The Witcher -aiheinen Gwent -korttipeli saapui Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -aiheinen Gwent -korttipeli saapui Steamiin

Gwent

The Witcher -aiheinen ilmaispelattava Gwent -korttipeli on ilmestynyt vihdoin Steam -palveluun.

Pelin version myötä ristiinpelaaminen onnistuu myös GOG sekä iOS ja Android -mobiiliversioiden kanssa. Joten mikäli olet pelannut jollain muulla alustalla, eteneminen ja korttipakkasi säilyvät myös Steam -versiossa. Steam -versiossa on luonnollisesti myös Steam -saavutukset ja -kortit.

Peli oli aiemmin saatavilla myös ja Xbox One -konsoleille, mutta niiden kehitys laahasi jäljessä ja lopulta niiden tuki lopetettiin ennen mobiiliversioiden julkaisua.

oli alunperin 3: Wild Hunt -pelin sisäinen pikkupeli ja kortteja pystyi kerämään pelimaailmasta, ostamalla tai voittamalla vastustajilta. Omaksi pelikseen se irtaantui vuonna 2018.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi