Tony Hawk’s Pro Skater saamassa jatkoa? Kommentit pois päältä artikkelissa Tony Hawk’s Pro Skater saamassa jatkoa?

Tony Hawk's Pro Skater 5

Rakastetun Tony Hawk’s Pro Skater -skeittipelin ympärillä pyörii tällähetkellä kaksi huhua. Yhden mukaan alkuperäinen peli ja sen jatko-osa olisi saamassa uusinnot Activisionin toimesta. Toisen huhun mukaan pelisarja olisi saamassa täysin uuden pelin.

Ensimmäisen huhun taustalla on tietovuotaja Sabi, jonka mukaan Tony Hawk’s Pro Skater 1 ja 2 -pelien uusinnot pyörisivät Activisionin toimistolla.

Toinen huhuista on puolestaan lokakuulta, jolloin ammattiskeittaaja Lizzie Armanto kertoi antamassaan haastattelussa, että hän tulisi esiintymään tulevassa Tony Hawk’s Pro Skater -pelissä. Armanto nähtiin vuonna 2015 ilmestyneessä murska-arviot saaneessa Tony Hawk’s Pro Skater 5 pelissä, joka on toistaiseksi pelisarjan viimeisin peli.

Kommentoi

Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa

Call of Duty: Warzone

on tuomassa suosittua Call of Duty: Warzone - peliään mobiililaitteille.

Peli tulee olemaan varta vasten mobiililaitteille kehitetty ja ilmeisen alkutekijöissä, koska yritys etsii parhaillaan kehittäjiä työstämään peliä.

Vielä ei ole varmaa tuleeko mobiiliversio tukemaan ristiinpelaamista konsoli- tai PC-versioiden kanssa.

on tahkonnut suuria summia sen TiMi Studiosin kanssa yhdessä kehittämä Call of Duty: Mobile -pelin avulla. Vuonna 2019 ilmestynyt peli on ylittänyt jopa 1,5 miljardin dollarin tuotot.

Kommentoi

The Division: Heartland -pelin eri pelimuodoista on saatu lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa The Division: Heartland -pelin eri pelimuodoista on saatu lisätietoja

The Division: Heartland

Ubisoftin tulevasta ilmaispelattavasta The Division: Heartland -pelistä ei ole kuultu paljoakaan sitten viimeisimpien vuotojen jälkeen. Nyt kuitenkin pelin tulevista pelitiloista on saatu lisätietoja Xfire -sivuston myötä.

Pelissä tulee olemaan kaksi pelitilaa Storm ja Excursion. Storm on perinteinen battle royale, jossa ei kuitenkaan ole isoa kaventuvaa aluetta vaan myrkylliset alueet ilmestyvät pelikartalla sattumanvaraisesti. Excursion on puolestaan yksinpelitila, jonka on kaavailtu olevan Stormin opetusohjelma.

Pelin kartta on nimeltään Silver Creek ja pelaajien tarkoitus on selvitä, kerätä loottia ja poistua saaliin kanssa. Pelattavan on viikottaisia Projects -haasteita, jotka aktivoidaan tukikohdasta. Luvassa on myös erilaisia hahmoluokkia kuten Weapons Expert, Medic sekä Survivalist.

The Division: Heartland -pelillä ei ole vielä virallista julkaisuajankohtaa, mutta pelin odotetaan ilmestyvän maaliskuussa 2023.

Kommentoi