Tiiminä yhtä vihollista vastaan: Mortal Kombat 11 -pelin tuleva Team Raids -moodi sallii yhteistyöhyökkäykset Kommentit pois päältä artikkelissa Tiiminä yhtä vihollista vastaan: Mortal Kombat 11 -pelin tuleva Team Raids -moodi sallii yhteistyöhyökkäykset

kertoi torstaina livestreamissa, että taistelupeli saa lisämoodin nimeltä Team Raids. Sen myötä pelaajat voivat lyöttäytyä jopa kolmen joukkiona taistelemaan yhtä haastavampaa vihollista vastaan. Jokaisessa taistelussa pelaajat saavat mahdollisuuden toteuttaa erikoishaasteita, jonka myötä koko joukkue voi nostaa voimiaan tai vaihtoehtoisesti aiheuttaa lisävahinkoa päävastustajalle. Jokaisen yhteishyökkäykseen osallistuvan tulee toteuttaa haaste vaaditun ajan puitteissa, mikä tietysti tuo lisäpainetta tilanteeseen.

NetherRealm ei paljastanut tarkempaa ajankohtaa lisäosan ilmestymisestä, mutta selvää on, että se tuo peliin erilaisia ja haastavia hetkiä.

Faneilla on toki muutenkin odotettavaa Mortal Kombat 11 -täydennysten osalta, sillä lokakuun 8. päivä Kombat packin taistelukentälle astelee Terminator ja pian sen jälkeen Sindel, Jokeri sekä Spawn.

Mortal Kombat 11 on saatavilla Nintendo Switchin, :n, :sen sekä Xbox Onen kautta

Katso livestream tästä. Kohdasta 14:48 alkaen keskustellaan Team Raids -moodista:

 

Star Wars Outlawsin Jabba the Hutt -tehtävä lukittiin Season Passin taakse – ja sekös faneja v*tuttaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Outlawsin Jabba the Hutt -tehtävä lukittiin Season Passin taakse – ja sekös faneja v*tuttaa”

herättää taas kerran närää, sillä odotettu Jabba the Hutt -tehtävä on lukittu Season Passin taakse. Pelin 70 euron perusversio ei siis sisällä kaikkea sisältöä, kertoo IGN.

Ubisoftin kalliimpiin Gold- ja Ultimate-versioihin sisältyy Season Pass, johon kuuluu ”Jabba's Gambit” -tehtävä pelin julkaisupäivänä. Muusta Jabba-sisällöstä ei ole vielä tarkempia tietoja.

Fanit ovat tyytymättömiä, sillä heidän mielestä tarinatehtävän tulisi kuulua peruspeliin. Tämä seuraa aiempaa kritiikkiä Season Passin sisällyttämisestä yksinpelipeliin.

Outlaws ilmestyy 27. elokuuta PS5:lle, /S:lle ja :lle.

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.