Titanfallin battle royale spinoff Apex Legends nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Titanfallin battle royale spinoff Apex Legends nyt saatavilla

Kuten monet muutkin pelifirmat, myös EA:n alaisuudessa toimiva on hypännyt mukaan battle royale huumaan ja julkaissut oman tulkintansa Apex Legendsin. Peli pohjautuu samaisen yhtiön tuottamaan -sarjaan, mutta siinä ei kuitenkaan nähdä peleistä tuttuja mecha-robotteja.

on kuin yhdistelmä Overwatchia ja Call Of Dutyn Blackout -pelimuotoa. Pelaaja voi valita kuudesta eri hahmotyypistä, joilla on erityyppiset ominaisuudet. Pelissä ryhmät koostuvat kolmesta pelaajasta ja yhteensä pelaajia on 60.

Kehittäjä lupailee pelille jatkokehitystä muista saman kategorian peleistä tutulla Seasons -menetelmällä. Kaudet tuovat uusia tavaroita, aseita sekä hahmoja.

Apex Legends on ladattavissa ilmaiseksi Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille sekä Origin -kaupasta PC:lle.

EA Sports WRC päivittyi uuden kauden ja haasteiden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports WRC päivittyi uuden kauden ja haasteiden myötä

-rallipelissä starttasi viides kausi tuoreella sisällöllä. Uudella kaudella luvassa on muun muassa uusia Rally Pass -palkintoja, haasteita ja nostalgiaa.

Pelissä käynnistyy uusi Rally Pass -kausi, joka tarjoaa uusia kustomointi-esineitä kuljettajalle ja autoille. Esineitä voi availla keräämällä kokemuspisteitä pelatessa. Ilmaiseksi saat 10 kpl, EA Play -jäsenenä 5 lisää ja VIP Rally Passilla vielä 15 kpl, yhteensä siis 30 kpl koko kauden aikana.

Muista käyttää edellisten kausien Rally Pass -palkinnot

Jos et ole vielä napannut kaikkia palkintoja edelliseltä kaudelta, kannattaa se tehdä ennen 4. kesäkuuta, sillä peli nollataan uuden kauden alkaessa.

Uudet Moments-haasteet

Uusi kausi tuo mukanaan myös haasteita, jotka vievät pelaajat matkalle WRC-rallihistorian tärkeisiin hetkiin. Lisäksi jokaisesta tämän vuoden 2024 oikean rallin etapista tulee peliin oma haaste noin 1-2 viikkoa myöhemmin.

Tulevia haasteita:

  • Stay on Track (Espanja): Voita tämä haastava asfalttirata vähintään 10 sekunnin erolla ja ilman autovaurioita.
  • Sunny Sunbeam (Espanja): Aika laittaa Talbot Sunbeam Lotus todellisille testeille kuumalla espanjalaisasfaltilla.
  • The Right Tyres (Chile): Onnistuuko Oliver Solbergin temppu vuodelta 2023, jossa hän nappasi voiton ŠKODA Fabia RS Rally2 -autolla?
  • Battle of Attrition (Kreikka): Tämä haaste vie vuoteen 1983 Kreikan ralliin, jossa Renault-kuljettaja joutui keskeyttämään teknisen vian takia.
  • Roulette (Monte Carlo): Vuoden 2016 Monte Carlo -rallissa Peugeot-kuljettaja joutui taistelemaan ohjauksen kanssa, mutta selviytyi silti top 10 -sijalle.

EA Sports WRC on saatavilla ja sekä S -konsoleille, että :lle.

Apex Legends päivittyi isosti – mukana uusi Alter -hahmo Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends päivittyi isosti – mukana uusi Alter -hahmo

Apex Legends

: Upheaval -päivitys on täällä, tuoden mukanaan kaaoksen ja tuhoisan uuden Legendin, Alterin. Respawn ja EA ovat julkaisseet palkitun räiskintäpelin uusimman päivityksen, joka haastaa pelaajat rikkomaan pelin säännöt.

Upheaval Battle Pass tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kylvää tuhoa jo ensimmäiseltä tasolta lähtien legendaarisella ”Void Touched” Voltilla sekä Alterin, Wraithin ja Revenantin eeppisillä skineillä. Myöhemmin pelaajat voivat murskata vastustajien toiveet Seerin legendaarisella ”Creeping Void” -asulla tasolla 25 ja omaksua pimeyden Catalystin legendaarisella ”Void Witch” -asulla tasolla 50. Tähdäten lopulta tyhjyyden hallintaan pelaajat voivat ansaita reaktiivisen ”Void Impulse” 30-30 -aseen tasoilla 100 ja 110.

Upheaval tuo mukanaan myös Apex Artifacts -universaalit myyttiset lähitaistelukosmetiikkapalaset, joita kaikki legendat voivat käyttää kaikissa pelitiloissa. Pelaajat voivat muokata artefaktien teemaa, voimanlähdettä ja muita ominaisuuksia käyttämällä Exotic Shardeja.

Apex Legends on saatavilla , , , ja S sekä Nintendo Switchille ja :lle Originin ja Steamin kautta.