Toimintaroolipeli The Surge 2 päivittyi ilmaisella laajennuksella Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli The Surge 2 päivittyi ilmaisella laajennuksella

The Surge 2

Syyskuussa julkaistu ja juuri Errorissakin uuden pelivideon saanut The Surge 2 -toimintaroolipeli esitteli pelaajille strategisen ja haastavan tieteisseikkailun. Nyt peli on laajentunut ilmaisella JCPD-varustepaketilla, joka sisältää uuden haarniskapaketin ja neljä uutta implanttia. Laajennusosa on saatavilla sekä 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle.

Jericho Cityn kaupungin tiedemiehet ovat kehitelleet uusia välineitä pelaajan löydettäväksi ja käytettäväksi. Keskeisessä osassa on JCPD-poliisivoimien ainutlaatuinen Zola-haarniskakokonaisuus, jonka vahvuutena on nopeasti kerrytettävä stamina-ominaisuus. Kun haarniskaa hyödynnetään yhdessä Omni-Cell Battery Converer -implantin kanssa, joka muuntaa akkuvirtaa droonin ammuksiksi, voi taistelua jatkaa tauotta.

JCPD-varustepaketti on heti saatavilla ilmaiseksi. Kaikki pelin tulevat lisäosat ovat ilmaisia pelin kausikortin omistajille, joka on saatavilla pelin kaikille eri alustaversioille. Lisäksi kausikortin omistajat saavat 48 tunnin etumatkan tammikuussa julkaistavaan The Kraken -lisäosaan, joka tuo mukanaan uusia alueita ja ennennäkemättömiä uhkia.

on synkkään tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa yhdistyvät dystopian synkät tunnusmerkit ja tieteiskirjallisuuden teknologiset ratkaisut. Edeltäjästään poiketen The Surge 2 tarjoaa koettavaksi entistä avoimemman pelimaailman ja aiempaa monipuolisemman taistelujärjestelmän. Haastavan, mutta pelaajaa opettavan taistelumekaniikan myötä pelaaja sukeltaa yhä syvemmälle vaaralliseen pelimaailmaan täynnä erilaisia vihollisia, hyödyllisiä apuvälineitä ja monenlaisia ase- ja varustekokonaisuuksia.

Kommentoi

NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja

NZXT Signal

Laitevalmistaja on lanseerannut kaksi uutta videon kaappauskorttia Signal 4K30 ja HD60 sekä näihin yhteensopivan chat-kaapelin.

Signal -kaappauskortit tarjoavat sisällöntuottajille ja striimaajille edullisen tavan päästä alkuun. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, toimivat USB Gen 2.0 ja HDMI -liittimien avulla ja niihin voi liittää haluamansa konsolin, kameran tai tietokoneen. Laite on myös yhteensopiva videokaappaukseen soveltuvien sovelluksien kuten OBS:n kanssa.

4K30

4K30 on erityisesti korkealaatuiseen striimaukseen suunnattu laite. Se tukee 4K resoluutiota 30 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja laatua 60 fps:n nopeudella. 1400p laatu takaa 144 fps ja 1080p laatu 240 fps:n nopeuden. Hintaa 4K30 laitteelle kertyy 199,99 euroa.

HD60

HD60 on puolestaan ideaali ja Live -striimauksiin 1080p:n resoluution ja 60 fps:n nopeudella. Laite soveltuu erityisesti edellisen sukupolven konsoleille, Switchille tai kameralle, jossa on HDMI-liitin. Hintaa HD60 laitteella kertyy 149,99 euroa.

Lisäksi on lanseerannut erityisesti Signal -laitteille yhteensopivan chat-kaapelin, joka on 2 metriä pitkä ja sen avulla käyttäjät voivat kuulla konsolin äänen ja samalla nauhoittaa ääntä äänikortista. Kaapelille hintaa kertyy 9,99 euroa.

Laitteet ja kaapeli tulevat Euroopan markkinoille kesäkuun 30. päivä.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi