Toimintaroolipeli Path of Exile saa jatkoa – myös mobiilipeli tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli Path of Exile saa jatkoa – myös mobiilipeli tuloillaan

Path of Exile 2

on ilmoittanut julkaisevansa jatkoa ilmaispelattavalle Path of Exile -toimintaroolipelille. 2 -nimeä kantava peli tuo tarinaan 7 uutta näytöstä ja ne ovat pelattavissa samanaikaisesti alkuperäisen pelin kanssa.

Jatko-osa tuo peliin yhteensä 19 hahmoluokkaa, täysin uudistetun jalokivijärjestelmän ja uusia varusteita. Myös hahmonen mallinnuksia ja animaatioita on paranneltu.

on samalla ilmoittanut tuovansa pelin myös mobiilialustoille. Kehittäjä on kertonut pyrkivänsä kehityksessä välttää aktiivisesti mobiilipelimarkkinoilla vallitsevia kuluttajan vastaisia menetelmiä.

päästään kokeilemaan alustavasti -versiona vasta ensi vuoden lopulla. Mobile -pelin julkaisuajankohta on toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi

Kiina rajoittaa alaikäisten nettipelaamista kolmeen tuntiin viikossa Kommentit pois päältä artikkelissa Kiina rajoittaa alaikäisten nettipelaamista kolmeen tuntiin viikossa

Mobiilipelaaminen

aikoo aloittaa alaikäisten nettipelaamisen rajoittamista ainoastaan kolmeen tuntiin viikossa. Maa haluaa estää tällä peliriippuvuutta.

Pelata saa syyskuun alusta ainoastaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 20-21. Rajoituksesta vastaavat pelinkehittäjät.

Pelaamisen rajoittaminen ei maassa ole kuitenkaan mitään uutta sillä aiemmin alaikäiset ovat voineet pelata 90 minuuttia päivässä ja kolme tuntia viikonloppuisin.

Vuosi sitten maa asetti säännöstön, joka vaatii alaikäisiä tunnistautumaan omalla nimellään.

Kommentoi