The Outer Worlds -pelin julkaisu viivästyy koronaviruksen vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Outer Worlds -pelin julkaisu viivästyy koronaviruksen vuoksi

The Outer Worlds

Maaliskuulle kaavailtu Obsidian Entertainmentin scifiroolipeli  julkaisu viivästyy Kiinasta alkaneen koronavirusepidemian vuoksi. Pelin julkaisija viivästyttää ilmestymispäivää, sillä  virus vaikuttaa pelin parissa työskentelevään tiimiin. Pelitiimille halutaan antaa tarpeeksi aikaa viimeistellä se kunnolla.

Myöhemmässä twiitissään Private Division tarkentaa, että heidän pelitiiminsä on kunnossa, mutta toimisto on suljettu epidemian vuoksi.  -pelistä ilmestyy myös fyysinen versio, kun aluksi suunniteltu pelkästään koodilla ladattava versio herätti närettä.

The Outer Worlds ei ole ainoa peli, johon koronavirus on vaikuttanut pelialalla. Nintendo ilmoitti aiemmin, että Japanissa tiettyjen tuotteiden tuotanto ja toimitus viivästyy, kun Kiinasta saapuvat tarvikkeet viivästyi epidemian aiheuttamiin postitusongelmiin. Yksi näistä tuotteista on Animal Crossing -teemainen konsoli.

 

Epic Games Store räväytti – The Outer Worlds ja Thief ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store räväytti – The Outer Worlds ja Thief ladattavissa ilmaiseksi

The Outer Worlds

hemmottelee -pelaajia tällä viikolla kahdella kovalla ilmaispelillä: : Spacer's Choice Edition ja . Nyt 4. huhtikuuta alkaen aina 11. huhtikuuta asti nämä pelit voi lunastaa ilmaiseksi Epic Games Store -kirjastoon, jolloin ne jäävät sinne pysyvästi.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition on Obsidian Entertainmentin kehittämä scifi-roolipeli. Pelaaja herää vuosikymmeniä matkalla olleelta yrityksen siirtokunnan avaruusalukselta, huomatakseen aluksen ajelehtivän kaoottisessa avaruudessa. Spacer's Choice Edition sisältää peruspelin lisäksi kaikki siihen julkaistut tarinalliset lisäosat. Pelaajat pääsevät tekemään merkityksellisiä valintoja, jotka vaikuttavat Halcyon-siirtokunnan asutusten kohtaloihin. Voit ladata pelin täältä.

Thief

Thief on puolestaan Eidos Montrealin kehittämä hiippailuun keskittyvä toimintapeli. Pelaaja omaksuu mestarivaras Garrettin roolin. Tehtävänäsi on liikkua varjoissa ruton riivaamassa keskiaikaisessa kaupungissa. Vartijoiden päihittämiseen, turvamekanismien ohittamiseen ja arvokkaiden aarteiden varastamiseen käytössäsi on erilaisia työkaluja ja vimpaimia. Pelaajan taito pysytellä piilossa on olennainen osa menestystä. Voit ladata pelin täältä.

Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille


Hienoja uutisia Xboxin faneille: neljä suosittua -peliä saapuu Nintendo Switchille ja Sonyn alustoille tänä keväänä!

Xbox ilmoitti, että neljä suosittua peliä on tulossa PlayStation- ja Nintendo-alustoille, mikä laajentaa pelien saatavuutta entisestään. Pelit ovat olleet suosittuja Xbox-alustalla, ja nyt niiden kehittäjät tuovat ne myös muiden pelaajien ulottuville.

Ensimmäisenä listalla on Obsidian Entertainmentin , joka on palkittu ja kriitikoiden ylistämä seikkailupeli. Grafiikat ovat lumoavia ja ottavat inspiraatiota historiasta. Pelin odotetaan saapuvan :lle, :lle ja Nintendo Switchille 22. helmikuuta.

Toinen peli, , on Tango Gameworksin ja Bethesda Softworksin luoma rytmikäs toimintapeli, joka on kerännyt runsaasti palkintoja. Peli on saatavilla PlayStation 5:lle 19. maaliskuuta ja se voi ostaa ennakkoon PlayStation 5:n digitaalisista kaupoista jo tänään 22. helmikuuta alkaen.

Obsidian Entertainmentin on co-op-pelattava selviytymispeli, joka on houkutellut jo yli 20 miljoonaa pelaajaa takapihan seikkailuihin. Peli saapuu PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja Nintendo Switchille 16. huhtikuuta. Lisäksi ristiin pelattava crossplay on tulossa Xboxille, PlayStationille, Nintendo Switchille ja :lle.

Lopuksi, Rare kehittämä , joka on shared world -seikkailupeli, julkaistaan PlayStation 5:lle 30. huhtikuuta. Peli on ollut valtava menestys, ja se on lumonnut yli 35 miljoonaa pelaajaa ympäri maailman. Ristiin pelattava crossplay Xboxille, PlayStationille ja PC:lle tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa eeppisiin merirosvoseikkailuihin yhdessä eri alustoilla pelaavien kavereiden kanssa.