Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli laajenee uudella operaatiolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli laajenee uudella operaatiolla

Ghost Recon Breakpoint

Avoimen maailman Tom Clancy’s Breakpoint -toimintapeli laajenee uudella pelimuodolla. Operation Motherland -lisäosa sijoittuu kuukausia pelin päätarinan jälkeiseen aikaan, jolloin pelin aiemmin keskipisteessä ollut Auroan saari on saavuttamassa itsenäisen päätäntävallan neutraalina saarivaltiona CIA-tiedustelujärjestön avulla. Ennen rauhaa tiedustelujärjestöltä kuitenkin vaaditaan toimia saarella olevien jännitteiden purkamiseksi. Tähän vastaa operaatio Motherland.

Tämän myötä avautuu Conquest-pelimuoto, joka tarjoaa vaihtoehtoisen tavan kokea Breakpoint-pelin tarinatila. Pelihahmo apureineen joutuu valloittamaan alueita Bodark-joukoilta sekä iskemään näiden tukikohtiin ja eliminoimaan Bodark-upseereja. Valloitusoperaation edetessä Auroa vapautuu alue kerrallaan roistoarmeijan hallinnasta. Bodark-sotilaat poikkeavat aiemmista vihollisista erilaisen varustuksen ja erikoissotilaiden myötä. Myös pelaajalle avautuu käyttöön uusia pelitasoja ja ominaisuuksia operaation edistyessä.

’s Breakpoint -toimintapeli on saatavana sekä ja One -konsoleille että PC:lle. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5 ja X sekä S -konsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla ja UPLAY+-tilauspalveluille.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Games Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa Deck peli-PC:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Steam Deck noudattelee Nintendo Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-PC:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi