Toisen maailmansodan moninpeli Hell Let Loose saapuu uuden sukupolven konsoleille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Toisen maailmansodan moninpeli Hell Let Loose saapuu uuden sukupolven konsoleille lokakuussa

Hell Let Loose

Toiseen maailmansotaan sijoittuva Hell Let Loose -peli on saapumassa ja X sekä S -konsoleille lokakuun 5. päivä. Pelin taustalla on kehittäjä sekä julkaisija Team17.

Peli ilmestyi alunperin PC:lle tilassa vuonna 2019 ja lopullinen versio saapui PC:lle heinäkuussa 2021.

Ilmestyessään pelissä tulee olemaan Offensive -pelitila, jossa toinen joukkue hyökkää ja toinen puolustaa. Yhteensä pelissä on kymmenen eri karttaa kuten Omaha Beach, Carentan, Foy ja Hill 400. Kartoilla on yhteensä lähes 100 valtauspaikkaa ja tarjoavat näin tuhansittain erilaisia taisteluita.

50 pelaajan joukkueet jakautuvat Armor, Infantry ja Recon luokkiin ja Officer johtaa joukkoa. Saatavilla on myös 14 erilaista roolia kuten Medic, Machinegunner, Commander, Crewman, Sniper, Engineer, Tank Crewmen ja Support.

Hell Let Loose -peli on saapumassa ja X sekä S -konsoleille lokakuun 5. päivä. Pelin avoin -testi järjestetään PS5-konsolilla syyskuun 16. päivä.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

on julkaissut uusimman 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös PlayStation 4 Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, Xbox One ja Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on yhteensopiva PlayStation 5 ja sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi