Titanfallin battle royale spinoff Apex Legends nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Titanfallin battle royale spinoff Apex Legends nyt saatavilla

Kuten monet muutkin pelifirmat, myös EA:n alaisuudessa toimiva on hypännyt mukaan battle royale huumaan ja julkaissut oman tulkintansa Apex Legendsin. Peli pohjautuu samaisen yhtiön tuottamaan -sarjaan, mutta siinä ei kuitenkaan nähdä peleistä tuttuja mecha-robotteja.

on kuin yhdistelmä Overwatchia ja Call Of Dutyn Blackout -pelimuotoa. Pelaaja voi valita kuudesta eri hahmotyypistä, joilla on erityyppiset ominaisuudet. Pelissä ryhmät koostuvat kolmesta pelaajasta ja yhteensä pelaajia on 60.

Kehittäjä lupailee pelille jatkokehitystä muista saman kategorian peleistä tutulla Seasons -menetelmällä. Kaudet tuovat uusia tavaroita, aseita sekä hahmoja.

Apex Legends on ladattavissa ilmaiseksi Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille sekä Origin -kaupasta PC:lle.

EA Sports UFC 5 ilmestyy lokakuun lopulla moderneille konsoleille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports UFC 5 ilmestyy lokakuun lopulla moderneille konsoleille – katso traileri

EA Sports UFC 5

ja ovat julkaisemassa uutta -taistelupeliä uuden sukupolven konsoleille lokakuun lopulla. Peli on kehitetty Frostbite Engine -pelimoottorilla ja sisältää uuden ”Real Impact Systemin”.

UFC:n puheenjohtaja Dana White kuvailee peliä ”realistisimmaksi MMA-kokemukseksi Octagonin ulkopuolella”. Pelissä hyödynnetään 60 fps:n -nopeudella toimivaa Frostbite Engine -moottoria, ja siinä on realistinen vahingonmallinnus sekä taistelijat heikkenevät realistisesti ottelun edetessä.

Pelin kanteen ovat päässeet UFC:n keskisarjan mestari Israel Adesanya Deluxe Editionissa sekä UFC:n höyhensarjan mestari Alexander Volkanovski ja entinen UFC:n kärpässarjan mestari Valentina Shevchenko Standard Editionissa.

Uuden Real Impact System -ominasiuuden ja yhteisön toiveiden perusteella toteutettujen päivitysten myötä UFC 5 tarjoaa entistä realistisemman taistelukokemuksen. Pelissä on myös uusia ominaisuuksia, kuten Cinematic K.O. Replay, lääkärintarkastukset ja tauot vammojen vuoksi, uusia iskuja, reaktioita, lukkoja sekä Fight Week ja Alter Egos -tilat.

UFC 5 lupaa tuoda pelaajilleen intensiivisen ja realistisen taistelukokemuksen, joka hyödyntää uusinta teknologiaa ja Frostbite-moottorin voimaa.

EA SPORTS UFC 5 ilmestyy lokakuuta 2023 ja sekä S -konsoleille.

EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa

Nyt se on vihdoin virallista, EA Sports ja ovat julkaisemassa ensimmäistä -rallipeliä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Pelin taustalla on kokenut tiimi, joka on vastannut aiemmin ja -pelisarjojen kehityksestä. EA Sports WRC on kehitetty Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä löytyy 18 virallista FIA World Rally Championship -rataa ja yli 600 km tietä asfaltti-, hiekka- tai lumipinnalla. Mukana on 10 nykyistä WRC, WRC2 sekä Junior WRC -autoa sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.

Odotetuista ominaisuuksista pelissä on Dynamic Handling System, joka tarjoaa entistä realistisemman digitaalisen rallikokemuksen. Mukana on myös Builder -ominaisuus, jonka avulla täysin omanlaisen modernin ralliauton suunnittelu onnistuu aina, runkoa, osia ja sisustaa myöten.

Peliä on odotettu aina vuodesta 2020 asti kun Codemasters hankki WRC -lisenssin itselleen viideksi vuodeksi.WRC -lisenssin. Lisenssi alkaa tästä vuodesta ja kestää aina vuoteen 2027 asti. osti Codemastersin samana vuonna.

EA Sports WRC ilmestyy ja sekä S -konsoleille, että PC:lle marraskuun 3. päivä 2023. Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät kokeilemaan peliä kolme päivää aikaisemmin.