Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine asettaa pelaajat taktisen haasteen eteen Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine asettaa pelaajat taktisen haasteen eteen

julkisti E3-pelimessuilla huippusuositun Tom Clancy's Rainbow Six -pelisarjan laajenevan uudenlaisella pelikokemuksella. laajentaa taktista taistelupelaamista uudenlaisella kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodolla.

Ubisoft Montrealin kehittämä peli sijoittuu Rainbow Six -peliuniversumin tulevaisuuteen. Rainbow-tiimillä on vastassa äärimmäisen vaarallisia ja rajusti mutatoituneita muukalaisloisia, jotka voivat ohjata valtaamaansa olentoa omien pyrkimystensä mukaan. Näin isäntäolennoista tulee uhkia sekä itselleen että ympäristölleen.

”Pyrimme luomaan täysin uudenlaisen taktisen toimintakokemuksen yhteistyöpelaamista ajatellen, joka samalla hyödyntäisi yhtä tämän sukupolven parhaista ammuskelupeleistä. Mitä Rainbow Six: Siege on PvP-pelaamiselle, Quarantine on sitä yhteistyöpelaamiselle.”kommentoi pelin johtava pelisuunnittelija Bio Jade Adam-Granger.

Pelaajille onkin luvassa intensiivisiä, kaoottisia ja arvaamattomia kohtaamisia vihamielisten muukalaisten kanssa. Quarantine ei päästä pelaajiaan helpolla.

Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine tulee saataville sekä - ja -pelikonsoleille että :lle alkuvuodesta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.