The Surge 2 -toimintaroolipeli sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa The Surge 2 -toimintaroolipeli sai uuden esittelyvideon

Tulevaisuuden armottomassa maailmassa on vain kaksi vaihtoehtoa: kuolla tai selviytyä. Selviytyminen vaatii sopeutumista, opettelua ja malttia. Se vaatii myös taktikointia, arviointikykyä ja valmistautumista, sillä Jericho Cityn kaupungin kadut ovat täynnä toinen toistaan vihamielisempiä ja vaarallisempia vihollisia.

The Surge 2 -toimintaroolipelin taistelut ovat brutaaleja, rajuja ja väkivaltaisia koitoksia. Voiton ja kuoleman raja on toisinaan kuin veteen piirretty viiva, mutta lopulta vain selviytyminen ratkaisee. Apuna selviytymiseen ovat uudet aseet, panssarit ja varusteet, joilla myös voittamattomalta vaikuttavat viholliset lopulta kukistuvat.

on synkkään tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa yhdistyvät dystopian synkät tunnusmerkit ja tieteiskirjallisuuden teknologiset ratkaisut. Edeltäjästään poiketen The Surge 2 tarjoaa koettavaksi entistä avoimemman pelimaailman ja aiempaa monipuolisemman taistelujärjestelmän. Haastavan, mutta pelaajaa opettavan taistelumekaniikan myötä pelaaja sukeltaa yhä syvemmälle vaaralliseen pelimaailmaan täynnä erilaisia vihollisia, hyödyllisiä apuvälineitä ja monenlaisia ase- ja varustekokonaisuuksia.

The Surge 2 -toimintapeli julkaistaan sekä 4- ja One -pelikonsoleille että :lle 24. syyskuuta 2019.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Division Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla Android-mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, OSX:lle ja Linuxille Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi