Thor -ohjaaja lupaa tuoda tulevaan Star Wars elokuvaansa alkuperäistrilogian taikaa Kommentit pois päältä artikkelissa Thor -ohjaaja lupaa tuoda tulevaan Star Wars elokuvaansa alkuperäistrilogian taikaa


Taika Waititi haluaa tulevan -elokuvansa tuovan takaisin alkuperäistrilogian elokuvien taikaisen kosketuksen.

Keskustellessaan hankkeestaan The Kelly Clarkson Show'ssa Thor: Ragnarok -ohjaaja toisti aiempia kommenttejaan siitä, että hän haluaa ottaa aikansa elokuvan kanssa, mutta antoi ehkä vihjeen sen tunnelmasta. Hän mainitsi Star Wars -elokuvat Episode 4 – A New Hope, Episode 5 – The Empire Strikes Back ja Episode 6 – Return of the Jedi toimivan inspiraationa.

”Olen kehittänyt [Star Wars -elokuvaa] muutaman vuoden ajan, mutta luulen, että kuten minkä tahansa elokuvan kanssa, erityisesti tuon, haluan todella tehdä sen oikein, joten en halua kiirehtiä sitä”, Waititi sanoi. ”Se etenee sivussa.

”Haluan tavoittaa sen ilon ja viihteen, kuten alkuperäiset kuten The Empire Strikes Back ja Return of the Jedi ja kaikki ne, joten yritän selvittää sitä. Se tapahtuu.”

Elokuvaa ei julkaista lähitulevaisuudessa, ja Waititi sanoi aiemmin marraskuussa 2023, ettei usko sen valmistuvan ennen neljää parhaillaan työn alla olevaa projektiaan. Hän myös ilmoitti, ettei hän tule ohjaamaan toista Thor-elokuvaa näiden nykyisten projektien vaatiessa kuusi tai seitsemän vuotta, ja koska Star Wars todennäköisesti seuraa niitä, se saattaa saapua elokuvateattereihin vasta noin vuonna 2030.

Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa

Disney ilmoitti virallisesti laajentavansa : Episodi 1 – Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa sarjakuvan puolella juhlistaessaan elokuvan 25-vuotispäivää.

Käsikirjoittaja paljasti nettisivuillaan sarjakuvan ilmestyvän toukokuussa, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Yksi mahdollinen julkaisupäivä voisi olla toukokuun 19. päivä, jolloin Pimeä uhka sai ensi-iltansa tai virallisena Star Wars-päivänä eli toukokuun neljäntenä päivänä.

Pimeä Uhka sai ensi-iltansa 19. 5. 1999 ja se palaa elokuvateattereihin 3. 5. 2024, jolloin juhlistetaan elokuvan ilmestymisen vuosipäivää. Vaikka Pimeä Uhka ja ylipäätään koko esiosatrilogia on ollut Star Wars-fanien keskuudessa jatkuvan kohun aiheena, niin Obi-Wan Kenobia esittävä on sanonut, että ne ovat saaneet nykyään osakseen positiivisempaakin suhtautumista.

Star Wars: Pimeä Uhka valloittaa valkokankaat 25-vuotispäivänsä kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Pimeä Uhka valloittaa valkokankaat 25-vuotispäivänsä kunniaksi

: Pimeä Uhka palaa elokuvateattereihin rajoitetuksi ajaksi juhlistaakseen 25-vuotisjuhlaansa, alkaen 3. toukokuuta 2024.

StarWars.com julkaisi jännittävän uutisen upean uuden taiteen kera, jossa esiintyvät ikoniset hahmot kuten Darth Maul, Obi-Wan Kenobi ja nuori Anakin Skywalker. Alun perin vuonna 1999 julkaistu Pimeä Uhka pitää erityisen paikan prequel-trilogian ensimmäisenä elokuvana ja Skywalker-saagan ensimmäisenä osana, joka alkoi jo vuosikymmeniä sitten elokuvasta Uusi toivo.

Vaikka mielipiteet prequeleista vaihtelevat fanien keskuudessa, näyttelijä (Obi-Wan Kenobi) jakoi positiivisen mielipiteen vuonna 2022, huomauttaen ”positiivisen aallon” ympäröivän elokuvia.

”Nämä elokuvat olivat tärkeitä niille lapsille, joille teimme niitä”, hän sanoi. ”On mukavaa viimeinkin saada tuo positiivinen aalto niistä.”

Suomen elokuvateatterikierroksesta ei tällä hetkellä ole vielä virallista sanaa, mutta odotellaan sen suhteen tietoja vielä rauhassa.