Toimintaroolipeli The Surge 2 päivittyi ilmaisella laajennuksella Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli The Surge 2 päivittyi ilmaisella laajennuksella

The Surge 2

Syyskuussa julkaistu ja juuri Errorissakin uuden pelivideon saanut -toimintaroolipeli esitteli pelaajille strategisen ja haastavan tieteisseikkailun. Nyt peli on laajentunut ilmaisella JCPD-varustepaketilla, joka sisältää uuden haarniskapaketin ja neljä uutta implanttia. Laajennusosa on saatavilla sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Jericho Cityn kaupungin tiedemiehet ovat kehitelleet uusia välineitä pelaajan löydettäväksi ja käytettäväksi. Keskeisessä osassa on JCPD-poliisivoimien ainutlaatuinen Zola-haarniskakokonaisuus, jonka vahvuutena on nopeasti kerrytettävä stamina-ominaisuus. Kun haarniskaa hyödynnetään yhdessä Omni-Cell Battery Converer -implantin kanssa, joka muuntaa akkuvirtaa droonin ammuksiksi, voi taistelua jatkaa tauotta.

JCPD-varustepaketti on heti saatavilla ilmaiseksi. Kaikki pelin tulevat lisäosat ovat ilmaisia pelin kausikortin omistajille, joka on saatavilla pelin kaikille eri alustaversioille. Lisäksi kausikortin omistajat saavat 48 tunnin etumatkan tammikuussa julkaistavaan The Kraken -lisäosaan, joka tuo mukanaan uusia alueita ja ennennäkemättömiä uhkia.

The Surge 2 on synkkään tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa yhdistyvät dystopian synkät tunnusmerkit ja tieteiskirjallisuuden teknologiset ratkaisut. Edeltäjästään poiketen The Surge 2 tarjoaa koettavaksi entistä avoimemman pelimaailman ja aiempaa monipuolisemman taistelujärjestelmän. Haastavan, mutta pelaajaa opettavan taistelumekaniikan myötä pelaaja sukeltaa yhä syvemmälle vaaralliseen pelimaailmaan täynnä erilaisia vihollisia, hyödyllisiä apuvälineitä ja monenlaisia ase- ja varustekokonaisuuksia.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.