Total Controls lanseerasi lentosimulaation faneille suunnatun ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Total Controls lanseerasi lentosimulaation faneille suunnatun ohjaimen

Total Controls - Multi Function Button Box

Ruotsalainen laitevalmistaja on esitellyt uuden lentosimulaation ystäville suunnatun Multi Function Button Box -ohjaimen. Ohjain noudattelee F/A-18C Hornet ja F-16C Viper -hävittäjän ohjaimistoja.

Ohjain toimii normaalin USB-kaapelin avulla ja kaikki näppäimet on muokattavissa. Yhteensä ohjaimesta löytyy painikkeita ja kytkimiä 40 kappaletta.

Ohjain on myös erityisesti suunniteltu VR-pelaaminen mielessä. Näppäimet ovat helposti löydettävissä VR-lasit päässä.

Total Controls - Multi Function Button Box

Kooltaan laite vastaa Thrustmasterin Warthog Throttle -ohjaimen kokoa. Kaikki kytkimet, painikkeet ja itse laitteen runko ovat tehty kestämään. Painoa ohjaimelle kertyy lähes 2 kiloa.

Multi Function Button Box kerää parhaillaan Kickstarter -joukkorahoitusta ja omakseen laitteen saa vähintään 280 euron hintaan.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi