Thrustmaster julkaisee lentosimulaatio-ohjaimen jouluksi Kommentit pois päältä artikkelissa Thrustmaster julkaisee lentosimulaatio-ohjaimen jouluksi

Thrustmaster TCA Boeing Yoke

on lanseerannut uuden TCA Yoke Boeing Edition lentosimulaatio-ohjaimen, joka on erityisesti suunniteltu Flight Simulator -pelille Xbox -konsoleille.

Ohjain perustuu Boeing 787 -koneen ohjaimiin ja siinä on käytetty laadukkaita materiaaleja kuten ruostumatonta terästä. Ohjaimesta löytyy myös painikkeet sekä 3,5mm ääniliitäntä.

Pakettiin kuuluu myös TCA Quadrant kaasu-ohjain, jolla voi ohjata erikseen enintään neljää moottoria.

TCA Yoke Pack Boeing Edition -paketti kustantaa 499,99 euroa ja sen voi jo ennakkotilata. Laite ilmestyy joulukuun 23. päivä. Ohjain on saatavilla myös erikseen ilman kaasuohjainta 399,99 euron hintaan. Kaasuohjain maksaa erikseen 149,99 euroa.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, Nvidia Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi