Tom Clancy’s The Division 3: Julkaisuaikaa arvuutellaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Clancy’s The Division 3: Julkaisuaikaa arvuutellaan

Monille ryöstöammuntapelien ystäville on vaikea löytää yhtä mukaansatempaavaa sarjaa kuin The Division. Kahden menestyksekkään pelin jälkeen on selvästi tietoinen siitä, että kyseessä on merkityksellinen osa jatkuvasti laajenevaa katalogiaan. Ei siis ole yllätys, että yritys työstää parhaillaan kolmatta osaa. Uuden sukupolven laitteiston ja kahdesta ensimmäisestä pelistä opittujen kokemusten myötä Tom Clancy's The Division 3:n on lähes varmaa tulla ryminällä ja vakiinnuttaa sarjan asemaa entisestään yhtenä Ubisoftin rakastetuimmista.

Tiedämme, että Tom Clancy's The Division 3 on Massive Entertainmentin kehitystyössä, ja Julian Gerighty toimii tuotantojohtajana. Muuten pelistä ei ole vielä paljastettu paljoakaan. Tässä kuitenkin kaikki, mitä tällä hetkellä tiedämme The Division 3:sta.

Julkaisuaika

The Division 3:lla ei ole vielä virallista julkaisupäivää. Koska pelistä ei ole edes julkaistu traileria, on turvallista olettaa, ettei sitä tulla näkemään ainakaan ennen vuotta 2025 – vaikka toisin onkin joskus käynyt.

Tulossa PC:lle ja viimeisimmille konsoleille

The Division 3:n julkaisualustoista ei ole tehty ilmoitusta. Aiempien The Division -pelien perusteella odotamme kuitenkin pelin ilmestyvän PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja PC:lle. Seuraavan Nintendo-konsolin mahdollisen tehon kasvun myötä on olemassa pieni mahdollisuus, että peli tulisi lopulta myös sille alustalle. Aika näyttää.

Moninpeli mukana

The Division -sarjaa voi pelata pitkälti myös yksin, mutta se on suunniteltu yhdistelmäksi yhteistyö- ja kilpapelaamista. Jos The Division 3 seuraa kahden ensimmäisen pelin jalanjälkiä – eikä meillä ole syytä epäillä sitä – fanit voivat odottaa yhteistyötä tehtävissä ja raideissa sekä taistelua muita pelaajia vastaan Dark Zonessa.

Ennakkotilaus

The Division 3 ei ole tällä hetkellä ennakkotilattavissa, mutta aiempien Ubisoft-julkaisujen perusteella pelaajien kannattaa odottaa useita eri versioita, joissa on erilaisia lisäosia. Kalliimmat versiot sisältävät todennäköisesti tulevan DLC:n sisältävän kausipassin sekä muita pelin sisäisiä herkkuja.

Lähde: Digital Trends

Uusi Monopoly -videopeli ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Monopoly -videopeli ilmestyy syyskuussa

Monopoly

on julkaissut seuraavan sukupolven digitaalisen version ikonisesta -pöytäpeliklassikosta. ja Wizards of the Coast -kanssa toteutettu uusi peli herättää klassisen pelisarjan eloon parannetuilla grafiikoilla ja pelattavuudella.

Upea ja elävä 3D-maailma

Uusi Monopoly herättää pöytäkokemuksen eloon, kun pelaajat liikkuvat laudalla. He voivat ihailla naapurustoa ja katsella, kuinka se muuttuu heidän silmiensä edessä aurinkoisista aamuista myrskyisiin öihin. Pelaaja voi tutkia kaupungin jokaista nurkkaa löytääkseen piilotettuja poletteja. Pelaajien kannattaa kuitenkin varoa ja pitää silmällä herra Monopolya, joka saattaa olla piilossa aivan pelaajan silmien edessä.

Pelaa perheen ja ystävien kanssa

Aidosta pöytäkokemuksesta voi nauttia perheen ja ystävien kanssa. Uutta peliä voi pelata jopa kuuden pelaajan kanssa olohuoneessa tai verkossa muita kiinteistömoguleita vastaan ympäri maailmaa. Monopoly on suunniteltu täydelliseksi peli-illan aktiviteetiksi, jolla pelaajat voivat jakaa yhden ohjaimen tai antaa jokaisen käyttää omaansa.

Muokkaa pelikokemustasi

Monopoly-kokemusta voi mukauttaa valitsemalla suosikkinopat ja -tyylin tai luomalla oma kotitekoinen sääntösetti. Monopoly-pelissä on useita ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat kuratoida oman pelikokemuksensa. Näitä ovat muun muassa pelistrategiaa vaihtamaan pakottava Fast Mode -tila ja nopeamman laudalla etenemisen ja lyhyemmät ottelut mahdollistava Speed Die -pelitila.

Monopoly tulee saataville syyskuussa 2024 sekä -, /S-, -, - ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle Ubisoft Storen, Epic Games Storen ja Steamin kautta. Lisäksi peli on tulee saataville Ubisoft+ -pelipalvelusta.

The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle

The Crew Motorfest

on paljastanut -ajopelin toisen pelivuoden ensimmäiset sisällöt ja ne vievät pelaajan upealle Mauin saarelle. Havaijin ajokisojen ensimmäinen vuosi on tarjonnut pelaajille monenlaisia jännittäviä päivityksiä, ja viimeisen päivityksen saapuessa 3. heinäkuuta heillä on edessään uusi soittolista ja huikeita räätälöintimahdollisuuksia. Autovalmistajat Abarth, Alfa Romeo ja Lancia liittyvät peliin mukaan 12. kesäkuuta alkaen 17 uudella ajoneuvolla.

Mutta todellinen kohokohta on marraskuussa 2024 alkava viides pelikausi, jolloin kaikki pelaajat pääsevät tutustumaan kiehtovaan Mauin saareen ilmaiseksi! Tämä lisää peliin yli 100 neliökilometriä upeita ajokokemuksia teillä ja maastossa. Pelaajat voivat tutkia uusia maisemia, kokea Kahuluin kaupungin sykkivän elämän, ajaa Haleakalān kansallispuiston majesteettisten näkymien läpi ja ylittää legendaariset Ohe'o Gulchin pyhät altaat ja niiden lumoavat vesiputoukset.

Uusissa maisemissa peli tarjoaa myös uusia jännittäviä kokemuksia. ”The Chase Squad” on upea PvE-kokemus, jossa pelaajat liittyvät eliittikuljettajien tiimiin, jonka tehtävänä on ravistella perinteisiä kilpailuja ja kukistaa kilpailijansa. Pelaajat oppivat hallitsemaan takaa-ajon taidetta ja ryhtyvät jännittävään tehtävään, jossa he voivat seurata ja päihittää kaupunkikilpailijat kohtaamisissa ympäri saaria.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.