The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä Kommentit pois päältä artikkelissa The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä

Uusi meemisuosikki vauva-Yoda saapuu -videopeliin. Mutta ennen kuin kukaan innostuu ja alkaa syytää rahaa tähän ostettavaan lisäsisältöön tiedotettakoon, että se ei tee mitään. Kyseessä on vain patsas, mitä simit pääsevät pällistelemään ja ihastelemaan.

Vaikka kyseessä onkin uutinen, niin nyt pitää allekirjoittaneen aukaista oma sanainen arkkunsa. Baby Yodaksi ristitty hahmo on varmasti söpö ja hauska, siitähän kertoo internetin kepeät meemit. Myönnän, nämä ovat mukavia ja harmittomia, mutta sarjaa seuraamattomana myös joka paikasta silmille hyppiviä ja ärsyttäviäkin. Sehän on vain mielipidekysymys, pitääkö siitä vai ei. Ja meemit yleensä jakaa mielipiteitä rakastetusta ärsyttävään.

Mikä ihan oikeasti tässä ärsyttää on se, miten tällä rahastetaan. En edes vaivautunut tarkistamaan tämän bittikikkareen hintaa, mutta onhan tämä typerää kuin mikäkin! Sanokaa jos olen väärässä, enkä tiedä mistä puhun (koska en varsinaisesti tiedä), mutta tämä olisi voinut olla osa The Mandalorian -tavarapakettia tai Star Wars joulusettiä tai jotain. Jos se on, niin myönnän virheeni uutisoijana.

Tämä uutinen vain ei kirjoittajana minua kiinnostanut pätkääkään, ja lähinnä sai tuohtumaan. Nyt kun olen saanut tämän purettua itsestäni, niin lukijat voivat kertoa mielipiteensä tästä (ja oikaisut voi myös jättää kommenttikenttään. Jätän artikkelin korjaamatta, että jokainen näkee idioottimaisuuteni).

Loppusanoiksi, kipin kapin vauvayoudapatsasta hankkimaan ne, jotka siitä oikeasti The Sims 4:n virtuaalimaailmassa iloa saavat.

Respawn kohtaa irtisanomisia – Apex Legends leikkausten alla Kommentit pois päältä artikkelissa Respawn kohtaa irtisanomisia – Apex Legends leikkausten alla

Videopelien kehittäjä , joka tunnetaan suositusta battle royale-pelistä , on joutunut kärsimään irtisanomisista emoyhtiö Electronic Artsin () toimesta. Noin parikymmentä työntekijää menetti työpaikkansa, osana menossa olevia leikkauksia, jotka vaikuttavat noin 5 prosenttiin EA:n työvoimasta.

Irtisanomisuutiset levisivät sosiaalisessa mediassa torstaina, ja raporttien mukaan Apex Legendsin sosiaalisen median tiimi kuului niihin, jotka kärsivät. Vaikka päätös tuli yllätyksenä ottaen huomioon Apex Legendsin menestyksen, nämä leikkaukset ovat linjassa EA:n aiemmin ilmoittamien suunnitelmien kanssa vähentää henkilöstöä arviolta 670 työpaikalla. Yhtiö odottaa saattavansa irtisanomiset päätökseen maaliskuun loppuun mennessä.

EA:n leikkausten taustalla on yhtiön halu keskittyä omaan franchising-sarjaan ja siirtyä kauemmaksi mahdollisista tulevaisuuden immateriaalioikeuksien käyttämisestä. Vaikka irtisanomisia tapahtui Respawnissa, lähteet EA:n lähipiirissä vakuuttavat, että Apex Legends pysyy yhtiön ”suurena painopisteenä” investointeja sekä jatkokehitystä ajatellen.

Respawnin lisäksi EA:n uudelleenjärjestelyihin sisältyy FPS-pelin peruminen, jonka huhuttiin keskittyvän Mandalorian-hahmoon. Kehitys seuraavaan Jedi Fallen Order -peliin, Black Pantheriin ja Iron Man -peleihin jatkuu irtisanomisista huolimatta. Lisäksi EA sulki Ridgeline Gamesin, studion jonka perusti teollisuuden veteraani Marcus Lehto, ja joka keskittyi yksinpelikampanjoihin Battlefield-pelisarjalle.

Nämä leikkaukset ovat osa suurempaa trendiä pelialalla, jossa yritykset kuten Riot Games ja Epic Games ovat myös käyneet läpi henkilöstön vähennyksiä. Näiden päätösten seurauksena tuhansia työpaikkoja on menetetty, mikä on viimeaikaisten raporttien mukaan vaikuttanut epäsuhtaisesti vammaisiin työntekijöihin.

Lähde: IGN

Star Wars: Battlefront Classic Collection on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Battlefront Classic Collection on nyt julkaistu

Star Wars: Battlefront II

on virallisesti pelattavissa tänään 14. maaliskuuta.

Nintendo Switchin, PS4:n, PS5:n, Xbox Onen ja Xbox Series S/X:n pelaajille peli avautui keskiyöllä paikallisen aikavyöhykkeesi mukaan (paitsi Yhdysvalloissa, joka noudattaa itäisen aikavyöhykkeen keskiyötä).

Steamin PC-pelaajien tuskakin on tähän hetkeen mennessä jo helpottanut.

Valmistauduhan täten herättämään henkiin klassisia verkkotaisteluja Battlefront (2004) ja Star Wars Battlefront II (2005) tässä odotetussa remasteroidussa kokoelmassa.