The Surge 2 ensimmäisen pomon pieksentä Kommentit pois päältä artikkelissa The Surge 2 ensimmäisen pomon pieksentä

esittelee haastavan taistelun, missä liikkuminen, torjunta ja hyökkääminen ovat tasapainottelua vaativaa taituruutta. Kun olin aikani saanut turpiin ensimmäiseltä pomolta ja tuntui, ettei edistystä tullut laisinkaan vaan jopa takapakkia, ajattelin pistää nauhoituksen päälle todistaakseni sen kurjuuden mitä koin. Mutta jotain tapahtui, ja pääsinkin sen sitten melko pian tämän jälkeen läpi.

Siitä sitten aukesi kokonainen maailma tutkittavaksi ja hutkittavaksi, mistä kuvasinkin jo pelivideota ja ajatuksia. Mutta ennen kuin menemme siihen, tässä eka pomotaistelu videoituna, poislukien alun teuraalla olo.

Vuokrakämpät saapuvat The Sims 4 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Vuokrakämpät saapuvat The Sims 4 -peliin

The Sims 4

For Rent -laajennuspaketti tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tulla menestyksekkääksi kiinteistönomistajaksi ja sukeltaa yhteisön sekä draaman maailmaan. Katso lisäosan traileri alta.

Valmistaudu astumaan Tomarangin vilkkaaseen maailmaan ja aloittamaan uusi luku naapuruston elämässä tulevan The Sims 4 For Rent Expansion Packin myötä. Tämä laajennuspaketti tuo The Sims 4:ään uuden ulottuvuuden, jonka avulla voit rakentaa ja hallita usean perheen asuntoja, kokea tiiviiden yhteisöjen dynamiikan ja löytää kiehtovia tarinoita, jotka kehittyvät näissä yhteisissä asuintiloissa.

Uppoudu Tomarangiin, Kaakkois-Aasian inspiroimaan maailmaan.

Aseta katseesi Tomarangin viehättävään kaupunkiin, jossa perinteiden ja nykyaikaisuuden ainutlaatuinen sekoitus kietoutuu yhteen. Pakene kaupunkielämän hälinää rentoutumalla vehreässä kasvitieteellisessä puutarhassa, vierailemalla eläinsuojelualueella tai osoittamalla kunnioitusta Spirit Housessa. Lapset voivat pitää hauskaa puistossa hyppely- ja marmoripelin parissa.

Koe läheisen elämän draama

Kun simit muuttavat näihin yhteisiin tiloihin, draama on väistämätöntä. Kellarisviiteistä paritaloihin simit löytävät runsaasti tilaisuuksia paljastaa toistensa salaisuuksia, mikä johtaa jännittäviin ja arvaamattomiin tarinoihin. Salakuuntelusta, nuuskimisesta ja jopa murtautumisesta tulee kutkuttavia mahdollisuuksia.

Sukella yömarkkinoille ja tutustu eläviin kulttuuriherkkuihin.

Lähde kaupungin ikonisille yömarkkinoille, jotka loistavat lyhtyjen loisteessa ja vilisevät myyjiä, jotka tarjoavat houkuttelevia ruokia ja ainutlaatuisia esineitä. Simit voivat maistella herkullisia Kaakkois-Aasian keittiön inspiroimia ruokia, kuten Khao Niao Mamuangia, Tofu Pad Thain, Pancit Bihonin, burmalaisen Samosa-keiton ja Banh Cuonin. Kun olet herkutellut näillä kulinaarisilla herkuilla, sammuta janosi virkistävällä Halo Halolla tai thaimaalaisella jäämaitoteellä.

Tutustu uusiin asunnon vuokrausvaihtoehtoihin

The Sims 4 For Rent Expansion Pack esittelee uraauurtavan ominaisuuden – täysin muokattavissa olevat usean asunnon asunnot, joissa useampi sim-perhe voi asua samalla tontilla. Tämä innovatiivinen lisäys parantaa tarinankerronnan mahdollisuuksia ja mahdollistaa syvemmät yhteydet simien välillä.

Lähde kiinteistönhoitoseikkailuun

Simit voivat nyt muuttua älykkäiksi kiinteistönomistajiksi, jotka hallinnoivat asuinhuoneistojaan ja tuottavat tuloja näistä sijoituksista. Kiinteistöjen hallinnointiin liittyy kuitenkin omat haasteensa, kuten vuokralaiskapinat, hyönteisten aiheuttamat tartunnat ja homeongelmat. Pidä huolta kunnossapidosta ja vuokralaisten tyytyväisyydestä varmistaaksesi, että kiinteistösi menestyvät.

Avaa uusia pyrkimyksiä, piirteitä ja pelkoja.

Omaksu Tomarangin henki neljällä uudella Aspiraatiolla: Salaisuuksien etsijä, Viiden tähden kiinteistönomistaja, Tomarangin tiedon lähde ja Tarkkaava asukas. Lisäksi viisi uutta ominaisuutta – utelias, antelias, kyrpiintynyt, kylän lapsi ja viisas – rikastuttavat entisestään pelattavuutta ja lisäävät simisi persoonallisuutta.

Eksklusiivista Street Eats -digitaalista sisältöä

Ennakkotilaa For Rent Expansion Pack marraskuun 2. päivän ja tammikuun 18. päivän välisenä aikana ja saat yksinoikeudella Street Eats -digitaalisen sisällön, joka sisältää grillikärryn, kadunvarjon ja hedelmäkorin, joilla voit tuoda yömarkkinoiden eloisat maut simiesi koteihin.

The Sims 4 For Rent -lisäosa on parhaillaan tarjolla , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.

Festivaalinkatkuinen kisakausi alkaa The Crew Motorfest -ajopelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Festivaalinkatkuinen kisakausi alkaa The Crew Motorfest -ajopelissä

The Crew Motorfest

tuo uudenlaista kisattavaa ja lisää ajoneuvoja avoimen maailman -ajopeliin. Katso uusi traileri alta.

Oahun saari Havaijilla on kaunis, vehreä ja eksoottinen ympäristö monenlaiseen ajanviettoon. Avoimen pelimaailman The Crew Motorfest -ajokokemuksessa Oahu muuntuu kuljettajien paratiisiksi, sillä saari tarjoaa mitä hulppeimmat puitteet vauhdikkaisiin kisoihin ja erilaisiin ajohaasteisiin.

Toisen pelikautensa myötä The Crew Motorfestin ajoteiden leikkikenttä laajentuu uudella tavalla, kun mukaan astuvat tuunauksesta tunnetut HOONIGANS-autoharrastajat karismaattisen Brian Scotton johtamana. Siinä missä pelin ensimmäisellä kaudella keskityttiin autoilukulttuurin juhlistamiseen ja vauhdikkaisiin kisoihin, seuraavat kolme kuukautta kattava toinen kausi perehtyy läheisesti taitojen testaamiseen asfaltilla. Lisäksi kauden mukana tulevat ainutlaatuiset Gymkhanakisat!

Nämä tarkoittavat kumin polttamista, autojen luisuttamista, kiikkeriä käännöksiä ja jopa peruuttamista! Enää ei pelkkä nopeus ja vauhdin uhmaaminen riitä, sillä nyt haetaan yksityiskohtaisia taitoja ja kykyä käsitellä autoa uudenlaisella tavalla. Nämä kisat eivät ole heikkohermoisille, vaan heille, jotka haluavat haastaa itsensä uudenlaisella tavalla.

Näitä taitoja myös testataan eri tavalla, sillä tammikuussa peli laajenee viikkoteemoilla, kuten Drift Performance ja Under Pressure. Nimensä mukaisesti näissä testataan kuljettajan driftaustaitoa ja paineensietokykyä. Pelaaja pääseekin löytämään oman sisäisen HOONIGAN-henkensä ajamisen keskellä. Lisäksi mukana on rajoitetun ajan kisatapahtumia, kuten 6.-12. joulukuuta kisattavat Street Custom HOONIGAN -ajot.

Eikä ajaminen tuntuisi mitään ilman uusia pelialueita tai ajoneuvoja. Uutena ajoympäristönä tarjolle tulee keinotekoinen kisasaari, jossa kaaroista otetaan suorituskyky irti ja samalla mitataan kuljettajien taitotaso. Tämä HOONIGAN-yhteistyönä syntynyt kisaympäristö onkin mitä mainioin tapa testata ajokykyjä.

Uutena ajoneuvona tarjolle joulukuussa tulee voimaa uhkuva Chevrolet 3100 Big-Block Edition (1951). Gymkhana-palkintona saavutettavaksi kaaraksi on mukana niin ikään mustasävyinen HOONIGAN Mitsubishi Lancer Evo IX (2006).

Tekemistä ja haasteita siis riittää, ja uudet autot tuovat näyttävyyttä jokaisen virtuaalikuljettajan valikoimiin. Toinen pelikausi alkaa heti huomenna, Suomen itsenäisyyspäivänä, 6. joulukuuta.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.