Throne Of Eldraine lisää Magic: The Gatheringiin mekaniikan mikä vie kortit seikkailemaan Kommentit pois päältä artikkelissa Throne Of Eldraine lisää Magic: The Gatheringiin mekaniikan mikä vie kortit seikkailemaan

-keräilykorttipelin seuraava setti, Throne Of Eldraine tuo peliin uuden mekaniikan nimeltä ”Adventure”, mikä korostaa sen satukirjamaista maailmaa. Kortit tunnistaa tekstiosiosta, mikä muistuttaa avonaista kirjaa. Vaikka ”Adventure” onkin Sorcery, sitä ei voi kohdentaa Sorceryitä etsivillä korteilla.

Kun olentokortti, jolla on Adventure-mekaniikka on kädessäsi, voit castata sen joko normaalina creaturena pöytään tai lähettää sen seikkailuun ja exileen. Tällöin saat tehtyä kortilla sen vaihtoehtoisen efektin. Adventure-kortit voi myöhemmin pelin edestä käyttää vielä Exilestäkin.

Muita uusia mekaniikoita ovat ”Food-tokenit”, jotka käyttämällä pelaaja saa 3 lifeä takaisin. Adamant taas tekee lisäefektin, jos sen castaamiseen käyttää kolme määritettyä manaväriä.

”Food-tokenit”, joita käyttämällä pelaaja saa 3 lifeä takaisin

Throne Of Eldrainen pre-release-turnaukset pidetään syyskuun viimeisellä viikonlopulla ja setti ilmestyy virallisesti lokakuun ensimmäisenä perjantaina.

 

Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä

RiotX Arcane

on julkistanut kaksi uutta Secret Lair -lisäystä Riot Gamesin juhliessa League of Legends -universumiin sijoittuvan -animaatiosarjan julkaisua. Nämä ajallisesti rajoitetut lisäykset tulevat myyntiin 29.11.-23.12., ja ne ovat saatavilla Magic: The Gathering -korttien sekä folio- että ei-foliosarjoissa, jotka kaikki paljastetaan lähiviikkoina animaatiosarjan päättymisen jälkeen.

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa kahdessa Secret Lair -lisäyksessä juhlistaaksemme League of Legends -animaatiosarjan Arcanen julkaisua. Fanien suosikkibrändien tuominen Magic Multiverseen on meille jännittävä tapa herättää Magic henkiin rohkeilla uusilla tavoilla elinikäisille faneille sekä ensi kertaa pelaaville.”

kertoo Chris Cocks, Wizards of the Coastin puheenjohtaja

Fanit pääsivät kurkistamaan tänään joihinkin Secret Lair x Arcane -kortteihin, mukaan lukien erityisesti kuratoitu Magic: The Gathering, joka vangitsee animaatiosarjan paikat ja tärkeimmät hetket, kuten Piltover, Undercity ja muut.

”RiotX Arcanessa etsimme tapoja tuoda Arcane-fani digitaalisen näytön ulkopuolelle ja johonkin, jota voit pitää käsissäsi. Tämä oli mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Secret Lairin kanssa, sillä olemme suuria Magicin faneja ja ihailemme Wizards of the Coastin pitkäaikaista ja syvää suhdetta fanikuntaansa.”

kertoo Brandon Miao, Riot Gamesin Riot Experiencen (XP) tuotekokemusten ja kumppanuuksien johtaja

Voit lukea lisää Secret Lairista viralliselta sivustolta. Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane ja Secret Lair x Arcane: Lands tulevat ennakkomyyntiin alkaen 29. marraskuuta hintaan $29.99 (ei-folio) ja $39.99 (folio). 

Dungeons & Dragons: Dark Alliance ilmestyy kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons: Dark Alliance ilmestyy kesäkuussa – katso traileri

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

on paljastanut tulevan Dungeons & Dragons: Dark Alliance -pelin julkaisuajankohdan. Pelistä päästään nauttimaan kesäkuun 22. päivä :llä ja konsoleilla.

Dark Alliance herättää Forgotten Realmsin henkiin täysin uudella tavalla kolmannen persoonan roolipelin muodossa. Pelistä löytyy reaaliaikainen taistelu ja co-op -ominaisuudet. Voit valita hahmosi Fighter, Rogue, Barbarian tai Ranger -luokista ja lyöttäytyä enintään neljän pelaajan ryhmään taistelemaan hirviöitä vastaan.

Vastaansa pelaajat saavat Icewind Dalen tuttuja vastustajia kuten Frost Giant, Beholder ja White Dragon. Tehtäviä suorittamalla ja loppuvastustajia päihittämällä saat parempia varusteita ja opit uusia taitoja.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance ilmestyy , , ja S sekä -konsoleille ja PC:lle kesäkuun 22. päivä.