Kommentoi

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin Talisman -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä :lle.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu VR-rytmipeli täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

on saatavilla ja Humble Bundle -palveluista, sekä Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi