The Witcher kirjasarjan luoja hakee peliyhtiöltä miljoonakorvauksia Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher kirjasarjan luoja hakee peliyhtiöltä miljoonakorvauksia

The Witcher -kirjasarjan luoja Andrzej Sapkowski on hakemassa oikeusteitse lähes 14 miljoonan euron (60 miljoonaa Puolan zlotya) arvosta rojalteja The Witcher -pelisarjan taustalla olevalta CD Projekt -peliyhtiöltä.

Sapkowski loi kirjasarjan 90-luvun alussa ja myi vuosituhannen vaihteessa oikeudet pelinkehittäjälle. Prosentuaalisen korvauksen sijaan mies tyytyi silloin könttäsummaan. Pelisarjan huikean suosion johdosta Sapkowski nyt lisäkorvausta.

Kommentoi

Armeija marssii vatsallaan – virallinen Halo -keittokirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Armeija marssii vatsallaan – virallinen Halo -keittokirja tulossa

Halo Cookbook

Uutisoimme hiljattain The Witcher -aiheisesta keittokirjasta, nyt myös on saamassa oman virallisen keittokirjansa.

Kauppasivun mukaan kirjassa on 70 eri reseptiä esimerkiksi välipaloista, joita ottaa mukaan Warthog seikkailulle tai suuremmista aterioista, joilla voi ruokkia vaikka armeijan.

Mikäli tulevat ja The Witcher -keittokirjat eivät säväytä, saatavilla on myös esimerkiksi Tomb Raider, World of Warcraft, Fallout, sekä The Elder Scrolls -aiheisia keittokirjoja.

Halo: The Official Cookbook on tilattavissa täältä.

Kommentoi

The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa

The Witcher 3: Wild Hunt

Suosittuun The Witcher -pelisarjaan perustuva keittokirja on tuloillaan ja nyt fanit pääsevät kokkailemaan pelien tavernoista tuttuja herkullisia ruokia, voimistavia juomia, patoja sekä paistettuja hedelmiä.

Yhteensä kirjasta löytyy 80 reseptiä ja niiden taustalla ovat ruokabloggarit Anita Sarna sekä Karolina Krupecka. Reseptit vievät kotikokkaajat pelistä tuttuihin sijainteihin kuten White Orchard, Velen, Oxenfurt, Novigrad, Skellige, Toussaint, Beauclair ja Kaer Morhen.

Kirja tulee olemaan saatavilla kova- ja pehmeäkantisena kirjana sekä e-kirjana.

Pelisarjan kehittäjä RED ilmoitti hiljattain, että on parhaillaan kehittämässä seuraavaa The Witcher -peliä. Pelin moottorina tulee toimimaan Engine 5.

Kommentoi