The Wheel of Time -sarjan toinen kausi ilmestyy syyskuussa – katso ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa The Wheel of Time -sarjan toinen kausi ilmestyy syyskuussa – katso ensimmäiset kuvat

on julkaissut ensimmäiset kuvat -sarjan toisesta tuotantokaudesta. Amazon Original -sarjan toinen kausi saa ensi-iltansa 1. syyskuuta yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella eri puolilla maailmaa. Sarja on Amazon Studiosin ja Sony Pictures Television Studiosin yhteistuotanto.

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo, jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa.

Ajan pyörä on kääntymässä ja viimeisenä taisteluna tunnettu kohtalonhetki lähestyy. Vaikka Rand kuvitteli jo tuhonneensa pimeän voimat, ei pahuus ole kadonnut maailmasta. Toisella kaudella sekä uudet että ikiaikaiset viholliset etsivät hajallaan olevia nuoria ystäviä Kaksvirtojen (Two Rivers) alueelta. Nainen, joka alunperin löysi heidät ja ohjasi poluillaan eteenpäin, on nyt voimaton, ja siksi ystävien on etsittävä muita voimanlähteitä joko Valosta tai Pimeydestä.

The Wheel of Time -sarjan näyttelijöihin lukeutuvat Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) Moiraine Damodredin roolissa, Daniel Henney (Criminal Minds) Lan Mandragoranin roolissa, Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) Nynaeve al'Mearan roolissa, Madeleine Madden (Dora ja The Lost City of Gold) Egwene al'Veren roolissa, Marcus Rutherford (Obey) Perrin Aybaran roolissa, Dónal Finn (Rogue Heroes) Mat Cauthonin roolissa sekä Ceara Coveney (Young Wallander) Elayne Trakandin roolissa.

The Wheel of Timen televisiosovituksen vastaavana tuottajana ja showrunnerina toimii Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove). Muita sarjan vastaavia tuottajia ovat Larry Mondragon ja Rick Selvage iwot-tuotantoyhtiöstä (Winter Dragon), Ted Field Radar Pictures -yhtiöstä (Jumanji: The Next Level, Winter Dragon), Mike Weber (Jumanji: The Next Level, Beirut), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) ja Amanda Kate Shuman (The Blacklist). Rosamund Pike toimii niin ikään sarjan vastaavana tuottajana, ja Harriet McDougal, Brandon Sanderson ja Lauren Selig toimivat tuotannon konsultteina. The Wheel of Time -sarjan ovat tuottaneet Amazon Studios ja Sony Pictures Television.

Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta? Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta?

Fallout Prime Video

Prime Videon -sarja sai fanit innostumaan piilotetun puhelinnumeron ansiosta.

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat Vault-Tecin puhelinnumeron mainoksesta jaksossa 6. Numeroon (213-258-2858) soittaminen tarjoaa karmean yllätyksen: huutoja ja puhelun katkeamisen. Numeroon tekstiviestin lähettäminen tuottaa kuitenkin erilaisen vastauksen, jotka voit tarkistaa alla olevista Twiiteistä:

Mikäli upotus ei näy, ota homma haltuun tämän linkin takaa.

Jotkut uskovat 33 viikon aikataulun viittaavan Vault 33:een, Fallout-universumin tiettyyn holviin. Toiset spekuloivat sen vihjaavan Fallout-franchisen uutisista – joko peleistä tai TV-sarjasta – marraskuussa (33 viikkoa huhtikuun jälkeen).

Onko kyseessä vain hauska ”easter egg” vai vihje tulevasta, jää nähtäväksi.

Fallout saapui suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Fallout -sarja sai uuden trailerin – ensi-ilta aikaistui Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout -sarja sai uuden trailerin – ensi-ilta aikaistui

Fallout Prime Video

Prime Video on avannut aarrearkunsa ja julkaissut virallisen trailerin tulevalle post-apokalyptiselle sarjalle . Lisäksi trailerissa paljastetaan, että sarjan kaikki kahdeksan jaksoa saavat ensi-iltansa 11. huhtikuuta, päivän aiemmin kuin aiemmin ilmoitettu. Sarja perustuu äärimmäisen suosittuun retrofuturistiseen videopelisarjaan.

Elokuvamainen traileri säilyttää pelin maailman ja tunnusomaisen synkän huumorin. Siinä nähdään paikallinen asukas Lucy (Ella Purnell) kamppailemassa sopeutuakseen säteilyn saastuttamaan autiomaahan, joka on tullut kieroutuneeksi ja vaaralliseksi. Traileri tarjoaa myös ensimmäisen vilauksen Moldaverista (Sarita Choudhury) ja Ma Junesta (Dale Dickey).

Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat niin ikään sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina. Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa.

Amazon MGM Studios ja ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa. Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones ().

Fallout saapuu suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.