The Outer Worlds 2 -peli on tulossa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Outer Worlds 2 -peli on tulossa – katso ensimmäinen traileri

The Outer Worlds 2

on paljastanut kuluneen viikonlopun aikana järjestetyillä E3 -messuilla uuden 2 -pelin.

Peli on jatkoa vuonna 2019 ilmestyneelle Obsidianin The Outer Worlds -toimintaräiskintäpelille. Se tulee sijoittumaan täysin uuteen galaksiin ja siinä tullaan näkemään liuta uusia hahmoja.

2 -pelillä ei toistaiseksi ole varmistettua julkaisuajankohtaa.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu lisää tietoa Tokyo Game Show -tapahtuman myötä. Tapahtumassa pelin luotsaaja Todd Howard kertoi siinä olevan tuplasti enemmän vuoropuheluita kuin The V: Skyrim -pelissä.

Howardin mukaan pelissä tulee olemaan yhteensä 150 000 vuoropuhelua, verraten Skyrimiin jossa oli ainoastaan 60 000 vuoropuhelua. pelissä vuoropuheluita on verraten 110 000 ja esimerkiksi 3: Wild Hunt -pelissä on 450 000 vuoropuhelua.

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja perusti myös hiljattain uuden Vault -studion.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

Top Gun -aiheinen Microsoft Flight Simulator -lisäosa myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Top Gun -aiheinen Microsoft Flight Simulator -lisäosa myöhästyy ensi vuoden puolelle

Microsoft Flight Simulator - Top Gun: Maverick

on viivästyttänyt tulevan Top Gun -aiheisen lisäosan julkaisua Flight Simulator -peliinsä. Syynä on uuden Top Gun: Maverick elokuvan myöhästyminen toukokuulle 2022.

Elokuvan myöhästymisen syynä on puolestaan Yhdysvalloissa vellova koronaviruksen delta-muunnos, joka on sulkenut elokuvateattereita jälleen. Pelin kehittäjä kertoi aiheesta lyhykäisyydessään sen virallisilla sivuilla.

Flight Simulator on saatavilla :lle ja Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi