The Witcher: Monster Slayer -mobiilipelin ennakkotestaukseen voi nyt hakea Android -käyttäjät Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher: Monster Slayer -mobiilipelin ennakkotestaukseen voi nyt hakea Android -käyttäjät

The Witcher: Monster Slayer

Pokémon Go AR-pelin haastava : Monster Slayer ilmestyy myöhemmin tänä vuonna mobiililaitteille, mutta nyt käyttäjät voivat osallistua sen ennakkojulkaisun testaukseen. Ennakkorekisteröinnin voi suorittaa pelin kotisivuilla.

Pelin tarina sijoittuu aikaan ennen tunnettuja The Witcher -pelejä ja sarjaa. Pelialueena tunnettu Continent on täynnä erilaisia hirviöitä, joita pelaaja joutuu taltuttamaan. Pelaajat joutuvat jäljittämään, tutkimaan ja lopulta taistelemaan jo entuudestaan tuttuja sekä uusia hirviöitä vastaan.

Oikean maailman sääolosuhteet tulevat vaikuttamaan myös peliin ja taisteluihin. Pelaajat joutuvat myös sekoittamaan peleistä tuttuja juomia ja öljyjä selviytyäkseen. Pelihahmoa voi myös luonnollisesti päivittää ja parantaa, jotta voi haastaa vaikeampia hirviöitä.

Pelin kehittäjänä toimii CD Projekt Redin alainen puolalainen . The Witcher: Monster Slayer ilmestyy tämän vuoden lopulla ja Android -laitteille.

Kommentoi

Mini DayZ 2 -mobiilipeli ilmestyi iOS ja Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Mini DayZ 2 -mobiilipeli ilmestyi iOS ja Android -laitteille

Mini DayZ 2

Suositun DayZ selviytymispelin pikseligrafiikkainen mobiiliversio Mini DayZ 2 on vihdoin ilmestynyt ja on ladattavissa ilmaiseksi ja -laitteille.

Peli yhdistelee toimintaa ja räiskintää ja siinä tehtävänäsi on yksinkertaisesti selviytyi zombien hyökkäykseltä. Vastaasi saat myös muita pelaajia ja joudut keräämään resursseja sekä rakentamaan tukikohtaasi.

Mini DayZ 2 on suora jatko-osa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Mini DayZ: Zombie Survival -pelille.

Mini DayZ 2 on saatavilla iOS:lle App Storesta ja Androidille Google Play -kauppapaikalta.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 palaa PlayStation Storen valikoimiin tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 palaa PlayStation Storen valikoimiin tässä kuussa

Cyberpunk 2077

Ontuvasti ilmestynyt Cyberpunk 2077 on palaamassa PlayStation Storen valikoimiin vielä tässä kuussa. Peli ehti olemaan poissa saatavilta puolisen vuotta.

Asia varmistui kehittäjä CD Projekt Redin sijoittajilleen antamista viestistä. Laajempaan levikkiin virallista viestiä ei ole vielä toistaiseksi kuulunut.

Peli on ilmestynyt jo PS Storen listoille, mutta sitä ei pysty vielä ostamaan. Pelin pitäisi tulla saataville kesäkuun 21. päivä.

Kommentoi