The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä Kommentit pois päältä artikkelissa The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä

Uusi meemisuosikki vauva-Yoda saapuu 4 -videopeliin. Mutta ennen kuin kukaan innostuu ja alkaa syytää rahaa tähän ostettavaan lisäsisältöön tiedotettakoon, että se ei tee mitään. Kyseessä on vain patsas, mitä simit pääsevät pällistelemään ja ihastelemaan.

Vaikka kyseessä onkin uutinen, niin nyt pitää allekirjoittaneen aukaista oma sanainen arkkunsa. Baby Yodaksi ristitty hahmo on varmasti söpö ja hauska, siitähän kertoo internetin kepeät meemit. Myönnän, nämä ovat mukavia ja harmittomia, mutta sarjaa seuraamattomana myös joka paikasta silmille hyppiviä ja ärsyttäviäkin. Sehän on vain mielipidekysymys, pitääkö siitä vai ei. Ja meemit yleensä jakaa mielipiteitä rakastetusta ärsyttävään.

Mikä ihan oikeasti tässä ärsyttää on se, miten tällä rahastetaan. En edes vaivautunut tarkistamaan tämän bittikikkareen hintaa, mutta onhan tämä typerää kuin mikäkin! Sanokaa jos olen väärässä, enkä tiedä mistä puhun (koska en varsinaisesti tiedä), mutta tämä olisi voinut olla osa The Mandalorian -tavarapakettia tai joulusettiä tai jotain. Jos se on, niin myönnän virheeni uutisoijana.

Tämä uutinen vain ei kirjoittajana minua kiinnostanut pätkääkään, ja lähinnä sai tuohtumaan. Nyt kun olen saanut tämän purettua itsestäni, niin lukijat voivat kertoa mielipiteensä tästä (ja oikaisut voi myös jättää kommenttikenttään. Jätän artikkelin korjaamatta, että jokainen näkee idioottimaisuuteni).

Loppusanoiksi, kipin kapin vauvayoudapatsasta hankkimaan ne, jotka siitä oikeasti 4:n virtuaalimaailmassa iloa saavat.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa

Skate 4

Viime kuussa huhuiltiin tulevan Skate 4 -pelin julkistamisesta ja nyt on julkaissut ensimmäistä virallista raakakuvamateriaalia tulevasta pelistä. Samalla pelin ennakkokokeiluihin on avattu rekisteröityminen.

Videolla nähdään materiaalia pelin raakaversiosta, mutta antaa hyvin osviittaa siitä mitä on tuloillaan. Videolla nähdään myös uusia ominaisuuksia, joita ei aiemmissa peleissä ole nähty. Näihin kuuluu mm. hyppiminen esteiden välillä ilman lautaa.

Pelistä vuoti huhtikuussa alpha-vaiheen materiaalia Twitterissä toimittaja Jeff Grubbin toimesta. Tuolloin kuitenkin arveltiin, että kyseinen materiaalia olisi jo useamman kuukauden vanhaa.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020.

Kommentoi