The Witcher -korttipeli Gwent saa uuden lisäosan maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -korttipeli Gwent saa uuden lisäosan maaliskuun lopulla

-pelisarjan luojan CD Project Redin korttipeli on saamassa uuden Crimson Curse -lisäosan maaliskuun lopulla.

Lisäosa tuo ilmaispeliin yhteensä 100 uutta korttia kaikille pelattaville ryhmille. Lisäosan ennakkotilaajat saavat myös visuaalisia lisäyksiä kuten Blood Armor leader skinin Unseen Elder hahmolle sekä Crimson Curse -aiheisen kortin kääntöpuolen. Ennakkotilaajat saavat myös 40 kegillistä Crimson Curse -aiheisia kortteja, joista jokainen sisältää viisi korttia.

Gwent: The Witcher Card Game on saatavilla PC:lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille ilmaiseksi. Crimson Curse -lisäosa ilmestyy maaliskuun 28. päivä ja sen voi ennakkotilata 35€ hintaan.

The Witcher -kirjat saavat jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -kirjat saavat jatkoa

The Witcher

Seuraava Andrzej Sapkowskin kirjoittama Witcher-kirja tulee olemaan itsenäinen tarina, joka keskittyy Geraltiin, kuten tekijä on vahvistanut. Kyseessä on samantyylinen teos kuin Season of Storms.

Sapkowski kertoi Beyond Pixels -haastattelussa, että seuraava kirja, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, ei tule olemaan osa suurempaa Witcher-maailmaan sijoittuvaa sarjaa.

”Ei, se ei ole suunnitelmani nyt”, Sapkowski vastasi, kun kysyttiin, olisiko teos yhteydessä muihin Witcher-tarinoihin. ”Tämä uusi kirja tulee olemaan itsenäinen, mutta ehkä, kuka voi sanoa. Kirja käsittelee suoraan Geraltia, mutta en kerro enempää. Se on ulkona pentalogiasta.”

Tämä asettaa sen samaan tyyliin kuin Season of Storms, kahdeksas ja viimeisin Witcher-kirja, joka julkaistiin ja ainoana itsenäisenä teoksena. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on osa muuta kirjasarjaa ja mainitsee tapahtumia muualta, se ei kerro tarinaa, joka on yhteydessä tai rinnakkainen pää Witcher-saagaan, joka kerrotaan uudelleen -sarjassa.

The Thaumaturge -roolipelistä saatiin ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa The Thaumaturge -roolipelistä saatiin ensimmäinen pelivideo

The Thaumaturge

Hiljattain paljastetusta tulevasta isometristä roolipelistä on saatu ensimmäinen pelivideo. Pelin taustalla ovat julkaisija sekä -uusinnosta vastaava Fool's Theory. Voit katsoa pelivideon alta.

Kyseessä on tarinavetoinen roolipeli, jossa on omalaatuinen ote taisteluun, hahmon kehitykseen sekä tutkintamekaniikkoihin.

Peli sijoittuu 1900-luvun alun Varsovaan ja aikaan jolloin Puola liitettiin Venäjään. Pelimaailmaa varjostaa niin köyhyys ja häiriköinti kuin yläluokan vauraus ja poliittinen keinottelu. Pelaajat joutuvat tekemään moraalisesti tulkinnanvaraisia päätöksiä, samalla kun yliluonnolliset voimat jylläävät taustalla.

The Thaumaturge julkaistaan :lle ja -palveluiden kautta.