The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä Kommentit pois päältä artikkelissa The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä

Uusi meemisuosikki vauva-Yoda saapuu The Sims 4 -videopeliin. Mutta ennen kuin kukaan innostuu ja alkaa syytää rahaa tähän ostettavaan lisäsisältöön tiedotettakoon, että se ei tee mitään. Kyseessä on vain patsas, mitä simit pääsevät pällistelemään ja ihastelemaan.

Vaikka kyseessä onkin uutinen, niin nyt pitää allekirjoittaneen aukaista oma sanainen arkkunsa. Baby Yodaksi ristitty hahmo on varmasti söpö ja hauska, siitähän kertoo internetin kepeät meemit. Myönnän, nämä ovat mukavia ja harmittomia, mutta sarjaa seuraamattomana myös joka paikasta silmille hyppiviä ja ärsyttäviäkin. Sehän on vain mielipidekysymys, pitääkö siitä vai ei. Ja meemit yleensä jakaa mielipiteitä rakastetusta ärsyttävään.

Mikä ihan oikeasti tässä ärsyttää on se, miten tällä rahastetaan. En edes vaivautunut tarkistamaan tämän bittikikkareen hintaa, mutta onhan tämä typerää kuin mikäkin! Sanokaa jos olen väärässä, enkä tiedä mistä puhun (koska en varsinaisesti tiedä), mutta tämä olisi voinut olla osa The Mandalorian -tavarapakettia tai joulusettiä tai jotain. Jos se on, niin myönnän virheeni uutisoijana.

Tämä uutinen vain ei kirjoittajana minua kiinnostanut pätkääkään, ja lähinnä sai tuohtumaan. Nyt kun olen saanut tämän purettua itsestäni, niin lukijat voivat kertoa mielipiteensä tästä (ja oikaisut voi myös jättää kommenttikenttään. Jätän artikkelin korjaamatta, että jokainen näkee idioottimaisuuteni).

Loppusanoiksi, kipin kapin vauvayoudapatsasta hankkimaan ne, jotka siitä oikeasti :n virtuaalimaailmassa iloa saavat.

Kommentoi

Tulevasta Wild Hearts -toimintaroolipelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Wild Hearts -toimintaroolipelistä saatiin uusi traileri

Wild Hearts

EA ja ovat julkaisseet uuden trailerin tulevasta Wild Hearts -toimintaroolipelistä. Voit katsoa trailerin alta.

valottaa erityisesti pelin ainutlaatuista Karakuri-systeemiä, jossa hyödynnetään muinaista teknologiaa taistelussa hirviöitä vastaan.

Pelissä hirviöitä voi metsästää yksin tai yhdessä kavereiden kanssa alustojen välisen ristiinpeluun myötä.

Wild Hearts ilmestyy helmikuun 17. päivä 2023 ja Series X sekä S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

EA on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi EA:lle vuonna 2021 kun se osti pelistudion :n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa Project 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. Project ei myöskään sovi enää EA:n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi