Toimittaja listasi viisi odotetuinta videopeliä vuodelle 2022 – onko listauksessa sinun suosikkiasi? Kommentit pois päältä artikkelissa Toimittaja listasi viisi odotetuinta videopeliä vuodelle 2022 – onko listauksessa sinun suosikkiasi?

Alun perin vuodelle 2021 ilmoitetut pelit saavat vuoden 2022 näyttämään odotetulta pelijulkaisujen suhteen. Jopa ilman ylimääräisiä bonusjulkaisuja ja DLC-sisältöjä, se tulee olemaan melkoinen vuosi meille peliharrastajille. Joillekin suosikkipeleillemme on luvassa kauan odotetut jatko-osat, sekä pelisarjojen ns.”reboottaukset” eli uudelleenkäynnisykset. Lisäksi osa Early Access-peleistä, joista olemme aiemmin saaneet nauttia, julkaistaan ​​todennäköisesti kokonaisuudessaan vuonna 2022.

Toimittajamme kolusi tulevan vuoden pelijulkaisut ja valkkasi niistä oman TOP5-listauksensa.

Elden Ring

Elden Ringillä on mahdollisuus olla vuoden 2022 suurin peli. Elden Ring on kuin Dark Souls 4 kaikessaan paitsi nimessä. Sen avoin maailma on upea, kunnianhimoinen ja lähestyttävämpi kuin mikään, mitä on tähän mennessä kehittänyt. Elden Ring kannustaa sinua yhdistämään sekä lähitaistelua että taikuutta taisteluissa.

Hollow Knight: Silksong

Hollow Knight on yksi erinomaisista Indie-peli ihmeistä. Se, mikä alkoi Hollow Knightin laajennuspaketista, kehittyi täydelliseksi jatko-osaksi, jossa pääosassa oli ensimmäisen pelin vihollinen, kilpailija ja satunnainen pomo Hornet. Hollow Knightin tapahtumien jälkeen hän joutuu uuteen valtakuntaan, kauaksi kotoaan Hallownestista, ja hänen on noustava sen huipulle paljastaakseen sen mysteerit.

on reaaliaikainen strategia peli. Sen vuoropohjainen kampanja on osoittautunut jännittävimmäksi lisäykseksi. Se perustuu Company of Heroes 2:n Ardennes Assault -laajennukseen, joka on dynaaminen ja epälineaarinen, ja siitä on tulossa sarjan tähän mennessä suurin ja monimutkaisin kampanja.

Rainbow Islandin uudet puitteet tuovat lisää limaa maatilalle. Mukaan on tullut muun muassa puuvilla-slime, vesikalastus-slime ja pupu-korvalajike. Ne kaikki ovat varmasti ihastuttavia ja tuottavat tontteja, joita voi sitten korjata kylmille koville newbuckeille. Miten outo ja kiehtova peli tulee olemaankaan uusine sisältöineen.

2

2 saapuu vihdoin ja viimein hyppysiimme helmikuun 4.päivä. Pelissä seurataan Aiden Caldwellin tarinaa tämän seikkailuissa Villedorin kaupungissa. Kyseinen kaupunki on selvinnyt zombieinvaasiolta myrkyttämällä kadut voimakkaalla myrkyllä. Myrkky kuitenkin tappaa kaiken katutasolla ja ihmiset ovat joutuneet muuttamaan korkeiden rakennuksien katoille elämään.

Peli paljastettiin alunperin vuoden 2018 E3 -messuilla ja vuosi sen jälkeen se sai julkaisuajankohdakseen kevään 2020. Sittemmin pelin julkaisua on kuitenkin viivästetty useita kertoja.

Kommentoi

Company of Heroes 3 ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Company of Heroes 3 ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri

Company of Heroes 3

Reaaliaikainen strategiapeli ilmestyy vihdoin marraskuun 17. päivä :lle Steamin kautta. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

sijoituuu Toisen maailmansodan välimeren näyttämölle ja siinä liittoutuneet taistelevat läpi Pohjois-Afrikan ja jatkavat siitä Eurooppaan Italian kautta. Pelissä pelaajat voivat ohjata sekä maa-, ilma- ja merijoukkoja.

Company of Heroes 3 -peli ilmestyy :lle Steamin kautta marraskuun 17. päivä.

Kommentoi

Elden Ring -kehittäjän seuraava peli jo pitkällä kehityksessä Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -kehittäjän seuraava peli jo pitkällä kehityksessä

Elden Ring

From Softwaren viimeisin tekele paistattelee parhaillaan kovassa suosiossa, mutta studion seuraava peli on jo pitkällä kehityksessä.

Japanilainen pelisivusto 4Gamer tavoitti studion johtajan Hidetaka Miyazakin ja tämä kertoi projektin olevan kehityksen loppuvaiheille. Mitään tarkempaa tietoa kyseisestä pelistä ei kuitenkaan saatu.

Huhujen mukaan kyseessä saattaisi olla uusi Armored Core -peli. Miyazaki kertoi myös haluavansa keskittyä jatkossa abstraktimpaan fantasiamaailmaan.

Kommentoi