Tokyo Games Showissa Capcomilta paljastus. Mikä on Project Resistance? Kommentit pois päältä artikkelissa Tokyo Games Showissa Capcomilta paljastus. Mikä on Project Resistance?

Syyskuun 9. päivä pääsemme näkemään trailerin Capcompin Project Resistancesta. Ja pelin pääsee näkemään Tokyo Games Showissa. Mistä on kyse? Hirveän vaikea sanoa vielä, mutta logon kirjoitusasussa valkoisista kirjaimista kaksi on korostettu punaisella värillä. Nämä kirjaimet ”RE” viittaavat uuteen Resident Eviliin.

Seuraa tätä virallisilla nettisivuilla: https://www.project-resistance.com/en/

Kaipaatko helvetillistä peli-Halloweenia? Näitä toimittajamme suosittelee Kommentit pois päältä artikkelissa Kaipaatko helvetillistä peli-Halloweenia? Näitä toimittajamme suosittelee

Halloween errori.net

lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä oikeaan tunnelmaan kuin sukeltaa syvälle pelimaailman kauhutarjontaan? Olitpa sitten veteraanipelaaja tai etsit ensimmäistä kauhupeliäsi, tässä on lista toimittajamme, henkilökohtaisesti hyytävimmistä peleistä, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä Halloween-yönä.

Helvetillistä peli-Halloweenia teille, rakkaat lukijamme…

Amnesia: The Dark Descent

: The Dark Descent on Thomas Gripin luoma indie-kauhupeli, joka tunnetaan herkästi nousevista karvoistaan. Vaikka moni ei olisi itse pelannut tätä indie-helmeä, on peli kuitenkin saavuttanut mainetta, ja syystäkin. The Dark Descent näytti, ettei pelottavuuden saavuttamiseen tarvita suurta budjettia.

Tätä ensimmäisen persoonan näkökulmasta pelattavaa peliä pelatessa tuntee konkreettisesti olevansa ansassa keskellä painajaismaista hirviöiden maailmaa. Pelissä pelaajan on paettava kauhujen täyteistä Brennenburgin linnaa ja selvitettävä sen monia jännittäviä pulmia, mikä tekee kokemuksesta erityisen nautinnollisen.

Outlast

Vaikka 2 saattoikin ylpeillä paremmilla grafiikoilla ja syvemmällä tarinalla, ensimmäinen osa vei voiton sen pelottavuudella.

Outlast vie pelaajan ensimmäisen persoonan näkökulmasta kammottavalle matkalle paikkaan, jonne harva toivoisi joutuvansa – vanhaan ja synkkään mielisairaalaan. Se näyttää ulkoisesti autiolta, mutta sen käytävät ovat kaukana tyhjistä. Ja pahinta on, että olet siellä yksin, yöaikaan, vuoristoisella seudulla, kaukana mistään avusta. Pelissä pelaajan on tarkkailtava ympäristöään videokameran yönäköominaisuuden avulla, mutta rajoitetulla akunkestolla – ja juuri se tekee pelikokemuksesta entistä ahdistavamman. Kamera luo rakeisen ja epäselvän vihreän hehkun, mikä vain korostaa ympäröivää painostavaa tunnelmaa.

Ottaen huomioon sen vaatimattoman budjetin, Outlast yllätti monenlaiset odotukset merkittävillä myyntiluvuillaan. Se on eittämättä yksi kaikkien aikojen pelottavimmista peleistä.

Resident Evil – Pelisarja

Siitä hetkestä, kun astui pelimaailmaan vuonna 1996, se on määrittänyt selviytymiskauhupelien standardit. Tämä legendaarinen sarja käsittää tällä hetkellä lähes 30 peliä, ja pelottavimman pelin valitseminen joukosta on haastava tehtävä. Toimituksemme kuitenkin suosittelee tätä!

Until Dawn

on kuin interaktiivinen versio elokuvasta ”Cabin in the Woods”. Kahdeksan teini-ikäistä ystävystä päättää viettää mökkiloman syrjäisessä metsässä. Ennen kuin he ehtivät nauttia lomastaan kovin pitkään, ensimmäinen kohtalokas tapahtuma jo varjostaa iloa, ja nyt heidän täytyy yrittää selvitä hengissä aamun ensi säteisiin asti.

Pelaajana pääset tutustumaan jokaiseen näistä nuorista, ja sinun tehtäväsi on auttaa heitä selviämään sekä mökin sisällä että sen ulkopuolisista uhista. Peli vaatii sinulta jatkuvasti päätöksentekokykyä, ja jokainen valinta vaikuttaa siihen, miten tarina etenee. Onko valintasi oikea? Vai johtaako se traagisiin seurauksiin? Pelaajana sinulla on vastuu sadoista mahdollisista lopputuloksista. On täysin mahdollista saada jokainen hahmo selviytymään, mutta se vaatii taitoa, harkintaa ja myös hieman onnea.

Until Dawn ei ole perinteinen toimintapeli. Sen sijaan se keskittyy nopeisiin QTE-tapahtumiin (Quick Time Events), ympäristön tutkimiseen ja vinkkien keräämiseen, jotka auttavat sinua tekemään kriittisiä päätöksiä – päätöksiä, jotka voivat olla kirjaimellisesti elämän ja kuoleman kysymys.

Silent Hill 2

Silent Hill -pelisarja on kauhugenren ikoni, ja sen pelottavista seikkailuista tunnetuin on epäilemättä . Tämä mestariteos toi mukanaan yhden tunnetuimmista kauhuhahmoista, Pyramid Headin. Kun puhutaan Silent Hillistä, monen ensimmäinen ajatus liikkuu tämän mystisen ja pelottavan hahmon ympärillä. Mutta peli on paljon muutakin kuin vain yksi hahmo; se on sumun peittämä kaupunki, jossa jokainen askel voi paljastaa uuden kauhistuttavan yllätyksen. Vaikka pelin grafiikka saattaa olla aikansa tuotetta, sen luoma tunnelma ja intensiteetti ovat ajattomia.

Pelin sydämessä on tarina Jamesista, joka saapuu Silent Hillin sumuiseen kaupunkiin etsimään vastauksia. Mystinen kirje, joka näyttää olevan peräisin hänen edesmenneeltä vaimoltaan, houkuttelee hänet takaisin painajaiseen, joka on täynnä kauhua ja epätoivoa. Kaupunki paljastaa Jamesille paitsi ulkoisia kauhuja, myös syvän syyllisyyden ja ahdistuksen, joka kumpuaa hänen sisältään. Jokainen nurkka, jokainen huone ja jokainen katu tuovat mukanaan uuden kauhukokemuksen, mutta Jamesin on jatkettava eteenpäin, jos hän haluaa saada selville totuuden.

Silent Hill 2 ei ole vain kauhupeli; se on syvä sukellus ihmismieleen ja sen pimeisiin syvyyksiin. Se on peli, joka ei jätä ketään kylmäksi ja jonka tarina jää mieleen pitkäksi aikaa. Se on mestarillinen yhdistelmä psykologista kauhua ja syvällistä tarinankerrontaa, ja se on ehdoton kokemus jokaiselle kauhufanille.The Division 2 -pelin viidennen pelivuoden toinen kausi tarjoaa uutta pelattavaa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -pelin viidennen pelivuoden toinen kausi tarjoaa uutta pelattavaa – katso traileri

The Division 2

Ubisoft laajentaa suositun Tom Clancy's -toimintapelin eeppistä tarinaa viidennen pelivuoden toisella kaudella. Katso traileri alta.

Division-agenttien tarina entisessä pääkaupungissa Washington D.C.:ssä haarautuu moneen suuntaan, kun tehtävien kirjo kattaa kadonneiden ihmisten etsintää, The Castle -tukikohdan uudisrakentamista ja pahamaineisten kohteiden metsästystä. Viidennen pelivuoden toinen kausi, Puppeteers, tarjoaa sekä uusia varusteita ja asusteita kerättäväksi että tuo mukanaan pelihistorian haastavimmat tehtäväkokonaisuudet.

Ensimmäisessä The Division -pelissä nähdyt Incursion-tehtävät edustavat kaikkein kokeneimmille ja osaavimmille pelaajille tarkoitettua loppupään haastekokonaisuuksia. Nyt Incursion-tehtävät nähdään ensimmäistä kertaa myös The Division 2 -pelissä ja näistä ensimmäinen on Paradise Lost. Se sijoittuu Mereth Estaten alueelle, jonka Cleaners-jengi on ottanut haltuunsa. Mikä pahinta, paikka on liekeissä.

Raid-tehtävien tapaan tämä Incursion-tehtävä on enintään neljän pelaajan tiimille, jolta odotetaan keskinäistä strategiaa ja kommunikointia tehtävän läpäistäkseen. Huomiota tulee kiinnittää myös hahmokohtaisiin varusteisiin, sillä huonolla valmistelulla Incursion-tehtävä loppuu ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Palkinnoksi suorituksesta pelaajat ansaitsevat exotic-luokitustason esineen monista vaihtoehdoista. Nämä erikoispalkinnot ovat saatavilla vain Paradise Lost -tehtävästä.

Lisäksi viidennen pelivuoden toinen kausi sisältää uuden ilmaisen pass track -palkintoväylän, josta pelaajat saavat saavutusten ja etenemisen mukaan erilaisia palkintoja. Näitä ovat muun muassa exotic-tason rintapanssari ja ase sekä valikoima tavallisempia varusteita. Pass track -väylän premium-puoli tarjoaa harvinaisempia varusteita ja kosmeettisia lisäyksiä, jotka eivät sisälly perustason palkintoväylään.

Lisäksi uuteen pelikauteen sisältyy kaksi varustetapahtumaa, jotka sisältävät valikoiman kosmeettisia lisäyksiä agenttihahmoille. Näistä ensimmäinen, Nexus, alkaa 17. lokakuuta ja sisältää neonteemaisia varustepäivityksiä. Lähempänä joulua on luvassa talviteemainen tapahtuma, jossa on luvassa asianmukaisia varustepäivityksiä.

Puppeteers-pelikauden uudet tehtävät vaativat toimiakseen sekä peruspelin että Warlords of New York -lisäosan omistamisen.

The Division 2 on saatavilla , , ja S sekä -pelikonsoleille, että :lle.