Toimittaja listasi viisi odotetuinta videopeliä vuodelle 2022 – onko listauksessa sinun suosikkiasi? Kommentit pois päältä artikkelissa Toimittaja listasi viisi odotetuinta videopeliä vuodelle 2022 – onko listauksessa sinun suosikkiasi?

Alun perin vuodelle 2021 ilmoitetut pelit saavat vuoden 2022 näyttämään odotetulta pelijulkaisujen suhteen. Jopa ilman ylimääräisiä bonusjulkaisuja ja DLC-sisältöjä, se tulee olemaan melkoinen vuosi meille peliharrastajille. Joillekin suosikkipeleillemme on luvassa kauan odotetut jatko-osat, sekä pelisarjojen ns.”reboottaukset” eli uudelleenkäynnisykset. Lisäksi osa Early Access-peleistä, joista olemme aiemmin saaneet nauttia, julkaistaan ​​todennäköisesti kokonaisuudessaan vuonna 2022.

Toimittajamme kolusi tulevan vuoden pelijulkaisut ja valkkasi niistä oman TOP5-listauksensa.

Elden Ring

Elden Ringillä on mahdollisuus olla vuoden 2022 suurin peli. on kuin kaikessaan paitsi nimessä. Sen avoin maailma on upea, kunnianhimoinen ja lähestyttävämpi kuin mikään, mitä FromSoftware on tähän mennessä kehittänyt. Elden Ring kannustaa sinua yhdistämään sekä lähitaistelua että taikuutta taisteluissa.

Hollow Knight: Silksong

Hollow Knight on yksi erinomaisista Indie-peli ihmeistä. Se, mikä alkoi Hollow Knightin laajennuspaketista, kehittyi täydelliseksi jatko-osaksi, jossa pääosassa oli ensimmäisen pelin vihollinen, kilpailija ja satunnainen pomo Hornet. Hollow Knightin tapahtumien jälkeen hän joutuu uuteen valtakuntaan, kauaksi kotoaan Hallownestista, ja hänen on noustava sen huipulle paljastaakseen sen mysteerit.

Company Of Heroes 3

on reaaliaikainen strategia peli. Sen vuoropohjainen kampanja on osoittautunut jännittävimmäksi lisäykseksi. Se perustuu Company of Heroes 2:n Ardennes Assault -laajennukseen, joka on dynaaminen ja epälineaarinen, ja siitä on tulossa sarjan tähän mennessä suurin ja monimutkaisin kampanja.

Slime Rancher 2

Rainbow Islandin uudet puitteet tuovat lisää limaa maatilalle. Mukaan on tullut muun muassa puuvilla-slime, vesikalastus-slime ja pupu-korvalajike. Ne kaikki ovat varmasti ihastuttavia ja tuottavat tontteja, joita voi sitten korjata kylmille koville newbuckeille. Miten outo ja kiehtova peli tulee olemaankaan uusine sisältöineen.

Dying Light 2

saapuu vihdoin ja viimein hyppysiimme helmikuun 4.päivä. Pelissä seurataan Aiden Caldwellin tarinaa tämän seikkailuissa Villedorin kaupungissa. Kyseinen kaupunki on selvinnyt zombieinvaasiolta myrkyttämällä kadut voimakkaalla myrkyllä. Myrkky kuitenkin tappaa kaiken katutasolla ja ihmiset ovat joutuneet muuttamaan korkeiden rakennuksien katoille elämään.

Peli paljastettiin alunperin vuoden 2018 E3 -messuilla ja vuosi sen jälkeen se sai julkaisuajankohdakseen kevään 2020. Sittemmin pelin julkaisua on kuitenkin viivästetty useita kertoja.

Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri

Elden Ring - Shadow of the Erdtree

FromSoftware ja Bandai Namco Entertainment ovat julkaisseet trailerin suositun -pelin ensimmäselle Shadow of the Erdtree -lisäosalle. Odotettu jatko-osa palkitulle toimintaroolipelille julkaistaan 21. kesäkuuta.

Shadow of the Erdtree vie pelaajat Varjon Maahan, jossa he pääsevät mysteerien ja vaarojen täyteiselle seikkailulle. Kohtaa entistä pahempia pomovastuksia, uusien aseiden ja panssareiden avustamana. Seuraa Miquellan jalanjälkiä ja paljasta Elden Ringin pimeä puoli.

Shadow of the Erdtree ilmestyy kaksi vuotta suursuositun pelin ilmestymisen jälkeen. FromSoftwaren Hidetaki Miyazakin ja fantasiakirjailija George R. R. Martinin luoma peli on saanut huikeita arvosteluita ja voittanut useita palkintoja, kuten vuoden peli palkinnon The Game Awards 2022 -atapahtumassa.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree julkaistaan :lle, :lle, :lle, sekä S:lle ja :lle Steamin kautta. Lisäosan voi ennakkotilata kaikille alustoille, myös erikoispaketeissa, jotka sisältävät peruspelin.

Steam saapui Teslan autoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Steam saapui Teslan autoihin

Tesla

tuo tuttuun tapaan autoihinsa uusia päivityksiä vuoden lopulla. Viimeisimmän päivityksen myötä autoihin on tullut tuki -pelialustalle. Jatkossa voit siis pelata aiempien pelien lisäksi mm. tai vaikkapa -pelejä autossasi.

Voit katsoa koko listan päivityksistä alta:

 • Apple Music
 • Ohjaamon kameran käyttö koiratilassa
 • Valoshow (auto tanssii), voidaan ajoittaa 10 minuuttia etukäteen
 • Ilmastointituulettimen nopeutta voi säätää myös silloin, kun ilmastointi on asetettu automaattiselle
 • MyQ-talliyhteyden tuki
 • Automaattiset vilkut, jotka voivat sammuvat automaattisesti kaistanvaihdon jälkeen
 • Mahjong -peli
 • Parannuksia puheluiden käyttökokemukseen
 • Mediasäätimet on siirretty lähemmäs kuljettajaa
 • Päästötestitila (pieruäänet), jonka voi käynnistää puhelinsovelluksen kautta
 • Sateenkaarianimaatio näytetään aina kun autopilotti on aktiivinen
 • Ratatila Y:n Performace

Päivitykset ovat ilmaisia Teslan omistajille ilmaisia ja ovat ladattavissa autoihin.