The Witcher -korttipeli Gwent saa uuden lisäosan maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -korttipeli Gwent saa uuden lisäosan maaliskuun lopulla

The Witcher -pelisarjan luojan CD Project Redin korttipeli Gwent on saamassa uuden Crimson Curse -lisäosan maaliskuun lopulla.

Lisäosa tuo ilmaispeliin yhteensä 100 uutta korttia kaikille pelattaville ryhmille. Lisäosan ennakkotilaajat saavat myös visuaalisia lisäyksiä kuten Armor leader skinin Unseen Elder hahmolle sekä Crimson Curse -aiheisen kortin kääntöpuolen. Ennakkotilaajat saavat myös 40 kegillistä Crimson Curse -aiheisia kortteja, joista jokainen sisältää viisi korttia.

Gwent: The Card Game on saatavilla :lle ja ja Xbox One -konsoleille ilmaiseksi. Crimson Curse -lisäosa ilmestyy maaliskuun 28. päivä ja sen voi ennakkotilata 35€ hintaan.

Kommentoi

Armeija marssii vatsallaan – virallinen Halo -keittokirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Armeija marssii vatsallaan – virallinen Halo -keittokirja tulossa

Halo Cookbook

Uutisoimme hiljattain The Witcher -aiheisesta keittokirjasta, nyt myös on saamassa oman virallisen keittokirjansa.

Kauppasivun mukaan kirjassa on 70 eri reseptiä esimerkiksi välipaloista, joita ottaa mukaan Warthog seikkailulle tai suuremmista aterioista, joilla voi ruokkia vaikka armeijan.

Mikäli tulevat ja The Witcher -keittokirjat eivät säväytä, saatavilla on myös esimerkiksi Tomb Raider, World of Warcraft, Fallout, sekä The Elder Scrolls -aiheisia keittokirjoja.

Halo: The Official Cookbook on tilattavissa täältä.

Kommentoi

The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa

The Witcher 3: Wild Hunt

Suosittuun The Witcher -pelisarjaan perustuva keittokirja on tuloillaan ja nyt fanit pääsevät kokkailemaan pelien tavernoista tuttuja herkullisia ruokia, voimistavia juomia, patoja sekä paistettuja hedelmiä.

Yhteensä kirjasta löytyy 80 reseptiä ja niiden taustalla ovat ruokabloggarit Anita Sarna sekä Karolina Krupecka. Reseptit vievät kotikokkaajat pelistä tuttuihin sijainteihin kuten White Orchard, Velen, Oxenfurt, Novigrad, Skellige, Toussaint, Beauclair ja Kaer Morhen.

Kirja tulee olemaan saatavilla kova- ja pehmeäkantisena kirjana sekä e-kirjana.

Pelisarjan kehittäjä RED ilmoitti hiljattain, että on parhaillaan kehittämässä seuraavaa The Witcher -peliä. Pelin moottorina tulee toimimaan Engine 5.

Kommentoi