The Settlers: New Allies -strategiapeli laajenee uusilla pelimuodoilla ja tehtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa The Settlers: New Allies -strategiapeli laajenee uusilla pelimuodoilla ja tehtävillä

The Settlers: New Allies

julkaisee suositun pelisarjan uusimmalle osalle kattavan Blessings of the Elders -pelipäivityksen.

Pitkäikäisen pelisarjan uusin osa on tuonut rakastetun pelityypin tämän päivän pelilaitteille. Värikkään grafiikan ja hauskan animaation myötä pelin vikkelät uudisasukkaat ovat ihastuttaneet pelaajia sekä oman kylän rakennusprojekteissa että kilpailevien klaanien kahakoidessa. Pelin uuden päivityksen myötä luvassa on sekä uusi moninpelikenttä, uudenlainen pelimuoto, uusia tehtäviä ja joukko muita uudistuksia.

Kahden pelaajan moninpelikahakat saavat uudeksi Skirmish-taistelukentäksi Elder's Tomb -kartan. Kaksinkertaisella enimmäisasukasmäärällä varustettu kenttä mahdollistaa uudenlaiset infrastruktuurimahdollisuudet ja armeijataktiikat sekä isomman talouskasvun. Näiden ansiosta luvassa on aiemmasta poikkeava taistelukokemus kahdelle pelaajalle.

Uutena pelimuotona julkaistaan vapaan suunnittelun ja toteuttamisen mahdollistava Sandbox-tila. Tässä pelimuodossa ei ole vihollisia ja kentän koonkin voi valita vapaasti. Pelimuoto sopii hyvin esimerkiksi erilaisten rakennusten sommitteluun ja vapaaseen koristeluun. Pelimuodossa ei myöskään ole aikarajaa.

Peli laajenee myös uudella rakennuksella. Charring Kiln on nimensä mukaisesti hiilentuotantoon keskittyvä tuotantolaitos, jossa puupölkkyjä voidaan muuntaa poltettavaksi hiileksi. Tämä tuo lisäulottuvuutta rakennusketjuihin ja mahdollistaa näin erilaiset strategiat. Tämän seuraksi pelin metsäläiset on suunniteltu uusiksi, joten metsien istuttaminen onnistuu nyt entistä sujuvammin.

Lisäksi pelissä on mahdollisuus valita halutut kentät Skirmish-otteluihin sekä kaksi uutta hardcore-vaikeustason tehtävää tarjoamaan äärimmäistä haastetta.

: New Allies on saatavana Xbox One, PlayStation 4 ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.