Tiiminä yhtä vihollista vastaan: Mortal Kombat 11 -pelin tuleva Team Raids -moodi sallii yhteistyöhyökkäykset Kommentit pois päältä artikkelissa Tiiminä yhtä vihollista vastaan: Mortal Kombat 11 -pelin tuleva Team Raids -moodi sallii yhteistyöhyökkäykset

NetherRealm Studios kertoi torstaina livestreamissa, että taistelupeli saa lisämoodin nimeltä Team Raids. Sen myötä pelaajat voivat lyöttäytyä jopa kolmen joukkiona taistelemaan yhtä haastavampaa vihollista vastaan. Jokaisessa taistelussa pelaajat saavat mahdollisuuden toteuttaa erikoishaasteita, jonka myötä koko joukkue voi nostaa voimiaan tai vaihtoehtoisesti aiheuttaa lisävahinkoa päävastustajalle. Jokaisen yhteishyökkäykseen osallistuvan tulee toteuttaa haaste vaaditun ajan puitteissa, mikä tietysti tuo lisäpainetta tilanteeseen.

NetherRealm ei paljastanut tarkempaa ajankohtaa lisäosan ilmestymisestä, mutta selvää on, että se tuo peliin erilaisia ja haastavia hetkiä.

Faneilla on toki muutenkin odotettavaa Mortal Kombat 11 -täydennysten osalta, sillä lokakuun 8. päivä Kombat packin taistelukentälle astelee ja pian sen jälkeen Sindel, sekä Spawn.

on saatavilla Nintendo Switchin, :n, 4:sen sekä Onen kautta

Katso livestream tästä. Kohdasta 14:48 alkaen keskustellaan Team Raids -moodista:

 

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi