Todellisuus on harhaa – tulevasta Awareness -elokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Todellisuus on harhaa – tulevasta Awareness -elokuvasta saatiin uusi traileri

Awareness

on julkaissut odotetun espanjalaisen Awareness-tieteiselokuvan virallisen trailerin. Elokuva on Prime Videon alkuperäistuotanto ja sen on ohjannut Daniel Benmayor (Xtremo, Tracers, Bruc).

Elokuvan päärooleissa tähdittävät näyttelijät Carlos Scholz (Toy Boy, Feria: La luz más oscura), Pedro Alonso (Money Heist, El ministerio del tiempo), María Pedraza (Toy Boy, Élite), Óscar Jaenada (Operación Marea Negra, Hernán) ja Lela Loren (American Gods, Altered Carbon). Awareness esitetään Sitgesin elokuvajuhlilla, ja se saa maailman ensi-iltansa 11. lokakuuta Prime Videolla yli 240 maassa tai alueella.

Syrjäytymisvaarassa elävä nuori kapinallinen Ian hallitsee mielenhallinnan taidon. Hän kykenee luomaan visuaalisia harhoja muille ihmisille, ja käyttää kykyään pienten huomaamattomien huijausten tekemiseen selviytyäkseen arjesta. Erään huijauksen yhteydessä hänen voimansa riistäytyvät hallinnasta, ja koska tilanne tapahtuu julkisesti, Ianin kyky huomataan. Näin hänestä tulee kahden kilpailevan organisaation kohde, josta kumpikin haluaa osansa.

Awareness -elokuvan tuotannosta vastaa tuotantoyhtiö Federation Spain, jonka johdossa toimivat Juan Solá ja Nacho Manubens. Elokuvan vastaavana tuottajana toimii Mark Albela, ja tuottajana sekä ohjaajana toimii Daniel Benmayor (Dbenma Content). Benmayor vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Iván Ledesman kanssa.

Awareness -elokuva saa ensi-iltansa yksinoikeudella Prime Videolla 11. lokakuuta.

Eddie Murphyn tuleva jouluelokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Eddie Murphyn tuleva jouluelokuva sai uuden trailerin

Eddie Murphy palaa valkokankaalle uudessa jouluelokuvassa . Murphy, joka tunnetaan ainutlaatuisesta komediaviihteen tyylistään, tuo mukanaan maagisen jouluun liittyvän tarinan, jossa joulutontut ja odottamaton kaaos ovat pääosassa.

Elokuvassa nähdään myös muita tähtinäyttelijöitä, kuten Tracee Ellis Ross, Jillian Bell ja Nick Offerman. Ohjaaja Reginald Hudlin, Murphy ja tuottaja Brian Grazer yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa sitten 1992 julkaistun Boomerang-elokuvan. Candy Cane Lane pohjautuu käsikirjoittaja Kelly Youngerin lapsuuden joulumuistoihin Kalifornian samannimisellä kadulla.

Candy Cane Lane -elokuva saa maailmanensi-iltansa Prime Videolla 1. joulukuuta 2023. Elokuvan uusin traileri on nyt katossavissa, vaikkapa hetimmiten tästä alta:

Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale

Invicible

on julkaissut marraskuun tulevia elokuvia ja sarjoja joihin kuuluvat mm. mainetta niittänyt -elokuva, aikuisille suunnatun Invincible -piirrossarjan toinen kausi sekä aiheinen seikkailukilpailusarja .

The Whale

1.11.2023

The Whale on koskettava tarina äidinkielen opettajasta, jonka aika on käymässä vähiin. Viimeisenä tekonaan hän yrittää korjata välinsä teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Suurella sydämellä ja terävällä älyllä siunattu mies kohtaa syvälle haudatun tuskan ja tukahdutetut tunteet, jotka ovat seuranneet häntä vuosikymmeniä. Darren Aronofskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittää Brendan Fraser.

Invincible – kausi 2

3.11.2023

Invincible-sarja perustuu Robert Kirkmanin, Cory Walkerin ja Ryan Ottleyn uraauurtavaan sarjakuvakirjaan, jossa keskitytään 18-vuotiaaseen Mark Graysoniin, joka vaikuttaa varsin tavalliselta nuorelta. Hänet erottaa muista vain yksi asia: hänen isänsä oli, ainakin näennäisesti, maailman suurin supersankari. Toisella kaudella tarina jatkuu tilanteesta, jossa Mark yrittää rakentaa uutta elämäänsä Nolanin tekemän petoksen jälkeen. Samalla Mark kohtaa monenlaisia uusia vaaroja ja taistelee suurinta pelkoaan vastaan: pelkoa siitä, että hänestä voi tulla huomaamattaan isänsä kaltainen.

007: Road to a Million

10.11.2023

007: Road to a Million -sarjassa pääsemme seuraamaan yhdeksää tuiki tavallista paria, jotka kilpailevat miljoonan punnan pääpalkinnosta James Bond -teemaisessa maailmanlaajuisessa seikkailukilpailussa. Kilpailussa parien on suoriuduttava henkisesti ja fyysisesti vaativista haasteista, jotka ovat saaneet innoituksensa James Bond -elokuvista. Sarjassa nähdään myös legendaarisen näyttelijän Brian Coxin tähdittämä The Controller -hahmo, joka on kilpailun taustalla kyräilevä päästrategi, joka sanelee seikkailun edetessä minne parien on mentävä ja mitä heidän on tehtävä.

Bottoms

21.11.2023

Bottoms on piristävän omaperäinen ja roisi komedia, joka kertoo opiskelijatytöistä, PJ:stä ja Josiesta, jotka perustavat kamppailukerhon saadakseen huomiota koulunsa cheerleadereiltä. Tämä omituinen suunnitelma alkaa toimia, kun kerho kasvaa ja saa jalansijaa opiskelijoiden keskuudessa. Pian koulun suosituimmat tytöt hakkaavat toisiaan itsepuolustuksen nimissä. Mutta kun tilanne alkaa karata käsistä, PJ ja Josie huomaavat tarvitsevansa tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä.

Muita tulevia julkaisuja:

The Marsh King's Daughter, 1.11.2023
Romancero, 3.11.2023
The Hunger Games, 10.11.2023
The Hunger Games: Catching Fire, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 1, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 2, 10.11.2023
The Hurt Locker, 10.11.2023
Twin Love, 17.11.2023
The Woman King, 22.11.2023
Elf Me, 24.11.2023
Tina & Bettina – The Comeback, 24.11.2023