Todella lyhyt demo jumalanpilkasta ja verikylvystä Kommentit pois päältä artikkelissa Todella lyhyt demo jumalanpilkasta ja verikylvystä 99

Metallikupu päähän ja korruptoituneita pappeja lahtaamaan.

Uusi metroidvania julkaisu on tullut lyhyeen kokeiluun Steamissa. Goottimainen painajainen alkaa jo 10.9 on  tullut kokeiltavaksi mutta vain kahden päivän ajaksi. Demon saa ladattua viikonlopun ajan, ja kokeiluversiossa pääsee ensimmäiseen pomo taisteluun asti.

Pelistä pääsee hyvin jyvälle ja perusmekaniikat oppii nopeasti. :in tavoi, alttareilla rukoillaan ja kulutetaan vihollisista tippuneita sieluja, sielut tippuvat kun kuolet ja ne on saatava takaisin ensi kerralla. Sieluilla voit ostella lisää esineitä jotka auttavat eteenpäin ja helpottavat vaihtelevasti vihollisten listimistä. Samaa valuutta kulutetaan myös liikesarjojen opetteluun, joten grindaamista saattaa tapahtua jos tahtoo kaikki esineet taskuun.

Peli näyttää ihan hyvältä, gotiikka menee syvälle ja on varsin vaikuttava. Verta lentää ja henget lähtevät ilmeisesti kuolleen luojan luokse. Jotain vakavaa on tapahtunut ja miltei jokainen Custodiassa asuva uskollinen kirkonmies on nyt korruptoitunut ja epäpyhä. Juonesta ei ainakaan vielä ole paljoa auennut. Sen verran kuitenkin tuli selväksi, että päähenkilö The Penitent One on työkalu joka tappaa kaiken mitä tulee eteen. Doomguy on kukkia keräävä pikkutyttö verrattuna Katuvaan kirkonmieheen verrattuna.

Artikkelin kirjoittaja on niin huono pelaamaan Souls ja muita vastaavia pelejä että ei päässyt ensimmäiseen pomoon. Kokeilussa käytettiin näppäimistöä joka ei omasta mielestäni sopinut peliin, varsinkaan kun näppis ei rekisteröinyt kaikkia painalluksia. Seli seli. Kannattaa kokeilla ja hikoilla.

Muokattu 00:01. Vaihdoin ohjaimeen ja meni demo meni helposti ja mukavasti läpi. Nyt jopa nautti pelin liikkeestä.

Kommentoi

Onko Valve suunnittelemassa omaa cloud-pelipalvelua? Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Valve suunnittelemassa omaa cloud-pelipalvelua? 48

Steam (Valve)

Valve näyttäisi olevan työstämässä omaa cloud-pelipalvelua -alustalleen. Database taho sai vihiä aiheesta Valven sivulta, joka on tarkoitettu sen yhteistyökumppaneille. Siinä kumppaneita pyydettiin allekirjoittamaan ” Cloud Gaming Addendum”, joka viittaisi kyseisen nimiseen palvelun olemassaoloon tai tuloon.

Nähtäväksi jää ryhtyykö Valve kilpailemaan kentällä jossa touhuavat jo Google Stadia, Microsoftin Project xCloud ja Playstation Now. Kyseessä voi toki olla myös jo olemassa olevan Steam Remote Play -ominaisuuden uudellenbrändäys. Steam Remote Play ja Steam Link -palveluiden kautta voit pelata pelejäsi oman PC:n toimiessa palvelimena.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Gamestop on sulkemassa kauppojaan Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Gamestop on sulkemassa kauppojaan Pohjoismaissa 67

Gamestop

Gamestop on sulkemassa myymälöitään Pohjoismaissa ja tarkemmin Norjassa ja Ruotsissa.

Aiheesta kertoi ruotsalainen Computer Sweden -sivuston, jonka mukaan yritys on lähettänyt työntekijöilleen viestejä, joissa kerrotaan myymälöiden alasajosta ensi vuoden aikana. Ilmeisesti myös suomalaiset työntekijät ovat saaneet viestejä kauppojen mahdollisista sulkemisista.

Nähtäväksi jää poistuuko Gamestop katukuvasta Pohjoismaissa tyystin, vai säilyykö osa myymälöistä. Jo pitkään taloudellisessa ahdingossa ryvenneellä yhdysvaltalaisella ketjulla on lähes 6000 myymälää ympäri maailman. Suurin syy yrityksen taloudellisiin ongelmiin on fyysisten pelien myynnin lasku ja palveluiden kuten Xbox Live, Playstation Networkin sekä Steamin suosio.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

EA tekee paluun Steamiin uuden Star Wars pelin myötä Kommentit pois päältä artikkelissa EA tekee paluun Steamiin uuden Star Wars pelin myötä 42

Star Wars Jedi: Fallen Order

Nyt se on vihdoin virallista – Electronic Arts on tekemässä paluuta -palveluun ja julkaisee ensimmäisenä pelinä tulevan Star Wars Jedi: Fallen Order -pelin.

Yritys aikoo tuoda myös EA Access -tilauspalvelunsa Steamiin keväällä 2020. Eli pian Steamissä nähdään pelejä kuten The Sims 4, Apex Legends, FIFA 20 sekä Battlefield 5. Palvelu on ollut aiemmin saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla ja Origin -palvelun kautta.

EA Access tulee olemaan Steamin ensimmäinen tilauspalvelu ja EA työskentelee parhaillaan Valven kanssa teknisten integraatioiden kanssa.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmestyy marraskuun 15. päivä PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi