The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo

The Witcher

Netflixin odotetun The Witcher -sarjan toisesta kaudesta päästään nauttimaan joulukuun 17. päivä ja faneille on tarjottu nyt helposta uuden esittelyvideon muodossa. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään The 3: Wild Hunt -pelin and Wine -lisäosasta tuttu Myriapod -olento. Myriapodit ovat jättimäisen kokoisia tuhatjalkaisia.

Toisella kaudella nähdään pääosassa tuttuun tapaan of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Uusina näyttelijöinä mm. Outlander ja Bridgerton -sarjoista tuttuja näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

The Witcher -sarjan toinen kausi käynnistyy Netflix -palvelussa joulukuun 17. päivä.

Kommentoi

Suosittu Cuphead -peli saa oman Netflix -sarjan – ensimmäinen traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Cuphead -peli saa oman Netflix -sarjan – ensimmäinen traileri katsottavissa

The Cuphead Show

on julkaisemassa uutta animaatiosarjaa suositusta Cuphead -pelistä. The Show -nimellä kulkevasta sarjasta on nyt saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Sarjassa seurataan Cupheadin ja Mugmanin seikkailuja näiden taltuttaessaan pahuutta. Trailerilla nähdään monia pelistä tuttuja loppuvastustajia.

saapuu Netflixiin helmikuun 18. päivä. Sarjan virallisilla sivuilla fanit voivat pelata minipeliä aina sarjan julkaisuun asti.

Kommentoi

Valheim pelaaja loi Witcher 3 -pelin Kaer Trolden -linnan Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim pelaaja loi Witcher 3 -pelin Kaer Trolden -linnan

Valheim Witcher 3

Eräs pelaaja on käyttänyt aikansa luomalla The 3: Wild Hunt -pelistä tutun Kaer Trolden -linnan täysin Valheim -pelissä. Voit katsoa kuvat luomuksesta Imgur -palvelusta.

Kaer Trolde on satamakaupunki The 3 -pelissä ja se sijaitsee Ard Skelligin saarella ja on osa Skelligin saariryhmää.

peli on parhaillaan saatavilla :lle.

Kommentoi