Tositapahtumiin perustuva pukudraamasarja Mary & George sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Tositapahtumiin perustuva pukudraamasarja Mary & George sai ensimmäisen trailerinsa

Mary & George

on julkistanut virallisen trailerin maaliskuun alussa ilmestyvälle minisarjalle , jonka pääosissa nähdään Oscar- ja BAFTA-palkittu Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven) sekä Nicholas Galitzine (Cinderella, Purple Hearts) ja Tony Curran (Mayflies, Your Honour). 

Tässä uskomattomassa historiallisessa psykodraamassa Julianne Moore esittää vaatimattomista lähtökohdista ponnistanutta, mutta erittäin kunnianhimoista Mary Villiersiä, joka valmensi nuoremman poikansa Georgen (Nicholas Galitzine) viettelemään Englannin ku ningas Jaakko I:n (joka oli myös Skotlannin kuningas Jaakko VI) ja nousemaan tämän vaikutusvaltaiseksi rakastajaksi.

Mary on aina ollut ympäristönsä älykkäin, mutta pääsee käyttämään koko potentiaaliaan vasta huomattuaan tilaisuuden hyödyntää kuninkaan kyltymätöntä laadukkaiden viinien, hyvän seuran ja näyttävien miesten janoa. Naiivin kaunis ja karismaattinen George pää tyy valokeilaan, samalla kun hänen äitinsä ohjailee kuninkaan tavoittelua kulisseista.

Mary ja George nousevat häikäilemättömän juonittelun ja viettelyn kautta hovin keskiöön ja Englannin vaikutusvaltaisimmaksi perheeksi. Mutta kun Georgen oma valta kasvaa, hänen suhteensa äitiinsä joutuu koetukselle. Georgen on todistettava itselleen olevansa enemmän kuin vain kauniit piirteensä. Hänen on jätettävä jälkensä historiaan – seurauksista riippumatta.

Laajaan näyttelijäkaartiin kuuluvat Nicola Walker (The Split, Unforgotten), Niamh Algar (The Wonder, Malpractice), Trine Dyrholm (The Legacy, Queen Of Hearts), Sean Gilder (Sherwood, Slow Horses), Adrian Rawlins (Living, Chernobyl), Mark O'Halloran (The Miracle Club, The Virtues), Laurie Davidson (Masters of the Air, Guilty Party), Samuel Blenkin (Atlanta, The Witcher: Blood Origin), Jacob McCarthy (SAS: Rogue Heroes, The Tragedy of Macbeth), Tom Victor (Consent), Alice Grant (Anthem at Almeida Theatre), Amelia Gething (Emily, The Amelia Gething Complex), Mirren Mack (The Nest, The Witcher: Blood Origin), Rina Mahoney (Happy Valley, Cobra) ja Simon Russell Beale (The Death of Stalin, The Outfit).

Mary & George sarjan on tuottanut Hera Pictures yhdessä Sky Studiosin kanssa. Sarjan on käsikirjoittanut D.C. Moore (Killing Eve, Temple) Benjamin Woolleyn tietokirjan The King's Assassin innoittamana. Liza Marshall Hera Picturesilta toimii vastaavana tuottajana, samoin D.C. Moore, Oliver Hermanus ja Julianne Moore. Hermanus (Living, Moffie) toimii myös sarjan pääohjaaj ana. Sam Hoyle toimii Sky Studiosin vastaavana tuottajana.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99€ (ilman mainoksia).

Ällistyttävän tositarinan innoittama minisarja on katsottavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 8. maaliskuuta alkaen.

Tositarinaan perustuva The Tattooist of Auschwitz -minisarja sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tositarinaan perustuva The Tattooist of Auschwitz -minisarja sai ensimmäisen trailerin

The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtimen tositarinaan perustuva (Auschwitzin tatuoija) on saanut ensimmäisen trailerin. Sarjan kaikki jaksot tulevat striimattaviksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 7. kesäkuuta.

Tämä Heather Morrisin kansainväliseen menestysromaaniin perustuva kuusiosainen minidraamasarja on saanut innoituksensa Lali ja Gita Sokolovin tosielämän tarinasta. Pari tapasi toisensa ollessaan vankeina Auschwitzin keskitysleirillä toisen maailmansodan holokaustin aikaan.

Sarjan trailerissa nähdään vanhempi Lali (Harvey Keitel) kertomassa Auschwitzin kokemuksistaan Heather Morrisille (Melanie Lynskey). Lalin vaikuttava tarina vie katsojan mukaan matkalle muistoihin kyseisestä ajasta. Ensimmäisessä trailerissa nähdään myös nuorempi Lali (Jonah Hauer King) tutustumassa ja rakastumassa Gita an (Anna Próchniak).

Trailerin taustalla kuullaan koskettava alkuperäiskappale useita Oscar-palkintoja saaneelta säveltäjältä Hans Zimmeriltä sekä Kara Talvelta, jotka ovat yhdessä myös säveltäneet sarjan soundtrackin.

The Tattooist of Auschwitz kertoo slovakianjuutalaisesta Lalista (Hauer King), joka karkotettiin vuonna 1942 Auschwitzin keskitysleirille, missä yli miljoona juutalaista murhattiin holokaustin aikana. Pian saapumisensa jälkeen Lalista tehtiin ”Tätowierer” (tatuoija), jonka tehtävä oli tatuoida tunnistenumeroita muiden vankien käsivarsiin. Eräänä päivänä hän kohtaa Gitan (Próchniak) tatuoidessaan vankinumeroa tämän käsivarteen, minkä seurauksena syttyy ympäröiviä kauhuja uhmaava rakkaus. Tästä käynnistyy rohkea ja ikimuistoinen tarina. Arvaamattoman SS upseeri Stefan Baretzkin (Jonas Nay) jatkuvassa valvonnassa Lali ja Gita pyrkivät tekemään kaikkensa pitääkseen toisensa hengissä.

Noin 60 vuotta myöhemmin yli 80 vuotiaaksi ehtinyt Lali (Keitel) tapaa aloittelevan kirjailijan Heather Morrisin (Lynskey). Hiljattain leskeksi jäänyt Lali saa viimein kerättyä tarpeeksi rohkeutta kertoakseen tarinansa maailmalle. Kertoessaan menneisyydest ään Heatherille Lali joutuu kasvotusten nuoruutensa traumaattisten tapahtumien kanssa ja elää uudelleen muistonsa rakastumisesta yhdessä maailman synkimmistä paikoista.

The Tattooist of Auschwitz -sarjan vastaava tuottaja on Claire Mundell yrityksensä Synchronicity Filmsin kautta yhteistyössä Sky Studiosin kanssa. Sarjan on ohjannut Tali Shalom Ezer. Jacquelin Perske on sarjan toinen vastaava tuottaja sekä pääkäsikirjoittaja yhdessä erillisten jaksojen käsikirjoittajien Evan Placeyn (apulaistuottaja) ja Gabbie Asherin kanssa. Vastaava tuottaja Sky Studiosin puolelta on Serena Thompson.

The Tattooist of Auschwitz (Auschwitzin tatuoija) saapuu striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 7. kesäkuuta.

Yliluonnollinen Veronika -trillerisarja alkaa maaliskuun lopulla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Yliluonnollinen Veronika -trillerisarja alkaa maaliskuun lopulla – katso uusi traileri

Veronika

on julkaissut virallisen trailerin ja julkaisupäivän tulevalle alkuperäissarjalleen . Ruotsalaistähti Alexandra Rapaportin ja norjalaistähti Tobias Santelmann tähdittämä rikostrilleri käynnistyy maaliskuun 22. päivä.

Veronika kokoaa yhteen useita Pohjoismaiden elokuva-alan huippunimiä, joita johtavat pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Gåsmamman, Honour) poliisi Veronika Greninä ja Tobias Santelmann (Exit, The Arctic Convoy) hänen miehenään Tomasina. Muita näyttelijöitä ovat Arvin Kananian, Olle Sarri, Isac Calmroth, Per Graffman, Sarah Rhodin, Wilma Lidén ja Eddie Eriksson Dominguez. Rapaport toimii myös sarjan vastaavana tuottajana. Sarja lupaa koukuttavaa kerrontaa, joka kietoutuu jännittävästi yhteen samalla kunnioittaen skandinaavista maisemaa ja pikkukaupungin arkipäivää, missä lähes mitä tahansa voi tapahtua.

Tässä sarjassa poliisi Veronika Gren (Alexandra Rapaport), kahden lapsen äiti, kamppailee monimutkaisen perhe-elämänsä ja salaisen lääkeaddiktionsa kanssa. Kun kummallisia asioita alkaa tapahtua ja Veronika näkee kuolleen pojan, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole illuusio. Pian Veronika löytää itsensä selvittämästä kahden teinitytön murhia, ja tutkimus ulottuu syvemmälle, kuin kukaan kaupungissa haluaa uskoa.

Hänen on paljastettava totuus ja löydettävä tapauksien välinen yhteys estääkseen tappajaa iskemästä jälleen. Mutta uskooko häntä kukaan? Kahdeksanosaisen sarja ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Ströman Lindblom (Gåsmamman) ja ohjaajana on kehuttu Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds), joka sai kolme ehdokkuutta Cannesin elokuvajuhlilla elokuvastaan When Animals Dream. Veronika kuvattiinRuotsin Dannemorassa, Gimossa ja Österbybrukissa.

Veronika-sarjan ovat tuottaneet Calle Jansson ja Mathias Gruffman Bigsteriltä ja Alexandra Rapaport toimii vastaavana tuottajana.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime sovelluksen kautta Apple iOS –, tvOS ja Android laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan peru tilaus milloin tahansa.