The Witcher -sarjan kuvaukset jatkuivat – tältä Geralt näyttää kakkoskaudella Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan kuvaukset jatkuivat – tältä Geralt näyttää kakkoskaudella

The Witcher - Netflix

on jatkanut suositun -sarjan kakkoskauden kuvauksia ja ovat sen kunniaksi julkaisseet kuvan päähahmo Geraltista uuden panssarinsa kera.

Sarjan toisen kauden kuvaukset keskeytyivät koronaviruksen takia ja kauden julkaisu vuoden 2021 alkupäästä siirrettiin myöhäisemmälle ajankohdalle.

Nähtäväksi jäänee päästäänkö sarjan uusia hahmoja kuten Vesemirin rooliissa nähtävää Kim Bodniaa (The Bridge, Killing Eve) näkemään tulevien viikkojen aikana.

Uutisoimme hiljattain myös kuinka sarjan kolmas kausi on mahdollisesti saanut vihreää valoa.

Kommentoi

Kingdom Come: Deliverance -peli muuntuu elokuvaksi tai sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Come: Deliverance -peli muuntuu elokuvaksi tai sarjaksi

Kingdom Come: Deliverance

Suosittu keskiaikaan sijoittuva roolipeli Kingdom Come: Deliverance on saaamassa näytellyn version, joko elokuvan tai sarjan muodossa. Aiheesta kertoi ensimmäisen Variety -sivusto.

Projektin taustalla on entinen tuottaja Erik Barmack ja tämän Wild Sheep Content. Samainen pulju nappasi hiljattain oikeudet myös Yakuza -elokuvaan. Barmackin lisäksi tulevan tuotoksen tulee tuottamaan myös pelin kehittäneen Warhorse Studios toimitusjohtaja Martin Frývaldský. Parhaillaan tuotokselle etsitään käsikirjottajia ja ohjaajaa.

Peli sijoittuu vuoteen 1403 ja siinä päähahmo sepän poika Henry selviää kylänsä hävitykseltä ja lähtee kostoretkelle. Yhteensä peliä on myyty yli 3 miljoonaa kappaletta.

Kingdom Come: Deliverance ilmestyi alunperin 2018 ja se on saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

The Witcher -sarjan kolmas kausi näyttäisi olevan tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan kolmas kausi näyttäisi olevan tuloillaan

The Witcher - Netflix

Netflixin suursuosioon nousseen -sarjan toinen kausikaan ei ole vielä kuvattu valmiiksi asti, mutta nyt sarjan kolmas kausi on ilmestynyt Writer’s Guild of America West -tahon listoille.

Listauksen mukaan kauden showrunnerina toimisi tuttuun tapaan Lauren S. Hissrich ja sen tuotanto alkaisi tämän tai ensi vuoden puolella. Alustavasti kolmannen kauden odotettaisiin ilmestyvän vuonna 2022.

Hissrichin mukaan sarjalle on materiaalia suunniteltuna yhteensä seitsemälle kaudelle. Tuloillaan ovat myös spin-off esiosasarja sekä animoitu elokuva aiheeseen liittyen.

Kommentoi