The Witcher -korttipeli Gwent saa uuden lisäosan maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -korttipeli Gwent saa uuden lisäosan maaliskuun lopulla

The Witcher -pelisarjan luojan CD Project Redin korttipeli on saamassa uuden Crimson Curse -lisäosan maaliskuun lopulla.

Lisäosa tuo ilmaispeliin yhteensä 100 uutta korttia kaikille pelattaville ryhmille. Lisäosan ennakkotilaajat saavat myös visuaalisia lisäyksiä kuten Armor leader skinin Unseen Elder hahmolle sekä Crimson Curse -aiheisen kortin kääntöpuolen. Ennakkotilaajat saavat myös 40 kegillistä Crimson Curse -aiheisia kortteja, joista jokainen sisältää viisi korttia.

on saatavilla :lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille ilmaiseksi. Crimson Curse -lisäosa ilmestyy maaliskuun 28. päivä ja sen voi ennakkotilata 35€ hintaan.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella

The Witcher

Suositun Netflix -sarjan The pääroolin aikoo jättää roolinsa of Riviana sarjan neljännellä kaudella.

Cavillin tilalle päärooliin on värvätty australialainen näyttelijä Liam Hemsworth, joka tunnetaan mm. The Hunger Games -elokuvista.

Cavill tullaan näkemään vielä sarjan tulevalla kolmannella kaudella, joka on jo kuvattu. Kolmannen kauden odotetaan alkavan kesällä 2023.

aikoo julkaista myös toisen The Witcher -aiheisen sarjan nimeltään The Witcher: Origin, jossa päästään näkemään Witcherien syntytarina. Sarja alkaa joulukuun 25. päivä.

Kommentoi