Todella lyhyt demo jumalanpilkasta ja verikylvystä Kommentit pois päältä artikkelissa Todella lyhyt demo jumalanpilkasta ja verikylvystä

Metallikupu päähän ja korruptoituneita pappeja lahtaamaan.

Uusi metroidvania julkaisu on tullut lyhyeen kokeiluun Steamissa. Goottimainen painajainen alkaa jo 10.9 on  tullut kokeiltavaksi mutta vain kahden päivän ajaksi. Demon saa ladattua viikonlopun ajan, ja kokeiluversiossa pääsee ensimmäiseen pomo taisteluun asti.

Pelistä pääsee hyvin jyvälle ja perusmekaniikat oppii nopeasti. :in tavoi, alttareilla rukoillaan ja kulutetaan vihollisista tippuneita sieluja, sielut tippuvat kun kuolet ja ne on saatava takaisin ensi kerralla. Sieluilla voit ostella lisää esineitä jotka auttavat eteenpäin ja helpottavat vaihtelevasti vihollisten listimistä. Samaa valuutta kulutetaan myös liikesarjojen opetteluun, joten grindaamista saattaa tapahtua jos tahtoo kaikki esineet taskuun.

Peli näyttää ihan hyvältä, gotiikka menee syvälle ja on varsin vaikuttava. Verta lentää ja henget lähtevät ilmeisesti kuolleen luojan luokse. Jotain vakavaa on tapahtunut ja miltei jokainen Custodiassa asuva uskollinen kirkonmies on nyt korruptoitunut ja epäpyhä. Juonesta ei ainakaan vielä ole paljoa auennut. Sen verran kuitenkin tuli selväksi, että päähenkilö The Penitent One on työkalu joka tappaa kaiken mitä tulee eteen. Doomguy on kukkia keräävä pikkutyttö verrattuna Katuvaan kirkonmieheen verrattuna.

Artikkelin kirjoittaja on niin huono pelaamaan Souls ja muita vastaavia pelejä että ei päässyt ensimmäiseen pomoon. Kokeilussa käytettiin näppäimistöä joka ei omasta mielestäni sopinut peliin, varsinkaan kun näppis ei rekisteröinyt kaikkia painalluksia. Seli seli. Kannattaa kokeilla ja hikoilla.

Muokattu 00:01. Vaihdoin ohjaimeen ja meni demo meni helposti ja mukavasti läpi. Nyt jopa nautti pelin liikkeestä.

Kommentoi

Steamin kesäalennukset alkoivat — Uusi Road Trip Special -tarjous voi säästää ylimääräisen vitosen Kommentit pois päältä artikkelissa Steamin kesäalennukset alkoivat — Uusi Road Trip Special -tarjous voi säästää ylimääräisen vitosen

Steam (Valve)

PC-pelaajien kesän kohokohtiin kuuluvat Steamin kesäalennukset ovat alkaneet tänään torstaina. Alennukset päättyvät 9. heinäkuuta. Esimerkiksi Total War- ja The Elder Scrolls -pelit ovat kauppapaikassa reilussa alennuksessa.

Uutena toimintona esittelee tänä kesänä Road Trip Special -tarjouksen. arjouksessa mistä tahansa vähintään 30 euron ostoksesta hyvitetään oston yhteydessä takaisin viisi euroa.

Kommentoi

Steamin Pelifestivaalin kesätapahtuma tarjoaa yli 900 ilmaiseksi pelattavaa demoa Kommentit pois päältä artikkelissa Steamin Pelifestivaalin kesätapahtuma tarjoaa yli 900 ilmaiseksi pelattavaa demoa

Pelien kauppapaikka aloitti eilen uuden Pelifestivaalinsa kesätapahtuman. Kesätapahtumassa on tarjolla yli 900 ilmaiseksi pelattavaa demoa lähes jokaisesta genrestä. Mukana on pelinkehittäjiä 65 maasta. Tapahtuma on Steamin suurin demotilaisuus: kevään vastaavassa tapahtumassa demoja oli hieman yli 40.

Kesätapahtuma on käynnissä 22. kesäkuuta saakka. Demojen lisäksi tapahtumassa esitetään livehaastatteluja ja pelisessioita pelinkehittäjien kanssa, joihin yleisökin voi osallistua chat-toiminnon kautta. Valtaosa demoista on erilaisilta indiestudioilta, mutta esimerkiksi Fallout: New Vegasista tuttu Obsidian Entertainment osallistuu Grounded-selviytymispelillään.

Kommentoi