The Witcher 3 -pelin uusien konsoleiden versiot saattavat sisältää fanien tekemiä modeja Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 -pelin uusien konsoleiden versiot saattavat sisältää fanien tekemiä modeja

3: The Wild Hunt on päivittymässä uuden sukupolven konsoleille myöhemmin tänä vuonna. Kotakun julkaiseman artikkelin mukaan kyseiset versiot saattavat sisältää fanien tekemiä modeja tai osia niistä.

Artikkelissa HD Reworked Project -modin kehittäjä Halk Hogan on kertonut olevansa yhteydessä REDiin yhteistyön merkeissä.

Modi parantaa pelin tekstuurien laatua sekä malleja. Latauksia modilla on yhteensä yli 4 miljoonaa kappaletta. Modin voi ladata NexusMods -palvelusta.

3: Wild Hunt -pelin uuden sukupolven versio saapuu myöhemmin tänä vuonna ja X sekä S -konsoleille.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

ilmestyy yksinoikeudella X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli God of War on saapumassa PC:lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös PC-pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä 5 -konsolille.

God of War -pelin PC-versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki 4K-resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin PC-version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

God of War ilmestyy PC:lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi