Top Gun: Maverick saapuu SkyShowtimeen joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Top Gun: Maverick saapuu SkyShowtimeen joulukuussa

Top Gun: Maverick

Maailmanlaajuinen menestyselokuva on tulossa katsottavaksi SkyShowtimeen 22. joulukuuta juuri sopivasti jouluksi. on ainoa suoratoistopalvelu, jossa Top Gun: Maverick on katsottavissa osana kuukausitilausta.

Yli 30 vuotta laivaston hävittäjälentäjänä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tunnetaan huimapäisenä koelentäjänä, joka yrittää kaikin keinoin välttää aktiiviuran päättävän ylennyksen. Kun Maverick määrätään kouluttamaan Top Gun -kokelaita ainutlaatuiseen erikoistehtävään, hän tapaa luutnantti Bradley “Rooster” Bradshaw’n (Miles Teller), joka on Maverickin edesmenneen ystävän, tutkaupseeri Nick “Goose” Bradshaw’n poika.

Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen piinaama Maverick joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa tehtävässä, joka vaatii siihen osallistuvilta lentäjiltä suunnattomia uhrauksia.

Paramount Picturesin, Skydancen ja Jerry Bruckheimer Filmsin tuottamassa TOP GUN: MAVERICK -elokuvassa nähdään Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis sekä Harris ja Val Kilmer. Elokuvan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

Top Gun: Maverick on tuorein lisäys valikoimaan uusia menestyselokuvia, jotka -palvelu tarjoaa katsottavaksi yksinoikeudella osana kuukausitilausta heti elokuvien teatterilevityksen sekä digitaalisen vuokraus- ja ostomahdollisuuden jälkeen. Muita SkyShowtimen valikoimaan kuuluvia elokuvia ovat muun muassa Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance ja The Bad Guys.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa joulukuussa

SkyShowtime -suoratoistopalvelu on julkaissut joulukuun uutuussarjat ja -leffat. Mukana on mm. eeppinen The Northman -viikinkielokuva, Top Gun: Maverick sekä Harrison Fordin ja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 sarja, joka perustuu Yellowstone -sarjaan.

The Northman

14.12.2022

Visionäärinä tunnetun Robert Eggersin ohjaama The Northman on eeppinen, toiminnantäyteinen tarina nuoren viikinkiprinssin pyrkimyksistä kostaa isänsä murha. Elokuvaa tähdittävät mm. Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk sekä Willem Dafoe.

1923

19.12.2022

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää -sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle -sarjalle. Oscar-ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.

Tulsa King

Tulsa King seuraa, kuinka newyorkilainen mafi oso Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone) vapautuu vankilasta 25 vuoden jälkeen ja joutuu saman tien suuntaamaan Oklahoman Tulsaan pomonsa käskystä. Dwight ymmärtää, ettei hänen mafia perheensä välttämättä ole täysin hänen asiallaan, ja alkaa pikku hiljaa koota itselleen värikkäistä hahmoista koostuvaa rikollisjoukkiota paikassa, joka hänen näkökulmastaan voisi yhtä hyvin olla eri planeetalla.

The Calling

1.12.2022

The Calling kertoo newyorkilaisetsivä Avraham Avrahamista (Unorthodox-sarjan Jeff Wilbusch), jonka supervoima
totuuden selvittelyssä on hänen uskonsa ihmiskuntaan. Syvästi hengellinen ja uskonnollisia periaatteita noudattava Avraham joutuu kyseenalaistamaan oman inhimillisyytensä, kun alkujaan rutiinitapaukselta vaikuttanut tutkimus kääntyykin päälaelleen. Sarja perustuu Dror Mishanin menestysromaaniin The Missing File, joka on Avraham Avrahamista kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin

1.12.2022

Pitch Perfect: Bumper in Berlin seuraa Devinen Bumper Allenia vuosia aiempien elokuvaesiintymisten jälkeen ja kuvaa, kuinka hän muuttaa Saksaan elvyttämään musiikkiuraansa, kun yksi hänen kappaleistaan nousee hitiksi Berliinissä.

Top Gun: Maverick

22.12.2022

Yli 30 vuotta yhtenä laivaston huippulentäjistä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) palaa sinne, minne hän kuuluukin. Hän koettelee rajoja rohkeana koelentäjänä ja välttelee ylennyksiä voidakseen jatkaa lentämistä. Hän päätyy kouluttamaan TOPGUN-lentäjistä koostuvaa erityisosastoa tehtävään, jollaista yksikään elävä lentäjä ei ole kokenut. Yksi hänen koulutettavistaan on luutnantti Bradley Bradshaw (Miles Teller) eli “Rooster”, jonka isä oli Maverickin edesmennyt ystävä ja tutkaupseeri, luutnantti Nick “Goose” Bradshaw.

Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen vainoama Maverick joutuu kohtaamaan syvimmät pelkonsa. Tarina huipentuu tehtävään, joka vaatii äärimmäisiä uhrauksia siihen valituilta lentäjiltä.

Joulukuun tarjonnassa on mukana on myös jatkuvia sarjoja kuten tositarinaan perustuva kylmäävä A Friend of the Family, ruotsalaiseen hittiromaaniin ja elokuvaan perustuva Let The Right One In sekä Duttonien perhettä seuraava Yellowstone.

Kommentoi

SkyShowtimen marraskuun leffa- ja sarjatärpit – mukana Yellowstone ja American Gigolo Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtimen marraskuun leffa- ja sarjatärpit – mukana Yellowstone ja American Gigolo

Yellowstone

SkyShowtimen marraskuun tarjontaan kuuluu mm. suositun sarjan viides kausi, tositarinaan perustuva minisarja A Friend Of The Family, ruotsalaiseen hittiromaaniin perustuva Let The Right One In -sarja, ikonisen 80-luvun elokuvan nykymuotoinen sarja sekä ja Ambulance -elokuvat.

viides kausi

Tässä draamasarjassa seurataan Yhdysvaltain suurinta yhtenäistä karjatilaa pyörittävää Duttonin perhettä, jonka päätä, John Duttonia, esittää Kevin Costner. Karjatila kohtaa jatkuvasti haasteita rajanaapureidensa – laajenevan kaupungin, intiaanireservaatin ja Amerikan ensimmäisen kansallispuiston – suunnalta, ja sarjassa nähdään muuttuvia liittolaissuhteita, selvittämättömiä murhia, avoimia haavoja ja vaivalla ansaittua kunnioitusta. Kausi starttaa marraskuun 13. pävä.

Anna Paquinin, Jake Lacyn ja Colin Hanksin tähdittämä perustuu kylmäävään tositarinaan Brobergin perheestä, jonka tytär Jan joutui vuosien varrella useita kertoja karismaattisen ja pakkomielteisen perhetutun kidnappaamaksi. Uskoonsa, perheeseensä ja yhteisöönsä sitoutuneet Brobergit olivat täysin valmistautumattomia niihin monimutkaisiin keinoihin, joiden avulla heidän naapurinsa käytti heidän heikkouksiaan hyväkseen, ajoi heidät erilleen ja käänsi lopulta heidän tyttärensä heitä vastaan. Tämä on tarina siitä, miten Brobergien elämä muuttui pysyvästi ja miten he tilanteesta selvisivät. Sarja saapuu SkyShowtimen valikoimaan myöhemmin tänä vuonna.

Let The Right One In

Tämän ruotsalaisen hittiromaanin ja siitä tehdyn elokuvan innoittaman sarjan keskiössä ovat Oscar®-ehdokas Demián Bichirin esittämä Mark ja hänen tyttärensä Eleanor, joiden elämät muuttuivat pysyvästi kymmenen vuotta aiemmin tyttären muututtua vampyyriksi. Eleanor on jäänyt – kenties ikuisesti – 12-vuotiaaksi ja elää nyt suljettua elämää. Hän voi käydä ulkona ainoastaan öisin, ja isä Mark pyrkii parhaansa mukaan hankkimaan tyttärelleen ihmisverta, jota tytär tarvitsee pysyäkseen hengissä. Lähtökohdat ovat tunnelatautuneet ja karmeatkin, mutta Let The Right One In haastaa rohkeasti oman genrensä odotuksia ja tutkii ihmisten haurautta, vahvuutta ja myötätuntoa inhimillisellä otteella. Sarja saapuu SkyShowtimen valikoimaan myöhemmin tänä vuonna.

Ikonisen 1980-luvun elokuvan nykypäivään tuova seuraa Julian Kayea, joka vapautuu vankilasta 15 vuoden aiheettoman tuomion jälkeen. Julian yrittää selvitellä mutkikkaita suhteitaan Gretchen Molin esittämään entiseen rakkaaseensa Michelleen, hankalaan äitiinsä sekä hänet pettäneisiin ihmisiin sekä sovittaa yhteen menneisyyttään maksullisena seuralaisena ja nykyistä minäänsä. Samalla Rosie O’Donnellin esittämä etsivä Sunday pyrkii selvittämään totuutta murhasta, josta Julian joutui vankilaan vuosia sitten, ja paljastaa matkan varrella paljon suuremman salaliiton kuin kukaan osasi odottaa. Sarja saapuu SkyShowtimen valikoimaan myöhemmin tänä vuonna.

Oscar®-voittaja Judi Dench, Jamie Dornan, Caitriona Balfe ja Ciarán Hinds tähdittävät tätä brittiläis-irlantilaista draamaa, joka kuvaa hohdokkaan työläisperheen elämää ja perheen nuoren pojan lapsuutta Belfastin myllerrysten keskellä. Tämä osittain omaelämäkerrallinen tarina on ohjaaja Kenneth Branaghin tähän asti henkilökohtaisin elokuva, ja se on täynnä jännitystä, tunnetta ja huumoria. Elokuva saapuu SkyShowtimen valikoimaan marraskuussa 2022.

Ambulance

Kolme elämää muuttuu ikiajoiksi yhden päivän aikana Los Angelesin kaduilla. Ohjaaja-tuottaja Michael Bayn vauhdikkaassa trillerissä ansioitunut veteraani Will Sharp on pulassa vaimonsa sairaalalaskujen kanssa ja päätyy vastoin järjen ääntä pyytämään apua adoptioveljeltään Dannylta (jota esittää elokuvassa Jake Gyllenhaal). Karismaattinen taparikollinen Danny tarjoaa ratkaisuksi keikkaa: Los Angelesin historian suurinta pankkiryöstöä, josta on mahdollista saada 32 miljoonaa dollaria. Will ei kykene kieltäytymään, kun panoksena on hänen vaimonsa henki. Mutta kun pakomatka menee kaikin tavoin pieleen, epätoivoiset veljekset päätyvät kaappaamaan ambulanssin ja huomaavat pian joutuneensa kovavauhtiseen takaa-ajoon, jolle ei tunnu näkyvän loppua. Elokuva saapuu SkyShowtimen valikoimaan marraskuussa 2022.

Kommentoi