Tomb Raider täyttää tänä vuonna 25 vuotta – trilogia kokoelma tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tomb Raider täyttää tänä vuonna 25 vuotta – trilogia kokoelma tuloillaan

Shadow of the Tomb Raider

Näyttäisi siltä, että kolme viimeisintä -peliä olisi saamassa kokoelmajulkaisun nimeltään Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. Ensimmäisestä Tomb Raider -pelin julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta.

Kokoelma ilmestyi Microsoft Storen sivuille ja on sittemmin jo poistettu. Ilmoituksen mukaan kokoelman pitäisi ilmestyä jo ensi viikon torstaina maaliskuun 18. päivä.

Kokoelma sisältää vuoden 2013 Tomb Raider, ja -pelit. Lisäksi pelien mukana tulee kaikki niiden lisäosat.

Netflix on myös työstämässä Tomb Raider -aiheista animesarjaa, jonka käsikirjoittana toimii Tasha Huo, jonka käsialaa tulee olemaan myös tuleva The Witcher: Blood Origin -animesarja.

Kommentoi

Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Tomb Raider Reloaded

ja ovat julkaisseet uuden Reloaded -mobiilipelin iOS ja Android -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

on pelisarjan ensimmäinen roguelike tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis' Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Tomb Raider Reloaded on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille.

Kommentoi

Roguelike tyyppisen Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin ennakkorekisteröinnit alkoivat Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppisen Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin ennakkorekisteröinnit alkoivat

Tomb Raider Reloaded

ja ovat julkaisemassa uutta -mobiilipeliä iOS ja Android -laitteille helmikuun 14. päivä.

Nyt pelin ennakkorekisteröinnyt ovat alkaneet ja kaikki osallistujat saavat kultaiset versiot Lara Croftin tunnusomaisista tuplapistooleista.

Reloaded on pelisarjan ensimmäinen roguelike tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis' Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Tomb Raider Reloaded ilmestyy mobiililaitteille helmikuun 14. päivä.

Kommentoi