Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös toista peliä ’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina marraskuun 16. päivään asti.

Peli perustuu Borderlands -pelisarjaan ja tarkemmin samaa nimeä kantaneeseen Borderlands 2 -lisäosaan. Pelissä pääset taistelemaan luurankoja, lohikäärmeitä ja golemeita vastaan.

Kuningatar on kaapattu ja valtakunta on rappion partaalla. Ainoastaan sinä ja ystäväsi voivat tuoda rauhan takaisin tähän maagiseen maailmaan. Taistele tiesi läpi petollisten metsien, pelottavien kryptojen sekä mahtavien linnoitusten.

’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure on ladattavissa ilmaiseksi aina marraskuun 16. päivään asti.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Fire, sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi