Toimintaroolipeli The Surge 2 päivittyi ilmaisella laajennuksella Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli The Surge 2 päivittyi ilmaisella laajennuksella

The Surge 2

Syyskuussa julkaistu ja juuri Errorissakin uuden pelivideon saanut 2 -toimintaroolipeli esitteli pelaajille strategisen ja haastavan tieteisseikkailun. Nyt peli on laajentunut ilmaisella JCPD-varustepaketilla, joka sisältää uuden haarniskapaketin ja neljä uutta implanttia. Laajennusosa on saatavilla sekä 4- ja One -pelikonsoleille että PC:lle.

Jericho Cityn kaupungin tiedemiehet ovat kehitelleet uusia välineitä pelaajan löydettäväksi ja käytettäväksi. Keskeisessä osassa on JCPD-poliisivoimien ainutlaatuinen Zola-haarniskakokonaisuus, jonka vahvuutena on nopeasti kerrytettävä stamina-ominaisuus. Kun haarniskaa hyödynnetään yhdessä Omni-Cell Battery Converer -implantin kanssa, joka muuntaa akkuvirtaa droonin ammuksiksi, voi taistelua jatkaa tauotta.

JCPD-varustepaketti on heti saatavilla ilmaiseksi. Kaikki pelin tulevat lisäosat ovat ilmaisia pelin kausikortin omistajille, joka on saatavilla pelin kaikille eri alustaversioille. Lisäksi kausikortin omistajat saavat 48 tunnin etumatkan tammikuussa julkaistavaan The Kraken -lisäosaan, joka tuo mukanaan uusia alueita ja ennennäkemättömiä uhkia.

on synkkään tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa yhdistyvät dystopian synkät tunnusmerkit ja tieteiskirjallisuuden teknologiset ratkaisut. Edeltäjästään poiketen 2 tarjoaa koettavaksi entistä avoimemman pelimaailman ja aiempaa monipuolisemman taistelujärjestelmän. Haastavan, mutta pelaajaa opettavan taistelumekaniikan myötä pelaaja sukeltaa yhä syvemmälle vaaralliseen pelimaailmaan täynnä erilaisia vihollisia, hyödyllisiä apuvälineitä ja monenlaisia ase- ja varustekokonaisuuksia.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta Tom Clancy’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi