Toimintaseikkailu City Of Brass ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaseikkailu City Of Brass ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Tuhat ja yksi yötä -aiheinen toimintaseikkailupeli on seuraava Epic Games Storen ilmaispeli. Peli on australialaisen Uppercut Gamesin kehittämä. Firman perustajat ovat työskennelleet aiemmin mm. , sekä -pelien parissa.

Vahvasti dungeon crawler -elementtejä hyödyntävässä pelissä kaikki käytävät ja huoneet ovat proseduraalisesti luotuja. Pelaaja omaksuu varkaan roolin ja joutuu taistelemaan tiensä piilotetun aarteen luoksi.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. , , , , , , sekä . Nyt yhtiö on lyhentänyt ilmaispelien julkaisuvälin viikkoon.

City Of Brass on ladattavissa :lle aina kesäkuun 6. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa sivulta kuvattu rakentelupeli .

Kommentoi

Tulevasta Path of Exile 2 -pelistä saatiin 20-minuuttinen uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Path of Exile 2 -pelistä saatiin 20-minuuttinen uusi pelivideo

Path of Exile 2

Grinding Gear Games on julkaissut 20-minuuttisen uuden pelivideon tulevasta Path of Exile 2 -roolipelistä.

Videolla nähdään materiaalia pelin toiselta osuudelta nimeltään Vastiri Desert. Nähtävillä on myös uusia asetyyppejä kuten keihäitä ja varsijousia. Luonnollisesti myös pelin grafiikkoja on päivitelty edellisestä ja animaatiot ovat sulavampia.

Path of Exile -pelin uusi lisäosa Ultimatum puolestaan ilmestyy huhtikuun 16. päivä :lle ja :lle, sekä huhtikuun 21. päivä konsoleille.

Path of Exile 2 ilmestyy alustavasti vuonna 2022 PC:lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Skydome -areenamoninpelissä yhdistyvät sankarit ja tornipuolustus Kommentit pois päältä artikkelissa Skydome -areenamoninpelissä yhdistyvät sankarit ja tornipuolustus

Skydome

Gamigo on julkistanut uuden 4 vs 4 -areenamoninpelin nimeltään Skydome. MOBAn ja tornipuolustuksen saumattomasta sekoituksesta koostuva Skydome on ainutlaatuisen yhteistyömäinen ja kilpailullinen nimike, joka toimii toisin kuin mikään muu. Pelin suljettu beetaversio julkaistaan myöhemmin tänä keväänä.

Skydomen pelaajia odottaa yhä kasvava maailma, joka on täynnä mukaansatempaavia tarinoita ja erilaisia hahmoja. Pelaajien on koottava ryhmä taitavia sankareita puolustamaan tukikohtaansa ja murskaamaan vihollisen muurit sivutavoitteiden saavuttamisen lomassa. Ottelun lopputulos riippuu siitä, työskentelevätkö kaikki yhdessä. Dawn Templessä, pelin ensimmäisessä pelattavassa kartassa, sankareiden on yhdistettävä voimansa ja kohdattava lukemattomia voimakkaiden vihollisten aaltoja. Täällä Skirmisherit, Guardianit, Hunterit ja muut mestarit kohtaavat eeppisen taistelun Auringon ja Kuun välillä päättääkseen, kenen pitäisi olla ylin hallitsija.

Muinaisten ihmisten luoma Skydome on temppeli, joka kelluu korkealla taivaan yläpuolella. Mestarit lähetetään sieltä taistelemaan armeijoita ja hirviöitä vastaan ympäri universumia, käyttäen omia yksilöllisiä strategioitaan ja taitojaan luodakseen puolustuksia sekä torneja ja hallitakseen taisteluareenaa. Kahta samanlaista hahmoa ei ole, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden tutkia uusia kykyjä, puolustustorneja ja strategioita jokaisen sankarin kanssa.

Skydome

Skydomessa pelaajat sukeltavat suoraan nopeatempoisiin isometrisiin toimintaotteluihin, ja heitä odottavat jännittävät haasteet joka käänteessä. Pelityylistä riippuen pelaajat voivat laatia yksityiskohtaisia strategioita neljän hengen joukkueissa tai syöksyä suoraan taisteluun käyttämällä erityisiä toimintataitoja vastustajiensa sabotoimiseen. Päätavoite on vihollisten patsaiden valloitus. Kuoleman labyrintit, taikaportaalit ja ajan manipulointi ovat kaikki osa pelaajien strategiaa tulla lopulliseksi mestariksi tässä eeppisessä tornipuolustuskokemuksessa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Monipuolisten mestarien kattaus omilla ainutlaatuisilla taidoillaan ja voimillaan
  • Nopeatempoinen isometrinen 3D-toimintastrategia
  • Pelaajat voivat käyttää seiniä ja torneja vahvistaakseen karttaansa
  • Toimintataitojen käyttö suoraan vihollisten puolustuksen häirintään
  • MOBA-tyyliset viidakkoalueet, joissa on ainutlaatuisia pomohirviöitä
  • Hyökkäysjärjestelmä: voita alueellesi tunkeutuvien hirviöiden aallot ja taistele vihollisiasi vastaan käyttämällä vahvistuksia, ylimääräisiä joukkoja ja paljon muuta
  • 4 v 4 -joukkuepohjaiset moninpeliottelut: Työskentele tiiminä vihollisten päihittämiseksi
  • Kausittainen luokittelujärjestelmä julkaisupäivänä

Ajan myötä Gamigo tarjoaa pelaajille säännöllisiä päivityksiä, jotka sisältävät uusia pelielementtejä, mestareita, karttoja ja paljon muuta.

Skydome on saapumassa :lle ja tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kommentoi