Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine asettaa pelaajat taktisen haasteen eteen Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine asettaa pelaajat taktisen haasteen eteen

Ubisoft julkisti -pelimessuilla huippusuositun ’s Rainbow Six -pelisarjan laajenevan uudenlaisella pelikokemuksella. Tom Clancy’s Quarantine laajentaa taktista taistelupelaamista uudenlaisella kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodolla.

Ubisoft Montrealin kehittämä peli sijoittuu Rainbow Six -peliuniversumin tulevaisuuteen. Rainbow-tiimillä on vastassa äärimmäisen vaarallisia ja rajusti mutatoituneita muukalaisloisia, jotka voivat ohjata valtaamaansa olentoa omien pyrkimystensä mukaan. Näin isäntäolennoista tulee uhkia sekä itselleen että ympäristölleen.

”Pyrimme luomaan täysin uudenlaisen taktisen toimintakokemuksen yhteistyöpelaamista ajatellen, joka samalla hyödyntäisi yhtä tämän sukupolven parhaista ammuskelupeleistä. Mitä Rainbow Six: Siege on PvP-pelaamiselle, Quarantine on sitä yhteistyöpelaamiselle.”kommentoi pelin johtava pelisuunnittelija Bio Jade Adam-Granger.

Pelaajille onkin luvassa intensiivisiä, kaoottisia ja arvaamattomia kohtaamisia vihamielisten muukalaisten kanssa. Quarantine ei päästä pelaajiaan helpolla.

’s Quarantine tulee saataville sekä 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle alkuvuodesta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi