The Witcher kirjasarjan luoja hakee peliyhtiöltä miljoonakorvauksia Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher kirjasarjan luoja hakee peliyhtiöltä miljoonakorvauksia

The Witcher -kirjasarjan luoja Andrzej Sapkowski on hakemassa oikeusteitse lähes 14 miljoonan euron (60 miljoonaa Puolan zlotya) arvosta rojalteja The Witcher -pelisarjan taustalla olevalta CD Projekt -peliyhtiöltä.

Sapkowski loi kirjasarjan 90-luvun alussa ja myi vuosituhannen vaihteessa oikeudet pelinkehittäjälle. Prosentuaalisen korvauksen sijaan mies tyytyi silloin könttäsummaan. Pelisarjan huikean suosion johdosta Sapkowski nyt lisäkorvausta.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Epic Gamesin kanssa päähahmon Geralt of Rivian osaksi Fortnite peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi