The Witcher -sarja ilmestyy joulukuun 20. päivä – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarja ilmestyy joulukuun 20. päivä – katso uusi traileri

The Witcher Netflix

Netflixin tuleva The Witcher -sarja on vihdoin saanut julkaisuajankohtansa – sarjaa päästään näkemään joulukuun 20. päivä.

Trailerilla päästään kuulemaan ensimmäistä kertaa päänäyttelijä Henry Cavillin ääntä Geraltin roolissa. Videolla nähdään myös muita tuttuja hahmoja kuten Ciri ja Yennefer. Myös taistelukohtauksia, pahiksia, hirviöitä ja pelistä kuuluisa kylpykohtaus nähdään trailerilla.

Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu CD Projekt Redin kehittämä pelisarja.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa The päähahmon of Rivian osaksi Fortnite peliä.

saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

The 3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi