The Sinking City saapui PlayStation 5 -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sinking City saapui PlayStation 5 -konsolille

The Sinking City

Lovecraftin materiaalista ammentava -peli on saapunut vihdoin -konsolille.

Uudella konsolilla peli tukee 4k-resoluutiota ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta. Myös pelin grafiikoita on päivitetty ja latausajat ovat nopeammat SSD-aseman myötä. Peli tukee myös uuden DualSense -ohjaimen ominaisuuksia.

Arvostelimme pelin Errorissa sen ilmestyessä vuonna 2019 ja kehuimme sen Lovecraft -fiiliksiä, esoteerisuutta ja pelin hahmoja. Risuja peli sai osakseen mm. keskeneräisyydestään. Voit lukea koko arvostelun täältä.

Merkillisessä ja mieltä taivuttavassa toiminta-tutkijapelissä omaksutaan etsivä Charles W. Reedin rooli 20-luvun yhdysvalloissa, jota hallitsee yliluonnollinen tulva.

Peli katosi markkinoilta viime vuonna kehittäjä Frogwaresin ja julkaisija Naconin välille syntyneen oikeustaistelun vuoksi. Syyt liittyivät lisensseihin ja sopimusrikkomuksiin. Bigben Interactiven kanssa yhdistynyt kieltäytyi mm. maksamasta rojalteja Frogwaresille noin miljoonan euron arvosta.

PlayStation 5 -konsolin lisäksi peli on saatavilla , ja Nintendo -konsoleille sekä :lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.