Titanfall 2 pelaajamäärät ovat huimassa nousussa -Steam -alennus toi pelille uuden ennätyksen Kommentit pois päältä artikkelissa Titanfall 2 pelaajamäärät ovat huimassa nousussa -Steam -alennus toi pelille uuden ennätyksen

Vuonna 2016 julkaistu -peli on nähnyt valtavan piikin pelaajamäärissä, kun Respawn Entertainmentin kehittämä ammuntapeli sai tuntuvan alennuksen Steam -kauppapaikassa. Titanfall 2 oli Steamin kautta 75 prosentin alennuksessa, joka alkoi 15. päivä huhtikuuta. SteamDB:n mukaan pelin aktiiviset pelaajamäärät nousivat alennuksen myötä, jopa 650 prosenttia. Hieman myöhemmin peli rikkoi kaikkien aikojen pelaajaennätyksensä, kun peli saavutti 17 000 pelaajaa. Räiskintäpelin edellinen ennätys oli 13 603 pelaajaa. Titanfall 2 julkaistiin vuonna 2016, mutta peli lisättiin Steamin valikoimaan vasta viime kesänä.

Nousua on vauhdittanut varmasti myös hiljattain julkistettu uusi -kausi, joka tuo peliin Titanfall -peleistä tuttuja hahmoja sekä muita elementtejä. Apex Legends saavutti hiljattain 100 miljoonan pelaajan rajapyykin. on aiemmin maininnut lykänneensä suunnitelmia uudesta Titanfall -pelistä keskittyäkseen Apex Legendsiin. Julkaisunsa aikaan Titanfall 2 -pelin myyntiluvut jäivät harmittavan alhaisiksi, mihin luultavasti vaikutti lähes päällekkäinen julkaisuajankohta Call of Duty ja Battlefield -pelien kanssa. :n rahoitusjohtajan ilmoitti lokakuussa 2019, että Respawn Entertainment ei ole palaamassa Titanfall -sarjan pariin lähitulevaisuudessa. Viime kesänä Respawn ilmoitti avaavansa uuden pelistudion Vancouveriin. Uuden studion on tarkoitus keskittyä Apex Legendsin kehitykseen. Aiemmin uutisoitiin myös yhtiön täysin uudesta kehitteillä olevasta pelistä.

Kommentoi

Huhu: Battlefield 2042 -pelin julkaisu myöhästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Battlefield 2042 -pelin julkaisu myöhästyy

Battlefield 2042

Näyttäisi siltä, että odotetun tulevan Battlefield 2042 -pelin julkaisu viivästynee.

Huhujen taustalla on useampi lähde joiden joukossa on mm. VentureBeatin toimittaja Jeff Grubb. Huhuille antaa pontta myös pelin beta-testaus, jonka pitäisi alkaa tämän kuun aikana, mutta virallsta alkamispäivää ei ole vielä julkaistu.

Myös Italian GameStop sivustolle pelin julkaisuajankohdaksi on vaihdettu geneerinen joulukuun 31. päivä 2021.

Videolla seurataan entisen Yhdysvaltain merijalkaväen sotilaan kamppailua Yhdysvaltojen ja Venäjän välisessä kuvitteellisessa konfliktissa lähitulevaisuudessa.

Battlefield 2042 pitäisi kuitenkin ilmestyä vielä lokakuun 22. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin kylpylälisäosa päivittyy uusin ominaisuuksin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin kylpylälisäosa päivittyy uusin ominaisuuksin – katso traileri

The Sims 4

on tuomassa ilmaista päivitystä suositun The Sims 4 -pelin Spa Day -kylpylälisäosaan tiistaina syyskuun 7. päivänä.

Päivityksen myötä peliin saadaan uusi Inner Peace -toive sekä High Maintenance -piirre. Myös lapset voivat osallistua hyvinvointiaktiviteetteihin kuten joogaan ja mediaatioon. Kovimmat hyvinvoinnin tavoittelijat voivat saada ammatin Zen Guruna tai Self-Care Specialistina.

Spa Day -lisäosa on saatavilla The Sims 4 -peliin 19,90 euron hintaan. Varsinainen peli on saatavilla PC:lle sekä Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille.

Kommentoi