Tiiminä yhtä vihollista vastaan: Mortal Kombat 11 -pelin tuleva Team Raids -moodi sallii yhteistyöhyökkäykset Kommentit pois päältä artikkelissa Tiiminä yhtä vihollista vastaan: Mortal Kombat 11 -pelin tuleva Team Raids -moodi sallii yhteistyöhyökkäykset

NetherRealm Studios kertoi torstaina livestreamissa, että taistelupeli Mortal Kombat 11 saa lisämoodin nimeltä Raids. Sen myötä pelaajat voivat lyöttäytyä jopa kolmen joukkiona taistelemaan yhtä haastavampaa vihollista vastaan. Jokaisessa taistelussa pelaajat saavat mahdollisuuden toteuttaa erikoishaasteita, jonka myötä koko joukkue voi nostaa voimiaan tai vaihtoehtoisesti aiheuttaa lisävahinkoa päävastustajalle. Jokaisen yhteishyökkäykseen osallistuvan tulee toteuttaa haaste vaaditun ajan puitteissa, mikä tietysti tuo lisäpainetta tilanteeseen.

NetherRealm ei paljastanut tarkempaa ajankohtaa lisäosan ilmestymisestä, mutta selvää on, että se tuo peliin erilaisia ja haastavia hetkiä.

Faneilla on toki muutenkin odotettavaa Mortal Kombat 11 -täydennysten osalta, sillä lokakuun 8. päivä Kombat packin taistelukentälle astelee Terminator ja pian sen jälkeen Sindel, Jokeri sekä Spawn.

Mortal Kombat 11 on saatavilla Switchin, :n, :sen sekä Xbox Onen kautta

Katso livestream tästä. Kohdasta 14:48 alkaen keskustellaan Raids -moodista:

 

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi