The Settlers -strategiapeli viivästyy beta-version palautteen vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Settlers -strategiapeli viivästyy beta-version palautteen vuoksi

The Settlers

Rakastetun ja lähes 30 vuotta vanhan pelisarjan paluuta on odotettu toiveikkaasti, mutta nyt sitä joudutaan odottamaan vielä pidempään. on nimittäin viivästyttänyt tulevan The Settlers -pelin julkaisua beta-versiosta saaman palautteen vuoksi.

Pelin piti alunperin ilmestyä maaliskuun 17. päivä, mutta nyt julkaisua on siirretty hamaan tulevaisuuteen. Viivästys on kolmas sitten pelin lanseerauksen vuonna 2018.

Pelisarjan ensimmäinen osa julkaistiin jo vuonna 1993, jolloin se valloitti pelaajien sydämet ainutlaatuisella yhdistelmällä värikylläistä grafiikkaa ja ensiluokkaista pelattavuutta. Sittemmin pelisarja on kasvanut osa osalta monipuolisemmaksi ja entistä hiotummaksi kokonaisuudeksi unohtamatta alkuperäisiä juuriaan.

Uusin The Settlers -peli on ottanut paljon vaikutteita etenkin 3- ja The Settlers 4 -peleistä, jotka ovatkin olleet sarjan pidetyimpiä osia. Uudessa pelissä hyödynnetään Ubisoftin omaa Snowdrop Engine -pelimoottoria, joka tarjoaa yksityiskohtaista ja värikylläistä peligrafiikkaa, upeaa hahmonanimaatiota ja sulavaa pelattavuutta.

Yksinpelin lisäksi sisältää Onslaught- ja Skirmish-pelitilat, joissa pelaaja pääsee mittaamaan taitojaan niin tekoälyohjattuja vastuksia vastaan kuin myös muiden pelaajien joukkojen kanssa. Myös yhteistyöhenkinen pelimuoto löytyy kattavasta tarjonnasta. Enimmillään moninpelissä voi olla jopa kahdeksan ihmispelaajaa.

The Settlers -pelillä ei toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa, mutta se saapuu :lle ja Store -kauppapaikkojen kautta.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

THQ Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi